Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
    Senior Member TimurGlazkov's Avatar
    Nickname
    TheROCKs
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Minark
    Race
    El-Morad

Aegis buyda reb +1 trade atinca ayni özellikte + si yok acil cevap

MERHABALAR bir arkadaş pazarda aegis REB+1 BUY kurmuş ve satıyor başka çarı ile itemi getiriyor trade atıyor bakıyorum aynı özelliklerde aegis reb+1 özelliklerinde ama yanında + sı yazmıyor sadece AEGİS yazıyor buy kuruyorum atsın diye atamıyor ve aegiste bug var ondan böyle diyor tedirgin oldum bi cevap yazabilirmisiniz bugmu var alsam sorun olurmu teşekkür eder iyi oyunlar dilerim
    ♚ Yüreğine karşı verdiğin hiç bir savaşı KAZANAMAZSIN

Senior Member
    0 görünümlü 7 aegis o. Bonuslarina ve defansına bakarak içini rahatlatabilir ve alabilirsin.

Senior Member
    Aegis tek çeşit o da adamant +7 eski serverleri bilmem ama yenilerinde öyle

Senior Member
    Gab adamant +7 ile aynı def ve özellikleri aynı şekilde yazıyorsa sorun yok . Adamant bilmem ne yazması lazım özelliklerinde

Senior Member GengaR_AreS's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    Karus
    Aegis gibi bazı itemlerin +'sı yazmıyor. Özelliklerine bak +7 gab adamant veya reb 1 ile özellikleri aynıysa doğrudur. Buglu olup +'sı yazmayanı var dediği gibi.

Buglu olanı buy kurmak istiyorsan, buy pazarda itemi seçtikten sonra upgrade değerlerini değiştirmeden aşağıdaki seçeneklerden "Property" yazan yerdeki itemi kur. Buglu satıyorsa ordan buya satabilir.
    Last edited by GengaR_AreS; 07-29-2019 at 11:40 AM.

Nickname
    TheROCKs
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Minark
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Rashnel View Post
    0 görünümlü 7 aegis o. Bonuslarina ve defansına bakarak içini rahatlatabilir ve alabilirsin.
    sayın Senior Member gönül rahatlığı ile al demişsin de bu iteme + basılamaz dememişsin eksik bilgi var biraz araştırdım öğrendim lütfen eksik bilgi vermeyelim

Quote Originally Posted by TimurGlazkov View Post
    sayın Senior Member gönül rahatlığı ile al demişsin de bu iteme + basılamaz dememişsin eksik bilgi var biraz araştırdım öğrendim lütfen eksik bilgi vermeyelim
    aegis aldığına göre gaba fazladan para vermeyip kullanmak için daha ucuz olması nedeniyle aegise yönelmişsin, up yapmak istiyosan gab adamant alman gerekiyor sadece görüntü farklılığı nedeniyle fiyat farkı olmamasını düşünmüş olman gerekirdi.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Bu eşyalar şansa bağlı olarak artı basılabilir olarak düşmektedir. Eşyalarda bir bug da yoktur.

Special Monster Staff veya Gold Dragon Egg eşyalarından elde edilen kutular sayesinde bu silahlara sahip oluyoruz.

İsimleri: Wing weapons case ve (+4) Wing Weapon Box Exchange'dir.

Bu kutular şansınıza bağlı olarak düşmektedir.

(+4) Wing Weapon Box Exchange: ilgili kutuda bahsettiğimiz Legendary silahlar +4 olarak düşmektedir ve upgrade yapılabilmektedir.

Wing weapons case eşyasından ise direkt olarak +7 olarak düşmektedir ve upgrade yapılamaz. İlgili itemin üstünde sanki sıfırmış gibi sadece ismi yazmaktadır.

Konu hakkında detaylı bilgi almak için aşağıya konunun bağlantı linkini paylaşıyorum.

[Rehber] Legendary Silahları ve Özellikleri

Nickname
    TheROCKs
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Minark
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Merhabalar,

Bu eşyalar şansa bağlı olarak artı basılabilir olarak düşmektedir. Eşyalarda bir bug da yoktur.

Special Monster Staff veya Gold Dragon Egg eşyalarından elde edilen kutular sayesinde bu silahlara sahip oluyoruz.

İsimleri: Wing weapons case ve (+4) Wing Weapon Box Exchange'dir.

Bu kutular şansınıza bağlı olarak düşmektedir.

(+4) Wing Weapon Box Exchange: ilgili kutuda bahsettiğimiz Legendary silahlar +4 olarak düşmektedir ve upgrade yapılabilmektedir.

Wing weapons case eşyasından ise direkt olarak +7 olarak düşmektedir ve upgrade yapılamaz. İlgili itemin üstünde sanki sıfırmış gibi sadece ismi yazmaktadır.

Konu hakkında detaylı bilgi almak için aşağıya konunun bağlantı linkini paylaşıyorum.

[Rehber] Legendary Silahları ve Özellikleri
    çok teşekkür ederim işte beklediğim cevap bu ilginize teşekkür ederim sayın moderatör bey bu arada mr3zn arkadaşım aegise de + basılabiliyor konuyu yanlış biiliyorsunuz doğru açıklamayı moderatör yapmış.

Quote Originally Posted by TimurGlazkov View Post
    çok teşekkür ederim işte beklediğim cevap bu ilginize teşekkür ederim sayın moderatör bey bu arada mr3zn arkadaşım aegise de + basılabiliyor konuyu yanlış biiliyorsunuz doğru açıklamayı moderatör yapmış.
    Yanlış bilmiyorum sen almaya çalışmışsın itemi alamadığın için konuyu açmışsın arkasına anlatan arkadaşlara da yanlış bilgilendirme yapıldığını söylemişsin senin durumunu anlatmya çalıştım ayrıca +lı aegisi herhangi bir sw de arayıpta bulur musun acaba kaç tane var toplam??

Tags for this Thread