Results 1 to 5 of 5

Exclamation Magic bag sildirme

Merhaba

karakterime character seal scroll basmak istiyorum fakat üstünde magic bag oldugu için hata veriyor. magic bag sildirmek için ticket attım bug kısmına ama geri dönüş olmadı lütfen yardımcı olurmusunuz.

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Merhaba,
    Magic bag silme işlemini destek ekibi yapmaktadır bilet gönderdiyseniz biletinizi güncellemeden gelecek olan cevabı beklemelisiniz.
    Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir.

bende de aynı sorun var o kadar rahatsızım ki durumdan sealed item di caracter seal scrool du 3200 cash gitti ve premiumun bitmesine 3 gun var ticket attım ancak dönüş sağlanmadı eger sorun çözülmez ise kendi süresi dolup silinmesini beklicez ki bu bir 3200 cash daha demek Premium olmadan ring sc basılmıyor çünkü bunların hepsi 10 m lik woucher magic bag silinemiyor diye adminler lütfen konu ile ilgilenin tl kolay kazanılmıyor hep veriyoruz hep veriyoruz

Senior Member LiteraryLuckys's Avatar
    @raincrazy4435 Hafta sonu destek ekibi personelleri çalışmadığından dolayı işlem uygulanmamıştır. Yarın yani hafta başı büyük ihtimal ile biletinize yanıt gelecektir. Ayrıca ring basmak için premium gerekmiyor.

DESTAN da ise charın premiumdan fazlası gerekiyor maalesef Premium ile bile girmek 1 saat sürüyor

Tags for this Thread