Arkadaşlar çokça şikayet bandı konusu okudum başım ağrıdı 25 30 sayfa aynı olmayan konuları okudum. Modlar kapatmazsa sabit bir konu altında ne olsun ne olmasın kısa kısa yazında belki bir ihtimal mantıklı düşünen bir yetkili yahu ben bunun üzerine bi gideyimde oyuncular rahatlasın der belki ^^
ben yeni sunucular hakkında görüş bildireceğim.
Olması gereken :
CSW
Bifrost
Eski drop dengesi ve düzeni(pot parası kazanamaz haldeyiz.. inanın!)
Tüm Pus itemlerinin aktif edilmesi
Archer Rework
Tüm Skillere cooldown belli bir süre ayarlanarak uygulanabilir (anti makro) 1 skill kullanımı tüm skilleri CD ye sokar.
(bu sayede okcu warrior asas vs legale döner hatta savaşlarda ts basan mageler ve priler o 1 saniyeyi beklemek zorunda kalır=)
Ardream 70 seviyesine yükseltilmeli (exp çok kolay) ve 83 olmak istemeyen kasamayan durumu olmayanlara çok yararlı olur.
Günlük Online Gm önemsiz ve saçma pmlere 1 saatlik mute atabilir. önemli pmlere (3rd yazılım küfür tehdit npt bug şikayetleri için) temiz karşılık verebilir.
Dc premiuma rework gelmeli bir etkisi olduğunu düşünememeye başladık..
1 ipden 2 pazar kurulmalı 1i Buy 1i Sell olmalı yani 10 pc 10 pazar ve senin fiyatın yüksekse hemen alt fiyata çekmeleri rekabet değil başka bir şey artık bu.
Krowaz ve Dk için erken değil sanırım yeni pazar canlanması için gerekli server +9landı gelmesi herkese fayda sağlar.
Troll setler kaldırılmalı veya sürelendirilmeli. Chitin Fp Shell piyasası veya düşük seviye silahların satışı rahatlar insanlar ticaret yapabilir.
Achivede açtığımız karşılığı yetenek olanların hepsinin seçilmesede karaktere işlemesi gerekmektedir. aksi takdirde saçma bir sistem. ve atackların bu kadar yüksek olduğu bir oyunda 200ün üzerinde toplam def almamız bence rekabet süresini arttırır.
Warrior descent isabeti. okçu ok isabeti. asasin bıçak isabeti mage fırlatılan skill isabeti. yani bunlar rakibe giderken hadi mage neyse dağa taşa çarpıyorda. adama ok atıyorum sağına gidiyor moba ok atıyorum soluna gidiyor yürüyor diye. fps deil la bu.. Warriorla des atıyosun koşarken adamın alakasız bir tarafına atıyor komikte oluyor asas bıçak atıyor marsa gidiyor buna bi denge.
antares hep boş. küçük bosslarada küçük red green gem kutu fragment koyunda sevinsin düşük lvller.
100x Exp ve 1000 x Noah patlaması hiç bir zaman kaldırılmamalı..
Lunar Wara teşvik için savaşlarda np yarı yarıya daha az gitmeli ayrıyetten örneğin premiumu olana arka arkaya aldığı her kill başına 1 np artmalı.
Olmaması Gerekenler:
Cz CS kesinlikle saçma ( onun yerine rastgele bir noktada spawn olabilir)
Cz quest olmamalı.
Cz Bahçe 7 sins olmamalı.
Coin sınırı 21 gb olmamalı ( item fiyatları 50 gb üzeri olabiliyor.) won sistemi getirilebilir sonucta buda kore malı. 100m 1 won. bu sayede piyasadaki hiç bir item illegal yolla satılamaz.
Troll set ve silahları olmamalı
bana kalsa (old Takılarda olmamalı)
high class itemlerin hiç biri 5m altına buy 5 m altına sell kurulmamalı.
unique itemlerin hiç biri 10m altına buy 10 m altına sell kurulmamalı.
yeşil kutu mavi gem hattı dahil ve üzeri hiç bir fragmentten çöp diye kabul edilen itemler düşmemeli ya bus koyun ya gold coin. bu eşyalar moblardan toplanmıyor. etkinlik eşyasından aldığım item niye priest cracker
Savaşlarda baskınlar sırasında TS giyilmemeli.
Oyunda satışı yasaklanmış kullanıma kapatılmış pus ve ya normal hiç bir eşyanın hiç kimse tarafından kullanılması mümkün olmamalı..
sınırlı sürede gelip giden itemler hariç! onların devamı var. fakat devamı olmayan red pot undy sc gib itemler tekrar aktif olana kadar pazarda satışa veya kullanıma kapatılmalı..
şimdilik bu kadar bakalım sizden ne çıkacak. bunlar şahsi düşüncelerim sizinkiler neler.

=)
Reply With Quote