Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
    Senior Member yivabeyi's Avatar

Post Olması istenilen ? OLMAMASI istenilenler ?

Arkadaşlar çokça şikayet bandı konusu okudum başım ağrıdı 25 30 sayfa aynı olmayan konuları okudum. Modlar kapatmazsa sabit bir konu altında ne olsun ne olmasın kısa kısa yazında belki bir ihtimal mantıklı düşünen bir yetkili yahu ben bunun üzerine bi gideyimde oyuncular rahatlasın der belki ^^
    ben yeni sunucular hakkında görüş bildireceğim.

Olması gereken :
    CSW
    Bifrost
    Eski drop dengesi ve düzeni(pot parası kazanamaz haldeyiz.. inanın!)
    Tüm Pus itemlerinin aktif edilmesi
    Archer Rework
    Tüm Skillere cooldown belli bir süre ayarlanarak uygulanabilir (anti makro) 1 skill kullanımı tüm skilleri CD ye sokar.
    (bu sayede okcu warrior asas vs legale döner hatta savaşlarda ts basan mageler ve priler o 1 saniyeyi beklemek zorunda kalır =)
    Ardream 70 seviyesine yükseltilmeli (exp çok kolay) ve 83 olmak istemeyen kasamayan durumu olmayanlara çok yararlı olur.
    Günlük Online Gm önemsiz ve saçma pmlere 1 saatlik mute atabilir. önemli pmlere (3rd yazılım küfür tehdit npt bug şikayetleri için) temiz karşılık verebilir.
    Dc premiuma rework gelmeli bir etkisi olduğunu düşünememeye başladık..
    1 ipden 2 pazar kurulmalı 1i Buy 1i Sell olmalı yani 10 pc 10 pazar ve senin fiyatın yüksekse hemen alt fiyata çekmeleri rekabet değil başka bir şey artık bu.
    Krowaz ve Dk için erken değil sanırım yeni pazar canlanması için gerekli server +9landı gelmesi herkese fayda sağlar.
    Troll setler kaldırılmalı veya sürelendirilmeli. Chitin Fp Shell piyasası veya düşük seviye silahların satışı rahatlar insanlar ticaret yapabilir.
    Achivede açtığımız karşılığı yetenek olanların hepsinin seçilmesede karaktere işlemesi gerekmektedir. aksi takdirde saçma bir sistem. ve atackların bu kadar yüksek olduğu bir oyunda 200ün üzerinde toplam def almamız bence rekabet süresini arttırır.
    Warrior descent isabeti. okçu ok isabeti. asasin bıçak isabeti mage fırlatılan skill isabeti. yani bunlar rakibe giderken hadi mage neyse dağa taşa çarpıyorda. adama ok atıyorum sağına gidiyor moba ok atıyorum soluna gidiyor yürüyor diye. fps deil la bu.. Warriorla des atıyosun koşarken adamın alakasız bir tarafına atıyor komikte oluyor asas bıçak atıyor marsa gidiyor buna bi denge.
    antares hep boş. küçük bosslarada küçük red green gem kutu fragment koyunda sevinsin düşük lvller.
    100x Exp ve 1000 x Noah patlaması hiç bir zaman kaldırılmamalı..
    Lunar Wara teşvik için savaşlarda np yarı yarıya daha az gitmeli ayrıyetten örneğin premiumu olana arka arkaya aldığı her kill başına 1 np artmalı.
    Olmaması Gerekenler:
    Cz CS kesinlikle saçma ( onun yerine rastgele bir noktada spawn olabilir)
    Cz quest olmamalı.
    Cz Bahçe 7 sins olmamalı.
    Coin sınırı 21 gb olmamalı ( item fiyatları 50 gb üzeri olabiliyor.) won sistemi getirilebilir sonucta buda kore malı. 100m 1 won. bu sayede piyasadaki hiç bir item illegal yolla satılamaz.
    Troll set ve silahları olmamalı
    bana kalsa (old Takılarda olmamalı)
    high class itemlerin hiç biri 5m altına buy 5 m altına sell kurulmamalı.
    unique itemlerin hiç biri 10m altına buy 10 m altına sell kurulmamalı.
    yeşil kutu mavi gem hattı dahil ve üzeri hiç bir fragmentten çöp diye kabul edilen itemler düşmemeli ya bus koyun ya gold coin. bu eşyalar moblardan toplanmıyor. etkinlik eşyasından aldığım item niye priest cracker
    Savaşlarda baskınlar sırasında TS giyilmemeli.
    Oyunda satışı yasaklanmış kullanıma kapatılmış pus ve ya normal hiç bir eşyanın hiç kimse tarafından kullanılması mümkün olmamalı..
    sınırlı sürede gelip giden itemler hariç! onların devamı var. fakat devamı olmayan red pot undy sc gib itemler tekrar aktif olana kadar pazarda satışa veya kullanıma kapatılmalı..

