Daha önce Windows 10 da sıkıntısız çalışıyordu teknik bı sıkıntıdan format atmak zorunda kaldım Windows 10 gene oyuna giriyor yaklaşık 3-5 dk sonra çalışmayı durduruyor çoğu şeyi denedim bi çare bulamadım el elden üstündür yardımcı olur musunuz.
Daha önce Windows 10 da sıkıntısız çalışıyordu teknik bı sıkıntıdan format atmak zorunda kaldım Windows 10 gene oyuna giriyor yaklaşık 3-5 dk sonra çalışmayı durduruyor çoğu şeyi denedim bi çare bulamadım el elden üstündür yardımcı olur musunuz.
Merhabalar,
Bunun bir çok nedeni olabilir. Ben genel olanlarını yazayım. Tüm driver'ların güncellemelerinin yapıldığına emin olun.
Uyumluluk problemi yaşıyor olabilir misiniz? Oyunun kurulu olduğu Knight Online.exe Sağ tıklayarak uyumluluk sekmesinde "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu" aktif edip uyumluluk seçimini yaparak dener misiniz?
Bunun dışında format attığınız windows sürümüyle de alakalı olabilir.
Last edited by GamesDepot; 12-18-2018 at 03:32 AM.
Windows Essential kapatman gerek. Ordan kaynaklanıyor. Veya senin w10 orj. değil. Microsoft TR kadar aradım derdimi anlattım sordum. Kapatılamıyormuş. Çok aradım Nette bir yerde tarifi var. W10 sildim W7 yükledim rahat etim. W7 king. No dc. Rsetten resete oyun kapanıyor.
İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.Bilgisayarında değer niteliği taşıyan bilgileri mevcuttur veya oynadığı karakteri ileri seviyedir.İnsanların bilgisayarlarını hangi amaçla kullandıklarını gözardı ederek olumsuz yön vermeniz size dokunmaz ama kendisi büyük zarar görür.
1. si Windows 10 işletim sisteminde Windows Essential diye bir yazılım yoktur Defender vardır.Defenderi kapatmasını istemen gel kapı açık istediğin gibi gir demeye gelir.
2. si oyunu defendere tanıtarak ve güvenlik duvarından izinli uygulama olmasını temin ederek oyuna müdahale etmesini engelleyebilir arkadaş.Burda bodozlama kapat demek art niyet olmasa da farkında olmadan yapılan kötülüktür.O yüzden bilgi sahibi olmadığımız konularda yorumlara dikkat edilmesi gerekiyor.
Ayrıca yeryüzünde hiç bir işletim sistemi lisansı yüzünden uygulamalarda tabiri caiz ise kıllık yapmaz , kısıtlamaz.Sadece kendi içinde barındırdığı yazılım yada uygulamaları yani kendine ait işlevselleri kısıtlar.
Windows 7 , Windows 10 ile kıyaslandığında 30 senelik bakım görmemiş bir ev ile sıfır full özellikli bir evin arasındaki fark ne ise burdada kıyasen fark odur.
Ben yıllardır Windows 10 kullanırım , yeni sürümü çıkar çıkmazda tereddütsüz yükler kullanırım.Gerek oyun gerek diğer yazılımlarda gram sıkıntı yaşağıdığımı hatırlamıyorum.
Her geçen gün herşey ilerler iken insanları geriye götürmek pek mantıklı bir istek , öneri olmaz.
He başka çaresi yoktur tek seçenektir o zaman başka.Ama araştırmadan çözüm bulmadan direk 3 5 sene geriye gitmesini istemek doğru olmaz.
Arkadaşın sorununa gelince; olası ihtimalleri sayalım.
,
Kurulan işletim sisteminin üzerinde oynanmış bir işletim sistemi olması,
Kullanılan işletim sisteminin sürümünün beta sürümüne yakın eski olması , mevcut sürüm 1809.
İşletim sisteminin düzgün kurulmamış olması.Yani bir hdd de aynı işletim sisteminden birden fazla olması.Diskin silinmemesi gibi gözden kaçan durumlarda olur.
Yüklenen anakart , ekran kartı driverleri sitesinden değilde 3. party araçlar tarafından yapılması.
Yada sistemin sürücülerinin hiç yüklenmemesi.Kullanıcıların en çok yanıldıkları nokta bu işletim sisteminin sürücüleri gördüğünü yükledi olarak algılaması.Burda ki ince nokta ben senin donanımını gördüm tanıyorum ama yerini yurdunu yaşını ne iş yaptığını bilmem onu tanıtmak senin işin diyor.
Knight Online komple oyun dosyasını win 7 den 10 a kopyala yapıştır yapması.
Oyun açık iken bazı basit oyunlar da oyunun kapanmasını sağlar.
İşletim sisteminde 1' den fazla antivirüsün aktif olarak kullanılıyor olması.
Oyun klasöründe bazı dosyaların eksik yada değiştiriliyor olması.
Proxy , vpn kullanılıyor olması.
Şu an aklıma gelenler bunlar.