Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Sürekli Dc problemi

Arkadaşlar evimde 2. Pc var ve pazar için kullanıyorum. 2 pc aynı modem üzerinden bağlı ve birisinde premium var. Eskiden ana bilgisayarım sürekli Dc olurdu. Bi ara modemi resetledim olay tersine döndü. Hiçbir hata almadan dv oluyor birisi. İnternet bağlantısında kopma olmamasına rağmen. Bu durumu nasıl çözebilirim

Senior Member LiteraryLuckys's Avatar
    İnternet bağlantısını kablolu kullanıyorsanız kabloda bir sorun meydana gelmiş olabilir. Farklı bir ethernet kablosu ile test etmenizde fayda var.

Kablolu kullanmıyorum. Wifi üzerinden bağlı ikiside. Durduk yere Dc bilen duyan gören yok mu çözümü

Senior Member QWE123CC's Avatar
    Nickname
    KhyRenia
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by erkanalkurt View Post
    Kablolu kullanmıyorum. Wifi üzerinden bağlı ikiside. Durduk yere Dc bilen duyan gören yok mu çözümü
    Merhaba ,
    ISS niz ile gorusunuz ,
    Belki altyapi yada fiber calismasi vardir.
    Istanbuldaysaniz eger 1 kac bolgede fiber altyapi calismasi vardir bilginize

Senior Member
    Bugün bende de aynı sorun vardı her dakika dc oluyordum ama şimdilik olmuyor arkadaşın dediği gibi galiba altyapı çalışması var.

Senior Member LiteraryLuckys's Avatar
    Quote Originally Posted by erkanalkurt View Post
    Kablolu bağlantı yaparak test etme şansınız var ise denemenizi tavsiye ederim.

Senior Member Nyyd's Avatar
    Nickname
    Nyyd
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    İnternet hizmetini süper online firması üzerinden mi alıyorsunuz ? Aynı sorun alt yapı çalışması nedeniyle bende de mevcut
    Kusursuz olmakta bir kusurdur...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nyyd View Post
    İnternet hizmetini süper online firması üzerinden mi alıyorsunuz ? Aynı sorun alt yapı çalışması nedeniyle bende de mevcut
    Ttnette de aynı sorun mevcut galiba ülkece interneti yeniliyoruz .

Ben ttnet kullanıyorum. Müşteri hizmetlerine sorduğumda internette kopma yaşamıyorsunuz diyor. Zaten ilginç olan sadece aynı bilgisayarın Dc olması sürekli. Ve eskiden şu an Dc olmayan bilgisayar Dc oluyordu. Bildiğim kadarı ile çalışma da yok. İp çakışması mı nedir bunun sebebi ve çözümü oyundan tat alamaz oldum

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Kablo olayını göz ardı etmeyin, online oyun oynuyorsanız wifi değil lan üzerinden bağlantı daha sağlıklıdır.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Tags for this Thread