bahsi geçen klanı Carnaktan bilirim içlerinde sohbet ettiğim insanlarda var , fakat giden gitti Csv sadece bu işin tuzu belki biberi . asıl sorun sistemde oyunun sisteminde . mesela herkez topluluk kuramıyor , belki iletişi kabiliyeti yok belkide içine kapanık , oyunda oyuncuları toplu oynamaya yönlendiriyor , örnek eskiden bir bosu CZde bekleyip bir kişi kesebilirdi şimdi party veya klan birleşiyor , bu işin içine yüksek ego ve item farkı girince adam karakterini diziyor , CSV uzaktan izliyor , Kral olan ama serverdan destek almayan adamların parayı nasıl yediğini izliyor , gidip üstüne item basıp 1 gecede herşeyini yakıyor veda videosunu çekiyor olay bu , tabiki ben iyimser bakıyor 14 sene oldu , ne efsane denilenleri gördüm , ne yönetimler gördüm , benim fikrim Csv alan klan birdahaki ay alamasın , beklesin az acelesi yok mecbur o klan CZ geçer sırasını verince hareket gelir, Krallığı acil düzeltmeleri gerek , 83/10 gelmeli reb 5 %100 olan adam exsp alamıyor traji komik , yeni skiller gelmeli heyecan için , son krowaz geldiğinden beri insanlardaki heyecan hep anlık. krowaz geldiğinde yıllarca konuşuldu , belki son bir birleşim ve son yeni server açılmalı , ama unutmamak lazım yeni server istiyenlerin %90 pazarcı . bu yönetim kospu bitirdi , alkışlanmalı eski yönetimleride hatırlıyorum felaketti , postadan gelen trinaları hatırlayın ,
Last edited by GothiCaSasiN; 12-08-2017 at 10:01 PM.