Page 5 of 17 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 164
    Senior Member rogueisback's Avatar
    Class
    Rogue
    Clan
    Sacrifice4Revenge
    Server
    Athena
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Patheoz View Post
    - Anket sona erdiğinde sonuçları şeffaf bir şekilde sizlerle paylaşacağız ancak şunu da belirtmek isterizki ankette çıkan sonuç bizim alacağımız kararı belirlemeyecektir.
    Niye anket yapıyorsunuz o zaman ? Şunu yazdıktan sonra daha önce ki yazdıklarının bir amacı kalmıyor. Komik...

Game Master Patheoz's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by rogueisback View Post
    Niye anket yapıyorsunuz o zaman ? Şunu yazdıktan sonra daha önce ki yazdıklarının bir amacı kalmıyor. Komik...
    Tekrar ediyorum anket sizlerin yorum ve görüşlerini öğrenebilmemiz için yapılan bir çalışma. Bu çalışma alınacak kararı belirleyemez sadece alınacak karara etki edebilir, sizlerin ne düşündüğünü umursamıyor olsaydık bu anketi hiç yapmazdık değil mi?

Game Master Team Leader Khenarth's Avatar
    Nickname
    Khenarth
    Class
    KO -> Rogue
    Arkadaşlar, konu içerisinde sadece rebirth 10 güncellemesi ile ilgili yorumlarınızı, neden gelip neden gelmemesi gerektiğine dair düşüncelerinizi merak etmekteyiz.

Sınıf ve skill dengesizlikleri, görevlerde bulunan bug'lar, haritalarda yapılacak olan güncellemeler ve seviye sınırlamaları, pus indirimi vb. bir çok konu için genel tartışma bölümünü kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bence getirilmesin. İnsanlar en kaliteli oyunları 150 liraya steam veya originden alıp aylarca oynarken biz her ay 400-500 tl verip 2 stat fazla almak için uğraşamayız. Bu pus fiyatları ve exp oranları ile kasmak zulüm olur. (not :Karakterim reb 5 %100)

Senior Member rogueisback's Avatar
    Class
    Rogue
    Clan
    Sacrifice4Revenge
    Server
    Athena
    Race
    Karus
    Bir daha yazdığım yorumu silmeyin. Buna hakkınız yok size küfür etmedim.

Önce gelip bunu yazıyorsunuz.

- Anket sona erdiğinde sonuçları şeffaf bir şekilde sizlerle paylaşacağız ancak şunu da belirtmek isterizki ankette çıkan sonuç bizim alacağımız kararı belirlemeyecektir.
    Sonra biz bir şey yazınca bu cevap geliyor.

Tekrar ediyorum anket sizlerin yorum ve görüşlerini öğrenebilmemiz için yapılan bir çalışma. Bu çalışma alınacak kararı belirleyemez sadece alınacak karara etki edebilir, sizlerin ne düşündüğünü umursamıyor olsaydık bu anketi hiç yapmazdık değil mi?
    Alacağınız kararı belirlemeyecekse nasıl etki edebilir. ?

Bu Reb10 gelecek kimse kandırmayın. Boşada prim yapmayın.

Bizim içinde gelmeyecek para için gelecek bunu önce söyleyin. Kimse hayrına yayınlamıyor bu oyunu. Ama bu parayı veriyorsak karşılığını adam gibi almak isteriz !

Bir gün benim restaurantıma gelin. Önünüze tabak kırık gelsin, balık pişmeden gelsin. Veya yarısı çiğ olsun.

Siz ne kadar memnun kalacaksınız.

Kendinizi bizim yerimize koyun. Bizi savunun onları değil.

Hadi eyw..

Junior Member
    Class
    Warrior
    Clan
    RegeneratioN
    Server
    US->Diez
    Race
    Karus
    Herkese merhabalar, öncelikle konu içerisinde yer alan olumlu veya olumsuz her yorum ve görüş için teşekkür ederiz. Bazı yorumlarda anketin sonucunun anlık olarak takip edilememesinin sebebini rebirth sistemini zaten getirmeye karar verdiğimize yoruluyor olması dikkatimizi çekti.

