Quote Originally Posted by skaplan34 View Post
Merhabalar çarım soyuldu ve itemler pazarda , 2 gün çarıma girmedim ve girdiğimde kro set hariç tüm itemleri rez taşına kadar almışlar şaka gibi ama gitmiş itemler emeğe mi üzüleyim yoksa oyuna ayırdığım zamana mı üzüleyim , rosetta server'ında oynamaktayım ve karakterim cumartesi veya pazar günü soyuldu bu iki gün oyuna girmedim ve prem bitti şimdi yetkililer çok güzel cevap isteyecek , 07.05.2018 pazar çarı olarak açılmış bir karakter ve Pm si LAZOR1 bununla ilgili ufak bir araştırma yaparsanız gerçekten memnun olacağım , bana geri vermeyin , zaten itemlerin geri verilmediğini biliyorum ama girip bir bakabilirseniz memnun olacağım , o karakterden de itemler silinmesini rica ediyorum sizden , yetkili arkadaşlar bunu yapmanızı rica ederim ..
Oncelikle çok geçmiş olsun hocam.

Bu tarz sıkıntıları gecdigimiz günlerde 'de gördük otp oldu halde hack'lenen arkadaşları, öncelikle şunu soliyim bilişim suçlarına sakın ola gitmemezlik yapma hakkını ara bunları yapan cezasız kalmasın hatta sonuç alırsan burda paylaş. Ve bilgisayarında teamviewer varsa kaldır + bilgisayarını uzâkdan erişime kapa açık olması hiç bir faydası yok kapalı kalmasida güvenlik açısından iyi. Tekrardan çok geçmiş olsun insallah bi çözüm bulurlar.. hakkını ara unutma..