Page 34 of 165 FirstFirst ... 2432333435364484134 ... LastLast
Results 331 to 340 of 1648
    oyuna giremiyoruz bir kaç çöp vermiş ne vermemiş ne oyuncusunu oyunda tutamayn şirketten ne bekliyorsunki

Lütfen acilen bir bakım daha gelsin oyuna 1 gün önceki bakımdan bu yana oyuna giremiyoruz. 2 saatte bir start geliyor giriyoruz ondada 15dk sonra dc bir 2 saat daha bekliyoruz girmenin bir anlamı yok telafi ödülünü zaten biz kullanamıyoruz belki bakımdan önce bu sorunu yaşayan internet sunuculu arkadaşların işine yarar ama kayıplarını kurtarcağını zannetmiyorum en önemlisi beklemekten ve net bir bilgi alamamak insanın canını sıkıyor.

Quote Originally Posted by SMClio View Post
    Zevk alıyor arkadaş, Umarım bu kadar adamın ahını aldığına değer o eğlence
    Zevk almak için farklı şeyler denemesi lazım yada yanıma bi uğraması lazım hayatının en büyük zevkini yaşatayım ona haydarla zevkli geceler.

Junior Member
    Quote Originally Posted by 1Rajmataa View Post
    kaç gündür keyfiniz yerindeydi vodefonelu dostlar haksız yere üstünlük de sağladınız. biraz da siz sürünün ne olacak
    Ya şu kafadan çıkın artık be kardeşim. Yok siz üstünlük sağladınız bilmem ne. Turkcell Superbox kullanıyorum 2 gündür start hiç gelmiyor. Öncesinde de herkesin yaşadığı sorunları ben de yaşadım. O bahsettiğin haksız kazanç sağlayan vodafonelularla birlikte diğer kullanıcılar da sıkıntı yaşıyor. Çıkın artık şu bölücü zihniyetten. Altı üstü oyun oynuyoruz. Tamamen düzelsin herkes keyfine baksın diye düşünmek varken fesatlığın lüzumu yok. Şu kafadan çıkın

Junior Member
    en hızlı dns adresleri yaz google orda sıralı dns adresleri var tek tek dene dnsleri ben OpenDns2 in adresi olan
    208.67.222.222. 208.67.220.220 i kullanıyorum dükkanda evde 2 pc den biri bu adres

Junior Member
    Nttnow için onay mesaji geldi suan deniyorum bilgi vereceğim

Junior Member
    Evet arkadaşlar onayladım Nttnowu bilginize deneyebilrisiniz oyuna giriş yaptım

türknet ve vodafone düzeldi sanki 30 dakikadır dc olmadım

Quote Originally Posted by IIKALAVUNII View Post
    türknet ve vodafone düzeldi sanki 30 dakikadır dc olmadım
    Saldırı yapmıyor şuan umarız artık rahat durur da oyun oynayabiliriz.

Member
    Nickname
    ResT
    Clan
    Sinfuls
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    El-Morad
    Yurtdisindan oynayan oyuncular oyundan kopmaya devam ediyor.
    Last edited by Recital; 04-01-2020 at 10:57 AM.