Merhaba 20.02.2020 22:40 JR etkinliği devayı kestikten sonra dışarı atmadı mağduiyetimin giderilmesini istiyorum 2 gün arka arkaya bu 2.postum 2.kez içeride kalıyorum.
Altar sunucusu 22:40 JR'si
Grimgund
![]()
Merhaba 20.02.2020 22:40 JR etkinliği devayı kestikten sonra dışarı atmadı mağduiyetimin giderilmesini istiyorum 2 gün arka arkaya bu 2.postum 2.kez içeride kalıyorum.
Altar sunucusu 22:40 JR'si
Grimgund
![]()
Merhaba,
25 Eylül 2019 tarihinden itibaren ne yazık ki telafi işlemleri yapılamamaktadır.
Aşağıdaki resmi duyuruyu inceleyebilirsiniz.
Juraid Mountain Etkinliği'nde Yaşanan Sorun Hakkında Bilgilendirme
Bu kararları alırken oyuncularınızın mağdur olacağını bile bile alıyorsunuz.
Eğer oyundan bir açığı bir oyuncunun kullanması nasıl yasak ise bu hatanın çözülene kadar telafi edilmesi normal birşey.Fakat bunu telafi işlemi yapmaktan kaçıyorsunuz.
Gittikçe oyundan oyuncuları soğutmayı Nttgame yönetimi elinden geleni yapıyor.
Ve yine baştan sağma işler böyle bir şey varsa ya düzeltme yapılır ya etkinliği kapat ya da telafi yap bu nasıl vurdum duymazlık anlam veremiyorum bide göğüs gere gere telafi yapılamıyor diyorsunuz
merhaba dostum ben her jr giriyorum her hangi bir sorun yok jr girerken çıkıp gir servera ööyle gir
Server girip çıkma ile alakası yok.Denedim ve sebebini hala çözemedim.Daha çok priestler bugda kalıyor.
oyun sonuçta bug olabilir. Telafi ödülü olmamasının sebebi NTTGame'nin vurdum duymazlığıdır.