Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
    Junior Member

Casting Failed Skill Hatası

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.
    Oyun esnasında skill kullanırken sürekli 3-4 bazen 5 sefer ''casting failed'' skill hatası alıyorum ve bu beni kısa süreli de olsa geride bırakıyor. Ne yapmam gerekir, şimdiden teşekkürler? Bu arada, karakterim hareket halindeyken skill kullanmıyorum, sabit olduğum yerden bu hatayı veriyor.

Not>Karakterim 83 Lv Priest özellikle 10k Heal kullanırken çok sık bu hata meydana geliyor

Örneğin;
    Last edited by mrp17; 08-21-2018 at 05:43 AM. Reason: zz

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Saldırı altında oluyor musunuz? Elinizi düşürüyor olabilirler.

Junior Member
    Hayır normal maradon haritasında boş bir alanda da bu hata ile karşı karşıyayım

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Attığınız ksc'de Sağ tarafta anger dolum oranı gözükmektedir. Bu nedenle o soruyu sordum. Kontroller yapıldığında bir sorun bulunmadığı görülmüştür. Hatayı video çekerek bizlere sunabilir misiniz? Bir de sizden izleyelim.

Junior Member
    tamamdır en kısa zamanda video çekeceğim, teşekkürler iginiz için

Junior Member
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Attığınız ksc'de Sağ tarafta anger dolum oranı gözükmektedir. Bu nedenle o soruyu sordum. Kontroller yapıldığında bir sorun bulunmadığı görülmüştür. Hatayı video çekerek bizlere sunabilir misiniz? Bir de sizden izleyelim.
    https://youtu.be/_xK4pgTf834

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    İzlediğim kadarıyla, kurian/portu ırkı size atack yaparken elinizi düşürüyor. Böylelikle heal atarken sıkıntı çekiyorsunuz. Küçük hareket edip heal atmaya çalışırsanız ya da sabit durulduğu vakit, elinizin düşme ihtimali artıyor. Böylelikle casting failed hatası almak kaçınılmaz oluyor. Size önerim slide atmayı deneyerek heal atmanızdır.

Banned
    Nickname
    Ebelfezl
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Emek
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Eğer dmg alıp eliniz düşürülmüyorsa pc'nizi bir temizlemenizi-bakımını yapmanızı öneririm. Nova atarken 2-3 partylik kalabalık bölgelerde bende yaşıyordum bir ara casting failed sorunu. Pc'ye kapsamlı bir bakımla kurtulmuştum.

Junior Member
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    İzlediğim kadarıyla, kurian/portu ırkı size atack yaparken elinizi düşürüyor. Böylelikle heal atarken sıkıntı çekiyorsunuz. Küçük hareket edip heal atmaya çalışırsanız ya da sabit durulduğu vakit, elinizin düşme ihtimali artıyor. Böylelikle casting failed hatası almak kaçınılmaz oluyor. Size önerim slide atmayı deneyerek heal atmanızdır.
    Dar kapsamlı bir video oldu, tam olarak demek istediğim şeyi aktaramadım, yeni bir video çekip umarım demek istediğimi yaparım.

Junior Member
    Quote Originally Posted by qerbelaiqerbelai View Post
    Eğer dmg alıp eliniz düşürülmüyorsa pc'nizi bir temizlemenizi-bakımını yapmanızı öneririm. Nova atarken 2-3 partylik kalabalık bölgelerde bende yaşıyordum bir ara casting failed sorunu. Pc'ye kapsamlı bir bakımla kurtulmuştum.
    ne önerirsiniz? teşekkürler şimdiden

Tags for this Thread