öncelikle iyi günler oyuna 6 yıl ara verdim şimdi tekrar oyuna dönmek istedim karekterime kayıtlı eposta adresim microsoft yetkilileriyle görüştügüm telefon görüşmesinde epostamın kapandıgını tekrar geri almamım imkanı omadıgını söylediler bende sizlere konuyu açıklamak adına np point alıp bilet attım ve eposta adresimin degişikligi talebinde bulunarak yeni epostamın güncellenmesini sizden rica ettim bir haftadır geri dönüş yapıp ilgilenmediniz herşeyim açık tüm kişisel bilgilerim yetkililerinize verebilirim o karekterimle ilgili sayısız point ödemeleri kendi kartlarımla yaptım gizli hiçbirşey yok bu kadar emege bu kadar umursamzalık neden anlamış degilim bu eposta sorununu ben yaratmadım microsoft ve sizlerin şirketleriyle baglantılı bir konu yardımcı olmanızı temenni ediyorum saygılar
bilete dönüş yaptılar cvp olarak 15 şubat 2019 tarihini veriolar eposta sdeigişkligi için son tarih bu son tarihi içine alan kapsamda benim magduriyetimi içeren bir konu yok bu tarihli işleminizde çünkü benim magduriyetim keyfi deil 2 yıl hesaba girmedigim için microsoftun hotmaili devre dışı bırakmış olması ve benim bu hesabı geri alamıyor olmam yeteri kadar açık anlatamıyormuyum benim sorunum bu siz nasıl bir resmi kurumsunuz müşterinizle dalga geçercesine cevaplar veriyorsunuz ve müşterinizi silip atıp onca hak kaybına umarsızca ugratıyorsunuz bu kadar basit mi yani onca emek madddi manevi zaman gerekli cevapları alamadıgım takdirde konuyu mahkemeye taşıyacagım yıllarca oluşturdugum bir hak kaybı var maddi ve manevi saygılarımla
Hotmail kapanan maili alan yoksa tekrar veriyordu, almayı denedin mi?
Aynı ismi yaz, yeni posta açıyormuş gibi açacaksın.
Geçmiş olsun, bir kaç kişi mail değiştirmeyi suistimal eti diye adalet olmayan bir uygulama ne diyelim
Char alıp satmak yasak, satın alanın problemi olacagı yerde gerçekten mail sorunu yaşayan legal oyunculara olan oluyor, char satın alan illegaller korunuyor.
denedim hocam maalesef microsoft yetkilileriyle canlı görüştüm hatta telde başkası almış amerikada biri amerikan vatandaşı aynı zamanda amaerika hattı ile ile üzerine eposta adresimi emeklerim harap oldu resmen yok böle birşey kafayı yiycem