şimdilik bu kadar bakalım sizden ne çıkacak. bunlar şahsi düşüncelerim sizinkiler neler.
    Last edited by yivabeyi; 09-04-2019 at 09:53 AM.

Yazdıklarını okudum çok saçma şeylerde var çok mantıklı şeyler de var. Bence bu oyunda yapılması gereken ilk şey enflasyonun uçması olması lazım. Yani moblardan 1k çıkıyorsa 100k çıkabilir veya çöp slotunda saatte 10m kasılıyorsa 100 m kasılmalı.
    Böylece hem gb fiyatı 1-2 tl gibi miktarlara düşer gb satışı yapıp şirket kuran dayılarımız zorlanır. Oyundaki alışveriş gb ile değil item takasıyla yapılır.
    Hemde pot masrafıdır, buss masrafıdır vs gibi şeyler dert olmaz herkes istediğini daha rahat yapabilir.
    Bu yazdığım olursa oyuncuların inanılmaz yararına olur, ama firmanın pus potları satışı azalır. Ayrıca kendi resmi sellerlarının gb ticaretinden zarara uğramasını da isteyeceklerini sanmıyorum

Senior Member Nyyd's Avatar
    Nickname
    Nyyd
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Ardream level sınırı 70 yapacaklarını sanmıyorum, base açıldı ve rağbet görmüyor ama ardream hala rağbet görüyor,
    Csnin kaldırılarak random boss ve random drop atması güzel olurdu eskisi gibi,
    Aynı ip üzerinden 2 hesap girilmesi çok birşey değiştirmeyecek bizim türk milleti gider vpn alır onu alır yine de 10 hesap sokar.
    Kusursuz olmakta bir kusurdur...!

Quote Originally Posted by Morgan_LeFay View Post
    Yazdıklarını okudum çok saçma şeylerde var çok mantıklı şeyler de var. Bence bu oyunda yapılması gereken ilk şey enflasyonun uçması olması lazım. Yani moblardan 1k çıkıyorsa 100k çıkabilir veya çöp slotunda saatte 10m kasılıyorsa 100 m kasılmalı.
    Böylece hem gb fiyatı 1-2 tl gibi miktarlara düşer gb satışı yapıp şirket kuran dayılarımız zorlanır. Oyundaki alışveriş gb ile değil item takasıyla yapılır.
    Hemde pot masrafıdır, buss masrafıdır vs gibi şeyler dert olmaz herkes istediğini daha rahat yapabilir.
    Bu yazdığım olursa oyuncuların inanılmaz yararına olur, ama firmanın pus potları satışı azalır. Ayrıca kendi resmi sellerlarının gb ticaretinden zarara uğramasını da isteyeceklerini sanmıyorum
    biz GB yi TL olark görmeyen tayfayız öyle anlatayım. zaten dediğim gibi olursa insanlar o tarz sitelerle uğraşmaz sadece CASH alışverişi yapar. ordan komisyonla geçinsinler bizene. ama bir kaç şey daha ekliyeyim. çok saçma şey hangisi onlarıda bana söylersen üstünden geçerim teşekkür ederim yorumun için

Quote Originally Posted by Nyyd View Post
    Ardream level sınırı 70 yapacaklarını sanmıyorum, base açıldı ve rağbet görmüyor ama ardream hala rağbet görüyor,
    Csnin kaldırılarak random boss ve random drop atması güzel olurdu eskisi gibi,
    Aynı ip üzerinden 2 hesap girilmesi çok birşey değiştirmeyecek bizim türk milleti gider vpn alır onu alır yine de 10 hesap sokar.
    ardream 70 olsun (rlb kapansın) oyun eski günlerine dönmezse 100bin benden nttye hediye ciddiyim.. 69 başka 70 bambaşka 1 skill nelere kadir 2 skill point 5 stat 70 quest itemleri.

Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    GB nin kim tarafından üretilip satıldığını bilmeyen arkadaşlar gelip burada yok öyle olsun yok böyle olsun diye fikir beyan etmeyin pls.
    Yılardır ares tüm lüfer eslant slotları dolaşırım. En az 4 yıldır hiç bir yerde farm yapılmıyor. Hiçbir slot coins atmıyor maden coins atmıyor.
    Foruma baksan dc pre li adam bile ağlıyor masrafım çıkmıyor diyor.
    Bu kadar gb nerden geliyor ?
    Kim üretiyor bu kadar gb yi.
    Yüzlerce çar binlerce çar reb 10 oldu. Her reb basma 1 gb yiyor.
    1.000 adet reb 10 çar olsa direk 10.000 gb çıkar serverden.
    Bu kadar gb nerden gelir kardeşim.
    Biri lütfen açıklasın veya mantıklı bişeler söylesin.
    Bunun potunu saymıyorum. 1 Wariorun harcadığı potun hesabını yapabilirmisin. Kamyonla pot yiyor
    Kim üretiyor bu kadar gb yi ?
    Evet NTT kim üretiyor bu kadar gb yi acaba ?
    Çıkın bir açıklama yapın pls.
    Araştırıyoruz falan bişeler diyin veya
    Yapımcı firmaya iletin bakalım bu durumu. Bu kadar gb nerden üretiliyor.
    Kimin cebi doluyor ?
    Daha önemlisi benim gibi cahillerin aklındaki soruları silin bizde merak etmeyelim ve böyle boş konular açılmasın açılmadan kapansın...

Ek. Bu pazar çarı paramuna bırakıp tatile gittim. 2,5 gün sonra geri geldim ki çar halen kasıyor. Gidenleri yazayım. 2 paket genie hammer 30*2= 60m. 3 paket genie 50*3=150m topla 210m masraf. 2,5 günde Gelen coins 47m. 6 bus 6 ms.
    Nerden geliyor bu gb ler halen merak içerisindeyim.
    Last edited by Tuzlukcu55; 09-04-2019 at 10:45 AM.

Quote Originally Posted by Tuzlukcu55 View Post
    GB nin kim tarafından üretilip satıldığını bilmeyen arkadaşlar gelip burada yok öyle olsun yok böyle olsun diye fikir beyan etmeyin pls.
    Yılardır ares tüm lüfer eslant slotları dolaşırım. En az 4 yıldır hiç bir yerde farm yapılmıyor. Hiçbir slot coins atmıyor maden coins atmıyor.
    Bunun potunu saymıyorum. 1 Wariorun harcadığı potun hesabını yapabilirmisin. Kamyonla pot yiyor
    Kimin cebi doluyor ?
    Daha önemlisi benim gibi cahillerin aklındaki soruları silin bizde merak etmeyelim ve böyle boş konular açılmasın açılmadan kapansın...
    Senin yüzünden konum kapanacak aptal saptal konuşucaksan konu aç. Gmler gb satmaz! sana matematikte öğretemem bütün serverlar başta nasıl milyarlar kazandıysa oyunun ilk zamanlarındada rahat para kasıldı. cardinal slotları aoclar apeler sk dk sw çöp slotları delos her yer para basıyordu.savage wolfdog cz goblin ağaclar özellikle ardream slotları golemler troller şimdi bunlarla kasılan parayı halen ye ye bitiremezsin sw ye giren para çok fazla idi.şu son 2 veya 3 ay içerisinde günümüze droplar leşleşti. pus sattılar farmerlardan para aldılar item bastılar kazandıkları parayı katladılar sitelere sattılar al gülüm ver gülüm edasıyla paralar katlandıkca katlandı. giriş her zaman sürüyor ortalama altarı baz alalım. farm slotları dolu zamanları günde en az 300 400 m manticore sokuyor oyuna cz mastodon ve aoclar hesap et aoclardan günde 100 bus alsan 234 m buya atarsın a2 czde açılıyor ve oralar hep dolu 668m ordan girişi var. golem ve trollerde boş değil ts vs girişi delos ts girişi cz ağac sc girişi sadece 60 lvl bp nin delos flame rock dönmesi hyper noah ile 20k kill başı akşama kadar dönse kar. yapımcı firmayada çok güvenme kore tabanlı pvp serverlarıda biliyoruz. gb girişini daha ayrıntılı anlatırdımda anlamazsın ki sen. sadece 45 lvl oyuncu üzerinde 3m en az para birikiyor. 100 oyuncu 300m bin oyuncu 3000m. yeni başlangıcta böyle idi gavolt wing kas vs kas zaten günde herkes sağdan soldan birbirinden ticaretle farmer+itemci+ticaret+puscu arası dönüyor para . neyse beynin yanmasın ayrıca siteye para satanlar olmasa o siteler gb satamaz ntt bunları yakalarsa o sitelerin işi biter. o sitelerden daha çok kazanan kişiler tanıyorum. ifşa edemicem ama boş boş laf yapma adamı sinir etme
    Last edited by yivabeyi; 09-04-2019 at 11:02 AM.

