Merhaba arkadaşlar,
Yasaklı programları kullanan oyuncular tespit edildiğinde ve ceza verildiğinde partisindeki veya clanındaki oyuncular bu cezadan etkilenir mi? Bu tip konularda hangi politika izleniyor bilmek istiyorum.
Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar,
Yasaklı programları kullanan oyuncular tespit edildiğinde ve ceza verildiğinde partisindeki veya clanındaki oyuncular bu cezadan etkilenir mi? Bu tip konularda hangi politika izleniyor bilmek istiyorum.
Teşekkür ederim.
FRAGLA WEB TASARIM HİZMETLERİClan VengefulSpirit
Merhabalar,
Illegal yazılımları kullanan birinden şüpheleniyorsanız bu durumu kanıtlarınızla birlikte Cheat Reports bölümüne raporlamanız gerekmektedir.
Eğer aynı partide, art niyetli bir şekilde oyun oynandığı tespiti yapılırsa ceza alabilirsiniz. Bu tarz durumlar detaylı bir şekilde incelenir. Ona göre karar verilir.
Örnek bir kurgu yazmak istiyorum.
"Bir partide 7/24 kasıyoruz. Bu partide akşam yatağımıza yattık. Sabaha kadar kasarken. Gece bir oyuncu illegal program ile kasma işlemine devam ettiğini varsayalım. Sabaha karşı bunu sizlerden birisi ya da oyunculardan birisi tespit etti ve cheat report bölümünde paylaştı. Bu programı kullanan benim partimde olduğunu gördünüz. Bu durumda illegal program kullanan kişi dışındaki parti üyeleri ceza alır mı? "
FRAGLA WEB TASARIM HİZMETLERİClan VengefulSpirit
Selamlar, illegal bir oyuncunun sorgusuz sualsiz yer aldığı partideki tüm oyuncuları cezalandırma gibi bir kuralımız yok.
Biz illegal oyuncular ile legal oyuncuları ayırt edebilmek adına detaylı incelemeler yaparak işlem yapıyoruz.
Bu kişinin bağlantısı olduğunu tespit ettiğimiz kişiler, devamlı benzer eylemlerde bulunarak bundan yarar sağladığını gördüğümüz kişiler için cezai işlem uygulanabilir.