oyuna giremiyoruz bir kaç çöp vermiş ne vermemiş ne oyuncusunu oyunda tutamayn şirketten ne bekliyorsunki
oyuna giremiyoruz bir kaç çöp vermiş ne vermemiş ne oyuncusunu oyunda tutamayn şirketten ne bekliyorsunki
Lütfen acilen bir bakım daha gelsin oyuna 1 gün önceki bakımdan bu yana oyuna giremiyoruz. 2 saatte bir start geliyor giriyoruz ondada 15dk sonra dc bir 2 saat daha bekliyoruz girmenin bir anlamı yok telafi ödülünü zaten biz kullanamıyoruz belki bakımdan önce bu sorunu yaşayan internet sunuculu arkadaşların işine yarar ama kayıplarını kurtarcağını zannetmiyorum en önemlisi beklemekten ve net bir bilgi alamamak insanın canını sıkıyor.
Ya şu kafadan çıkın artık be kardeşim. Yok siz üstünlük sağladınız bilmem ne. Turkcell Superbox kullanıyorum 2 gündür start hiç gelmiyor. Öncesinde de herkesin yaşadığı sorunları ben de yaşadım. O bahsettiğin haksız kazanç sağlayan vodafonelularla birlikte diğer kullanıcılar da sıkıntı yaşıyor. Çıkın artık şu bölücü zihniyetten. Altı üstü oyun oynuyoruz. Tamamen düzelsin herkes keyfine baksın diye düşünmek varken fesatlığın lüzumu yok. Şu kafadan çıkın
en hızlı dns adresleri yaz google orda sıralı dns adresleri var tek tek dene dnsleri ben OpenDns2 in adresi olan
208.67.222.222. 208.67.220.220 i kullanıyorum dükkanda evde 2 pc den biri bu adres
Nttnow için onay mesaji geldi suan deniyorum bilgi vereceğim
Evet arkadaşlar onayladım Nttnowu bilginize deneyebilrisiniz oyuna giriş yaptım
türknet ve vodafone düzeldi sanki 30 dakikadır dc olmadım
Yurtdisindan oynayan oyuncular oyundan kopmaya devam ediyor.
Last edited by Recital; 04-01-2020 at 10:57 AM.