Game Master Team Leader Khenarth's Avatar
    Nickname
    Khenarth
    Class
    KO -> Rogue
    Quote Originally Posted by Tuzlukcu55 View Post
    Kimin cebi doluyor ?

Ek. Bu pazar çarı paramuna bırakıp tatile gittim. 2,5 gün sonra geri geldim ki çar halen kasıyor. Gidenleri yazayım. 2 paket genie hammer 30*2= 60m. 3 paket genie 50*3=150m topla 210m masraf. 2,5 günde Gelen coins 47m. 6 bus 6 ms.
    Nerden geliyor bu gb ler halen merak içerisindeyim.
    Ares sunucusundan bahsediyorsunuz ve oyun içerisindeki coin miktarını sorguluyorsunuz? 15 yıllık bir sunucu olan Ares sunucusu? 2.5 gün içerisinde üzerinize 50m nakit para geldiğini söylüyorsunuz ve bu farm ile değil, bir exp spotundan geliyor. Şu an sunucuda ne kadar oyuncu bifrost'a giriyor? Günde kaç kez Felankor kesiliyor? Kaç oyuncu şu an exp kasıyor ve bu yaratıklardan para kazanıyor?

Bu tür suçlamaları yapmak yerine oynadığınız sunucunun tarihini araştırmanızı tavsiye edebilirim.

Quote Originally Posted by yivabeyi View Post
    Arkadaşlar çokça şikayet bandı konusu okudum başım ağrıdı 25 30 sayfa aynı olmayan konuları okudum. Modlar kapatmazsa sabit bir konu altında ne olsun ne olmasın kısa kısa yazında belki bir ihtimal mantıklı düşünen bir yetkili yahu ben bunun üzerine bi gideyimde oyuncular rahatlasın der belki ^^
    ben yeni sunucular hakkında görüş bildireceğim.

Olması gereken :
    CSW
    Bifrost
    Bu 2 içeriğe ek olarak Felankor yakın zamanda yeni sunucularda yerlerini alacaklardır. Fakat diğer önerilerinin %95'i mantık dışı.
    Last edited by Khenarth; 09-04-2019 at 11:53 AM.

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Khenarth View Post
    Ares sunucusundan bahsediyorsunuz ve oyun içerisindeki coin miktarını sorguluyorsunuz? 15 yıllık bir sunucu olan Ares sunucusu? 2.5 gün içerisinde üzerinize 50m nakit para geldiğini söylüyorsunuz ve bu farm ile değil, bir exp spotundan geliyor. Şu an sunucuda ne kadar oyuncu bifrost'a giriyor? Günde kaç kez Felankor kesiliyor? Kaç oyuncu şu an exp kasıyor ve bu yaratıklardan para kazanıyor?

Bu tür suçlamaları yapmak yerine oynadığınız sunucunun tarihini araştırmanızı tavsiye edebilirim.

Bu 2 içeriğe ek olarak Felankor yakın zamanda yeni sunucularda yerlerini alacaklardır. Fakat diğer önerilerinin %95'i mantık dışı.
    Krowaz ve UTC gelsin istiyoruz yeni sunuculara

Quote Originally Posted by Khenarth View Post
    empire döneminden beri oynuyorum sürekli olmasakta git gelli yeni hesap açıp vs. neyse şunun önemini anlamak gerekiyor.
    Senden bir şeyini alan sana bir şey vermiyorsa ondan hayır gelmez. insanda sevdiğini kolay kolay terketmiyor. %95 lik mantık hatasımı %95 i yapmayız mı
    neyse anlaşmanız bitince yeni yayımcıyla bu konuda görüşürüz ben 3 firma eskittim sayıyorum kendimi de ^^ ben bakiyim sizi bilmem . cevap için teşekkürler

Tags for this Thread