O yüzden anketin neden yapıldığı ve sonuçların anlık takip edilememesi hakkında kısa bir bilgilendirme yapmak istedik;

- Kore sunucusunda oyuna eklenmiş ve eğer talep var ise bizim sunucumuza da eklenebilecek olan bir güncelleme için ilk olarak sizlerin yorumlarını öğrenmek istedik.

- Bazı kullanıcılarımızın söylediğinin aksine henüz kesin olarak bu güncellemenin Knight Online'a eklenmesi yönünde alınmış bir karar yok.

- Forumda yapabildiğimiz anketlerin dışında daha kapsamlı içeriğe sahip bir Google Form anketi ile oyuncularımızın etki altında kalmadan kendi düşüncelerini rahatça bizimle paylaşmalarını istedik. Bunun sebebi ise sonuçların durumunu beğenmeyen kullanıcıların daha önce anketlere yön vermeye çalışmasıydı.

diyosunda ben olumsuz yorum yazdım neden yorumum siliniyo kötü bişeyde yazmadım sadece fikrimi söyledim buradada f,krimizi söylemiceksek bırakalım ozaman

Senior Member
    İstiyorsanız Rebirth 50 getirin 80 levelden 1 gr öteye farm yapacağım charı kasmam , kaza bela 83 e 1 rebirt olursa oynadığım charda iyi olmuş derim. En basitinden daha demin başıma gelmiş olay şurdan bir kaç zevkine Giant Golem keseyim dedim ikinciyi keserken elektrikler gitti gidiş o gidiş %5. Şimdi 83 e rebirt hiç charım olmadı da 83/5 de kaç milyardı unuttum galiba 14 milyar mı neydi. Kaybı siz düşünün. Ben neredeyse 2 sene önce El Morad Castle da bankanın yanındaki binaya Monunun Çaprazı yani oraya charı oturtur uyurdum. Bir gün topluca Trol Warrior çekmişler Towna o dandirik Guardlarla ancak Ash Knight çekerlerse Townu koruyabilir beni ve bir çok kişiyi öldürtmüşler reslemişler öldürtmüşler reslemişler. 2 gün sonra % 4,5 kaybettiğimi daha sonra da üstümde sadece 6 tane taş kaldığını gördüm 83 levelde. Keyfine kasacağım boş exp yok yani daha fazla. Oyunda 1 GB kasmak belki haftamı alıyor bunu keyfine rebirt atlayarak vereceğiz bir de. Ha milletin tuzu kuru olanı var ne olacak ver BilmemNePazara ya da BilmemneGamese 15 tl hooop bizim bir haftada oyunda yırtınarak kastığımız 1 Gold Barı anında gelsin oluyor onlara diyeceğim yok da bari şu bir GB yi Silver Bar yapıp Rebirtler arası mesafe 250 300 Milyon expi geçmeyecek şekilde şekilde yapılsaydı. Her rebirt atlamada görev sıfırlanmasına da gerek yok. En azından olası bir exp kaybında fahiş rakamlara ulaşmazdı. Sonuçta 83 olan bir kişi ile 83/1 olan kişi bir de 83/5 olan kişi arasında ciddi exp farkı var. 83/10 da exp sınırı ne olacak 30 milyar mı 40 Milyar mı? . Bir kişi expe yattığında 1,5 - 2 Milyar exp mi kaybedecek ?.

Sadece şu PK alanlarındaki Guard Towerlara yatanlara acımıyorum. Hatta ordaki kaybı %10 bile yapabilirsiniz ama şu level ve exp sınırına normal koşullarda exp kaybının %1 e düşürülmesi de gerekiyor. Guard Towerlar hariç %20 bile yapabilirsiniz oraya yatanın exp kaybını. Hatta oraya yatanlar reslenemesin bile. Res kağıdı ise hiç kullanamasın.

Game Master Team Leader Khenarth's Avatar
    Nickname
    Khenarth
    Class
    KO -> Rogue
    Quote Originally Posted by 4lBongIsKilleR View Post
    Söylemediğimi nerden biliyorsun ? Az önce arkadaşı ( Death_Stroke ) yüz yüze görüşmeye çağırdığım için banladılar teşekkürler nttgame buna da teşekkürler doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış
    Yaptığınız yorumlarda, oyuncuları ve forum kullanıcılarını provoke ettiğiniz için hesabınız ceza almıştır. Kanıt içermeyen suçlayıcı ithamlar ile yorum yapmaya devam ederseniz, bu forum hesabınızda aynı şekilde ceza alacaktır.

