Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33

Unhappy Gordıon Diez birleşimi olacakmı sayın Yöneticiler?

Merhaba arkadaşlar acaba gordıon diez birleşimi hakkında ne düşünüyorsunuz çönkü gordıonda durum çok vahim bir halde
    Serverde herhangi bir canlılık söz konusu değil e böyle olunca kimse gelmıor kimsede ne premıum ne de sc alıyor oyunda
    edit itemli clanlar öyle kendi kendine takılıyor. jr vakti bir ronark bölgesinde hareketlilik oluyor okadar Oyuna tekrardan başlıycak biri olsam
    bende gelmem gordıona işin açıkçası !!! Yani csw değişmiycekse bu serverleri
    birleştirmek daha iyi olmazmı en azından hareketlilik kazanır.Yok csw değişecekse lütfen ama lütfen bu csw en kısa sürede değiştirmeniz temennisiyle . adamların itemi var gb satıp kendi cebine para koyuyor deli gibi gb satıyorlar görüyoruz yani kör değiliz bizden ise para verip cash çekmemiz bekleniyor soruyorum gm arkadaşlara siz olsanız gordıonda cash çekermisiniz oyunu oynarmısınız ben görüyorum gm vs etkinliklerinde hep canlı serverlerdesiniz bu bile bir cevaptır . zaten İYİ FORUMLAR .
    Last edited by AZTECHERO; 12-08-2017 at 09:39 PM.

Senior Member GothiCaSasiN's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    Gordion
    Race
    Karus
    öncedende yazmıştım buna benzer konuya , gerçekler biraz acı oluyor, özet : 1 krallık bu serverda Whatsap gurupları başka serverların müdahalesiyle olmakta,
    2 Csv sadece yıllardır aynı klanda o klanıda Gordionda herkez biliyor, millet Gb sini kasıp satıp paraya çeviriyor , onun için insanlar soğdu. 3 oyun oyuncu saatleri
    karuslarda yoğunluk akşam 6 da başlayıp 11 e kadar . humanlar 9 da başlayıp gece 2 e kadar bu czde eşitliği bozuyor , herzaman bir ırk diğerine üstünlük sağlıyor , 4 Çoğu oyuncu Diezden +10 item alıp pusuya yattığını sağır sultan öğrendi ve hala inatla bekliyorlar . sayamadığım bir okadar sebeb var . Adream klanları bile boşluktan CZ yöneldi bu serverda . Gordion diez
    birleşimi gerçek oyuncuya yaramaz , pazarcılara ve bu işten rant sağlayanlara yarar. bu benim fikrim katılmaya bilirsin .
    [PHP][/PHP]

Quote Originally Posted by GothiCaSasiN View Post
    öncedende yazmıştım buna benzer konuya , gerçekler biraz acı oluyor, özet : 1 krallık bu serverda Whatsap gurupları başka serverların müdahalesiyle olmakta,
    2 Csv sadece yıllardır aynı klanda o klanıda Gordionda herkez biliyor, millet Gb sini kasıp satıp paraya çeviriyor , onun için insanlar soğdu. 3 oyun oyuncu saatleri
    karuslarda yoğunluk akşam 6 da başlayıp 11 e kadar . humanlar 9 da başlayıp gece 2 e kadar bu czde eşitliği bozuyor , herzaman bir ırk diğerine üstünlük sağlıyor , 4 Çoğu oyuncu Diezden +10 item alıp pusuya yattığını sağır sultan öğrendi ve hala inatla bekliyorlar . sayamadığım bir okadar sebeb var . Adream klanları bile boşluktan CZ yöneldi bu serverda . Gordion diez
    birleşimi gerçek oyuncuya yaramaz , pazarcılara ve bu işten rant sağlayanlara yarar. bu benim fikrim katılmaya bilirsin .
    Dostum söylediklerinde sonuna kadar haklısın evet rant var fakat kötüye giden bir durumda var oyun canlansa zaten bunu yazmama gerek kalmaz
    hayır o clandan kale eski sistemde düşüyordu fakat şuan imkansızlaştı adamlar csw günü 4-5 tane clan kuruyor allyleride işin içine girince iyice karışıyor

Senior Member ThrBjrnssn's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Gordion server gibi serverdir.

Ismarlama krallik ✔
    Zahmetsiz CSW(Sonucu onceden belli) ✔
    Edit item ✔
    NPT(zirvede) ✔
    Illegal program kullanimi(zirvede) ✔
    AOC farmi icin anasini babasini satacak oyuncu kitlesi ✔
    Seviyesiz/Cahilce sohbetler ✔
    Dengesiz pk ortami ✔

Ve niceleri... Bence bu serverda oynayanlarin dusunmesi gereken fazla bir sey yok. Bu serveri hangi serverin uzerine yikacaklarsa o serverda oynayanlar dusunsun.

