Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

Pazarci dayanişmasi :)

arkadaşlar mizah içerisinde yaziyorum bu bölümü, ama tabi bu gerçek olacak yaşanacak yani adi üstünde mizah o yüzden... şimdi bu bölümü de rica ediyorum yöneticiler kaldirmayin ne var bunda kötü bir durum yok sadece mizah yapiyoruz ama engelliyorsunuz yapmayin.

''gelin pazarci kardeşlerim %3'lük belediye vergisini tüketiciye yansitalim, üreticiler olarak birbirimizi koruyalim.. örneğin 100k'lik mali gelin 103k'ya koyalim buradaki %3 vergiyi tüketciye ödetelim, biz pazarcilar olarak birlik olur isek tüketici bu fiyatlardan almaya mecbur kalacaktir.''

görüşlerinizi argo küfür kullanmadan paylaşin arkadaşlar.
    Burasi forum bu tarz mizahlar, görüşler olacaktir rica ediyorum küfür argo hakaret kullanmayin, yöneticiler siz de engellemeyin rica ediyorum.

% 3 vergıyı kımse ıstemıyor kaldırılması ıcın herkez ısbırlıgı yapıyor suan kac kısı forumda yazıyor kımse bunu nnt game e bıldırmıyor gm lerde sadece konu kaldırıyor surdan devam edın dıyor baska bısey yok moruk

Senior Member SkCLucky's Avatar
    Merhaba,

Mizahınızı lütfen mevcut konudan devam ettiriniz, aksi taktirde spamdan ceza alabilirsiniz.

Tags for this Thread