Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
    Junior Member

Exclamation Neden ban yediğimi biri kanitlayabilir mi ?

HAKSIZ YERE HAKARETTEN 3 GÜN BOYUNCA BANLANMIŞIM. KİMSEYE HAKARET EDİP KÖTÜ BİR SÖZ SÖYLEMEDİM. SÖYLEMİŞSEM BUNU KANITLAR MISINIZ?

server : Manes
    Pm : AZZiA

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

Normalde kimseye kanıt sunmuyoruz ancak 1 Temmuz tarihinde girdiğiniz JR etkinliğinde oldukça fazla küfürlü cümleler kurmuşsunuz. Bu yüzden hesabınız ceza almıştır. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için lütfen oyun kurallarına uyunuz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member EviLPrince's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Manes
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Selam,

Normalde kimseye kanıt sunmuyoruz ancak 1 Temmuz tarihinde girdiğiniz JR etkinliğinde oldukça fazla küfürlü cümleler kurmuşsunuz. Bu yüzden hesabınız ceza almıştır. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için lütfen oyun kurallarına uyunuz.
    LoL'de çok güzel bir sistem var, küfürden ceza yediğinde oyuna girdiğinde ekrana pencere çıkıyor ve ettiğin bütün küfürler orda yazıyor. Burda da öyle olsa çok güzel olur.

Banned
    Nickname
    BJK
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    BJK
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (5)
    Quote Originally Posted by sant0 View Post
    HAKSIZ YERE HAKARETTEN 3 GÜN BOYUNCA BANLANMIŞIM. KİMSEYE HAKARET EDİP KÖTÜ BİR SÖZ SÖYLEMEDİM. SÖYLEMİŞSEM BUNU KANITLAR MISINIZ?

server : Manes
    Pm : AZZiA
    Selam,

Aslında burda oyuncuları yanıltma gibi durum söz konusu tekrardan ban yemesi lazım

Senior Member IBlackWicked's Avatar
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by BLeSseD View Post
    LoL'de çok güzel bir sistem var, küfürden ceza yediğinde oyuna girdiğinde ekrana pencere çıkıyor ve ettiğin bütün küfürler orda yazıyor. Burda da öyle olsa çok güzel olur.
    Açıkçası o sistemde ban yiyen çok az kişi gördüm ya da denk gelmedi. Sürekli gelip yine aynı şekilde devam ediyorlar. Çünkü oyun sonu ekranı çok fazla suistimal ediliyor ve gereksiz yoğunluktan işlem sırası gelmek bilmiyor.

Senior Member
    Quote Originally Posted by IBlackWicked View Post
    Açıkçası o sistemde ban yiyen çok az kişi gördüm ya da denk gelmedi. Sürekli gelip yine aynı şekilde devam ediyorlar. Çünkü oyun sonu ekranı çok fazla suistimal ediliyor ve gereksiz yoğunluktan işlem sırası gelmek bilmiyor.
    benim düşüncem olması gereken sistem o oyuncuların bilgilenmesi gerek.

'Forumda hesap destegi verilmemektedir.'
    Yazısından sizde sıkılmadınız mı ?

Member
    Nickname
    FuU13
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    TahtaKarusu
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Oyunda dengesiz çok nasıl olacak bilmiyorum ama premium; oyun içi artı özellik vereceğine oyuna giriş için zorunlu olsa belki biraz seviye kazanır zaten oyuncu kaybetmiş bari kaliteli olsun...
    Dün birine diyorum slota gelecekmisin.. gelmesem ne yapacaksın diyor sonra kavga ediyoruz ... bana konum at diyor ist olsan gelirdim falan ... yani gelse de topuğuna kurşunu yiyip gidecekte... boş muhabbet çok fazla be ..

Senior Member IBlackWicked's Avatar
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Normlife97 View Post
    benim düşüncem olması gereken sistem o oyuncuların bilgilenmesi gerek.

'Forumda hesap destegi verilmemektedir.'
    Yazısından sizde sıkılmadınız mı ?
    Bahsedilen oyunda da hesap desteği forum üzerinden verilmiyor. Ayrıca, verdiğim cevap şikayet sistemiyle ilgiliydi.

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Selam,

sizin bu tür bilgilere nasıl bakma yetkiniz olabiliyor mod ?
    açıklarmısın

bir keresinde bende 3 gün ban yemiştim siz gelip 9 farklı şekilde şikayet edilmişsiniz demiştin

Banned
    Yaz yaz bitmez sonu güzel olurla biter olur mu bir gün belki.

Tags for this Thread