Senior Member GothiCaSasiN's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    Gordion
    Race
    Karus
    bahsi geçen klanı Carnaktan bilirim içlerinde sohbet ettiğim insanlarda var , fakat giden gitti Csv sadece bu işin tuzu belki biberi . asıl sorun sistemde oyunun sisteminde . mesela herkez topluluk kuramıyor , belki iletişi kabiliyeti yok belkide içine kapanık , oyunda oyuncuları toplu oynamaya yönlendiriyor , örnek eskiden bir bosu CZde bekleyip bir kişi kesebilirdi şimdi party veya klan birleşiyor , bu işin içine yüksek ego ve item farkı girince adam karakterini diziyor , CSV uzaktan izliyor , Kral olan ama serverdan destek almayan adamların parayı nasıl yediğini izliyor , gidip üstüne item basıp 1 gecede herşeyini yakıyor veda videosunu çekiyor olay bu , tabiki ben iyimser bakıyor 14 sene oldu , ne efsane denilenleri gördüm , ne yönetimler gördüm , benim fikrim Csv alan klan birdahaki ay alamasın , beklesin az acelesi yok mecbur o klan CZ geçer sırasını verince hareket gelir, Krallığı acil düzeltmeleri gerek , 83/10 gelmeli reb 5 %100 olan adam exsp alamıyor traji komik , yeni skiller gelmeli heyecan için , son krowaz geldiğinden beri insanlardaki heyecan hep anlık. krowaz geldiğinde yıllarca konuşuldu , belki son bir birleşim ve son yeni server açılmalı , ama unutmamak lazım yeni server istiyenlerin %90 pazarcı . bu yönetim kospu bitirdi , alkışlanmalı eski yönetimleride hatırlıyorum felaketti , postadan gelen trinaları hatırlayın ,
    Last edited by GothiCaSasiN; 12-08-2017 at 10:01 PM.
    [PHP][/PHP]

Quote Originally Posted by ThrBjrnssn View Post
    Gordion server gibi serverdir.

Ismarlama krallik ✔
    Zahmetsiz CSW(Sonucu onceden belli) ✔
    Edit item ✔
    NPT(zirvede) ✔
    Illegal program kullanimi(zirvede) ✔
    AOC farmi icin anasini babasini satacak oyuncu kitlesi ✔
    Seviyesiz/Cahilce sohbetler ✔
    Dengesiz pk ortami ✔

Ve niceleri... Bence bu serverda oynayanlarin dusunmesi gereken fazla bir sey yok. Bu serveri hangi serverin uzerine yikacaklarsa o serverda oynayanlar dusunsun.
    Kardeşim ben 10 sayfa yazsam seninki kadar ironik bir cevap veremezdim kısa ve net bir şekilde çok iyi anlatmışsın

Senior Member
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad

Quote Originally Posted by GothiCaSasiN View Post
    bahsi geçen klanı Carnaktan bilirim içlerinde sohbet ettiğim insanlarda var , fakat giden gitti Csv sadece bu işin tuzu belki biberi . asıl sorun sistemde oyunun sisteminde . mesela herkez topluluk kuramıyor , belki iletişi kabiliyeti yok belkide içine kapanık , oyunda oyuncuları toplu oynamaya yönlendiriyor , örnek eskiden bir bosu CZde bekleyip bir kişi kesebilirdi şimdi party veya klan birleşiyor , bu işin içine yüksek ego ve item farkı girince adam karakterini diziyor , CSV uzaktan izliyor , Kral olan ama serverdan destek almayan adamların parayı nasıl yediğini izliyor , gidip üstüne item basıp 1 gecede herşeyini yakıyor veda videosunu çekiyor olay bu , tabiki ben iyimser bakıyor 14 sene oldu , ne efsane denilenleri gördüm , ne yönetimler gördüm , benim fikrim Csv alan klan birdahaki ay alamasın , beklesin az acelesi yok mecbur o klan CZ geçer sırasını verince hareket gelir, Krallığı acil düzeltmeleri gerek , 83/10 gelmeli reb 5 %100 olan adam exsp alamıyor traji komik , yeni skiller gelmeli heyecan için , son krowaz geldiğinden beri insanlardaki heyecan hep anlık. krowaz geldiğinde yıllarca konuşuldu , belki son bir birleşim ve son yeni server açılmalı , ama unutmamak lazım yeni server istiyenlerin %90 pazarcı . bu yönetim kospu bitirdi , alkışlanmalı eski yönetimleride hatırlıyorum felaketti , postadan gelen trinaları hatırlayın ,
    Şuan mevcut csw sisteminde kaleyi almanın zaten mükünatı yok ancak eski sisteme dönücek öyle alınabilir bu diğer serverlardada güncel bir sorun herkezin
    isteği bu yönde evet ben ki forumlarla işi olmayan bir insanım fakat bu yönetim istikrarlı adımlar attıkları için bir umut diye yazıorum hani olurda yazıyı görürler diye yoksa ben k2 networku da bılıorum bugün gordıon bu haldeyse bir numaralı müsebbibi k2 networkun parayla item satışı yapıp oyunu mahveden
    gm leridir bu serverda bi dünya +10 item war karşısında standart bir karakterin durması imkansız tutunamıyor sonra dediğin gibi itemleri yakıp gidiyor .

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Merhaba,
    Diez ve Gordion sunucularının birleşmesi planlanmamaktadır. Kısa süre önce Diez sunucundaki oyuncu yoğunluna önlem olarak free user kapasitesi arttırılmıştır

Senior Member IVATANSEVER's Avatar
    Nickname
    IVATANSEVERI
    Class
    Rogue
    Clan
    PatRiotS
    Server
    Gordion
    Race
    Karus
    Biran önce birleşmeli diez Gordion