SE3010 hatası var şimdide bendenmi kaynaklı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
SE3010 hatası var şimdide bendenmi kaynaklı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
OTP Hatası düzelmiştir
Turknet olarak az önce start geldiğini görünce bari draki yapayım diye Altar 2 ye girdim. Drakide 50 sayıyordu ki son 15 kala DC yedik. Tam düzeldiğinde bilgi verin de korona stresimiz ko ile birleşip zirve yapmasın artık.
bi pk zevkimiz var onuda zehir ettiler saldırıda emeği geçen herkezin .............................................
Maglorexbugün saat 12:01
Türknet ve Vodafone'nun düşmesi teknik bir sorun değil.
Maglorexbugün saat 12:01
Saldırılar ile alakalı...
peki önceden Türknet ve Vodofo ne hiçbir sorun yok idi o zaman saldırı yapılmıyor-muydu!!!!!!!( yapılıyordu)
yapılıyordu diyelim türktelekom ve diğer int.sunucuları sorun yaşıyordu.
ne değişti de sorun Türknet vede Vadofone ile teknik sorun değil diyerek ten ne amaçlanıyor...
Koruma paketi yapıdı 30 dk süren bakım sonrasında ne olduysa Türknet ve Vodafone'nun düşmesi teknik bir sorun değil gereksinimde bulunuyorsunuz..
Bu aklımızla dalga geçmekten başka nedir bir açıklamasını Türknet ve Vodafone'nun düşmesi teknik bir sorun değil demek nedir bir açıklama yapar mısınız sayın yetkililer...
yalan saldırı yok kardeşim herkes evde oyun kapasitesi kaldırmıyor eski sv lerin 2 . sini açsınlar sorun çazülür bizde bişey yoktu bakımdan sonra oyuna giremez olduk oyunu kapatın ne yaptıysanız eski haline alın düzelir
şuan bende de start gelmiyor.
15 gün oldu sanırım premiumu alıp başlamıştım zaten hiç doğru düzgün giremedim sürekli login ekranında geçti zamanım, gittim superonline ı iptal ettirdim,Turknet aldım bir kaç gün önce, hiç sorunsuz 1.5 gün kadar oynadım dun aksama dogru tekrar kopmalar başladı ve artık giremiyorum ttnetin mobil internetindende girilmiyo start gelmiyo can sıkıcı umarım düzelir.
adamlar şaka gibi 3 gunluk vip key 1 gunluk oto lot yollamıs 20 gunluk vip keyimle 20 gunluk oto lotum gıttı.
2. telafi diyo pre bitti oto lot vip key bitti yenilerini alsam 2. telafiden nasıl yararlanacam 30 gunluk premıum uzerine nasıl eklenecek telafi premımu?