SuperSalamon hesabım illegal bir program kullanmamam rağmen ban yemiştir ticketta atamıyorum daha yeni dc premium almıştım görev itemlerimle takılıyorum niye ban yedim .
SuperSalamon hesabım illegal bir program kullanmamam rağmen ban yemiştir ticketta atamıyorum daha yeni dc premium almıştım görev itemlerimle takılıyorum niye ban yedim .
Tpt x yedigimi ben biliyorum ama ben bişey kullanmadim gece oynadim görevlerimi yaptim ciktim bu kadar . Sinirsiz açilmayacakmi bu hesap şimdi ben dc premium yatirdim buna rica ediyorum gerçekten ben bişey yapmadim.
Last edited by GFSUPERSALAMON; 07-03-2018 at 02:16 PM. Reason: LiteraryLuckys
BİR CEVAP BEKLİYORUM NOLURSUNUZ TPT X YEDİM HAKSIZ YERE BU HESAP SINIRSIZ BAN MI YİYECEK ŞİMDİ NE YAPMALIYIM DC PREM BOŞUNA MI GİTCEK BEN BİRŞEY YAPMADIM.BestLoveGF HESABIMI AÇIN TİCKETTE ATAMIYORUM İCONLAR GELMİYORUM NEDENSE
TPT ibaresi üçüncü parti yazılım kullanan oyunculara verilen cezadır. Hesabınız hakkında itirazınız için support.nttgame.com adresinden destek ekibine sırasıyla Bilet Gönder > Knight Online > KO Ban / Jail / Unblock kategorisi altından bilet göndermeniz gerekmektedir. Destek ekibine bilet gönderirken ikonlar gelmiyor diye bahsettiğiniz kısım kategori seçme kısmı diye düşünüyorum. CTRL + F5 kombinasyonunu kullanarak tekrar deneyebilirsiniz.
Last edited by LiteraryLuckys; 07-03-2018 at 02:23 PM.
Bilet gönderemiyorum beyfendi.iconlariniz gelmiyor gelse gönderecegim.
Tpt x kac zamanlik bir ceza
Tpt x in süresi nedir ? Ben haksiz yere ban yedim ve ticket attim rica ediyorum bu ban kaldirilsin.
TPT cezası verilmiş hesaplar sınırsız kullanıma kapatılıyor. Biletinizi gönderdiyseniz tarafınıza gelecek olan yanıtı beklemeniz gerekiyor.