Priest Oyuncusu Olarak CZ'de Hp 14K ile Sınırlı Olduğu için Statü Hiçbir İşime Yaramicak İnt Belki Biraz Manamı Arttırabilir Fakat SC'siz Pk Atmadığımız için Bunun Pek Etkili Olucağını Düşünmüyorum Warrior ve Rogue Sınıfına Yarayan Bir Etkinlik Oldu STR'ler ve DEX'ler Arttırılabilir 83/10 Olması Yerine 83/5 Değilde 85/5 Şeklinde Olsa ve Yeni Skil Eklense Tabi Bu Çok Aşırı Yazılım Gerektiren Bir Durum Öncelikle Fikir Olması Gerekmekte Mesela Şey Olabilir Priest Olarak Konuşacagım Kendim Buffer Oynuyorum 70 Buf 3 Sprit 60 heal Master 15 Veriyorum Bu Mele Parti için 85/5 Olsa 4 veya 5 Skill Point Daha Arttırılsa işte O Zaman Oyun Daha Fazla Karmaşık olur ve daha fazla zevk verir.Unutmayın Kolay Gelen Hiçbirşey Zevk Vermez O Yüzden Rebirt 10 Yerine 2 LV Daha Yükseltilse Emin Olun KnightOnline Tarih Atlar.
Kesinlikle katılıyorum arkadaşın söylediklerine. Bende priest oyuncusuyum ve 83/5 %100 karaktere sahibim ama bana kazandırdığı hiç bir şey yok 10 hp bonus haricinde, ki o da bir işe yaramıyor. Max hp zaten 14 yı görüyorduk, reb ten gelen hp bonuslar bir işimize yaramıyor atak yapabilen karakterlere nazaran. Bu konu da daha önce konular da açmıştım, normal şartlarda her 1 hp bonus verildiğinde, 1 def te kazanılması gerekmekte. Rebirth seviyelere kadar level atlamalarda bu işlemekte, ancak reb 1 den itibaren hp bonusa ne kadar verilirse verilsin defans vermemekte. Daha önceki açtığımız konularda da bunu öncesinde bir hata var bunu halledeceğiz ve size duyuracağız diyerek kabul ettiler ama sonrasında beceremediler halletmeyi ve üstünü örterek geçiştirdiler ve halen aynı durum devam etmekte. Yani nitekim reb 5 değil reb 10 olsa da priest karakterler için çok bir anlam ifade etmiyor arttırılması.