Yukarıda belirtildiği gibi rebirth 10 etkinliği ile ilgili düşünceniz var ise belirtebilirsiniz.

Banned
    Destanda 72lv bir oyuncuyum görevler vs. suyunu iyice çekti, 72-80 arası exp premiumuz yoksa lv kasmak çok zor. Exp premiumlular belki bizden önce 83 oluyor ve anlamsızca aylarca slotta lv kasmak çok masraflı ve sıkıcı geliyor. Yani şöyle diyim ben 10 gbye pazardan 80 lv char almak yerine kendim kasmak istiyorum. Benim gibi çok çok iddaalı olmak istemeyen çok arkadaş var bu arkadaşlara kolaylık yapılmalı yani insanlar en azından 72 73 lv değil 77 lv 78 lv rahat şekilde olmalı.Bunun üzerine çalışma yaparsanız sevinirim. Reb 10 mevzusunun ilgili oyuncuları zaten belli şuan en az 83 lv insanlar, eslantta czde dolaşan bir alt ekibi de yok saymayın.

Özet:83Lv Reb 5 arkadaşlar artık tıkanmış exp kasmak istiyor. Bende diyorum ki 80 lv charlar ring parasına satılır hale gelmişken kendi emeğiyle belki hazır char fiyatından daha fazla gb cash emek harcayanlarında kolayca level atlatılması gerekir diye düşünüyorum.
    Last edited by almedaabazi; 08-08-2017 at 03:58 PM.

Member miskinnn's Avatar
    Nickname
    PatrisyA
    Class
    Priest
    Clan
    RoninS
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Ziooo View Post
    Priest Oyuncusu Olarak CZ'de Hp 14K ile Sınırlı Olduğu için Statü Hiçbir İşime Yaramicak İnt Belki Biraz Manamı Arttırabilir Fakat SC'siz Pk Atmadığımız için Bunun Pek Etkili Olucağını Düşünmüyorum Warrior ve Rogue Sınıfına Yarayan Bir Etkinlik Oldu STR'ler ve DEX'ler Arttırılabilir 83/10 Olması Yerine 83/5 Değilde 85/5 Şeklinde Olsa ve Yeni Skil Eklense Tabi Bu Çok Aşırı Yazılım Gerektiren Bir Durum Öncelikle Fikir Olması Gerekmekte Mesela Şey Olabilir Priest Olarak Konuşacagım Kendim Buffer Oynuyorum 70 Buf 3 Sprit 60 heal Master 15 Veriyorum Bu Mele Parti için 85/5 Olsa 4 veya 5 Skill Point Daha Arttırılsa işte O Zaman Oyun Daha Fazla Karmaşık olur ve daha fazla zevk verir.Unutmayın Kolay Gelen Hiçbirşey Zevk Vermez O Yüzden Rebirt 10 Yerine 2 LV Daha Yükseltilse Emin Olun KnightOnline Tarih Atlar.
    Kesinlikle katılıyorum arkadaşın söylediklerine. Bende priest oyuncusuyum ve 83/5 %100 karaktere sahibim ama bana kazandırdığı hiç bir şey yok 10 hp bonus haricinde, ki o da bir işe yaramıyor. Max hp zaten 14 yı görüyorduk, reb ten gelen hp bonuslar bir işimize yaramıyor atak yapabilen karakterlere nazaran. Bu konu da daha önce konular da açmıştım, normal şartlarda her 1 hp bonus verildiğinde, 1 def te kazanılması gerekmekte. Rebirth seviyelere kadar level atlamalarda bu işlemekte, ancak reb 1 den itibaren hp bonusa ne kadar verilirse verilsin defans vermemekte. Daha önceki açtığımız konularda da bunu öncesinde bir hata var bunu halledeceğiz ve size duyuracağız diyerek kabul ettiler ama sonrasında beceremediler halletmeyi ve üstünü örterek geçiştirdiler ve halen aynı durum devam etmekte. Yani nitekim reb 5 değil reb 10 olsa da priest karakterler için çok bir anlam ifade etmiyor arttırılması.
    PatrisyA