Arkadaşlar, konu içerisinde sadece rebirth 10 güncellemesi ile ilgili yorumlarınızı, neden gelip neden gelmemesi gerektiğine dair düşüncelerinizi merak etmekteyiz.
Sınıf ve skill dengesizlikleri, görevlerde bulunan bug'lar, haritalarda yapılacak olan güncellemeler ve seviye sınırlamaları, pus indirimi vb. bir çok konu için genel tartışma bölümünü kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bence getirilmesin. İnsanlar en kaliteli oyunları 150 liraya steam veya originden alıp aylarca oynarken biz her ay 400-500 tl verip 2 stat fazla almak için uğraşamayız. Bu pus fiyatları ve exp oranları ile kasmak zulüm olur. (not :Karakterim reb 5 %100)
Bir daha yazdığım yorumu silmeyin. Buna hakkınız yok size küfür etmedim.
Önce gelip bunu yazıyorsunuz.
Sonra biz bir şey yazınca bu cevap geliyor.
Alacağınız kararı belirlemeyecekse nasıl etki edebilir. ?
Bu Reb10 gelecek kimse kandırmayın. Boşada prim yapmayın.
Bizim içinde gelmeyecek para için gelecek bunu önce söyleyin. Kimse hayrına yayınlamıyor bu oyunu. Ama bu parayı veriyorsak karşılığını adam gibi almak isteriz !
Bir gün benim restaurantıma gelin. Önünüze tabak kırık gelsin, balık pişmeden gelsin. Veya yarısı çiğ olsun.
Siz ne kadar memnun kalacaksınız.
Kendinizi bizim yerimize koyun. Bizi savunun onları değil.
Hadi eyw..
İstiyorsanız Rebirth 50 getirin 80 levelden 1 gr öteye farm yapacağım charı kasmam , kaza bela 83 e 1 rebirt olursa oynadığım charda iyi olmuş derim. En basitinden daha demin başıma gelmiş olay şurdan bir kaç zevkine Giant Golem keseyim dedim ikinciyi keserken elektrikler gitti gidiş o gidiş %5. Şimdi 83 e rebirt hiç charım olmadı da 83/5 de kaç milyardı unuttum galiba 14 milyar mı neydi. Kaybı siz düşünün. Ben neredeyse 2 sene önce El Morad Castle da bankanın yanındaki binaya Monunun Çaprazı yani oraya charı oturtur uyurdum. Bir gün topluca Trol Warrior çekmişler Towna o dandirik Guardlarla ancak Ash Knight çekerlerse Townu koruyabilir beni ve bir çok kişiyi öldürtmüşler reslemişler öldürtmüşler reslemişler. 2 gün sonra % 4,5 kaybettiğimi daha sonra da üstümde sadece 6 tane taş kaldığını gördüm 83 levelde. Keyfine kasacağım boş exp yok yani daha fazla. Oyunda 1 GB kasmak belki haftamı alıyor bunu keyfine rebirt atlayarak vereceğiz bir de. Ha milletin tuzu kuru olanı var ne olacak ver BilmemNePazara ya da BilmemneGamese 15 tl hooop bizim bir haftada oyunda yırtınarak kastığımız 1 Gold Barı anında gelsin oluyor onlara diyeceğim yok da bari şu bir GB yi Silver Bar yapıp Rebirtler arası mesafe 250 300 Milyon expi geçmeyecek şekilde şekilde yapılsaydı. Her rebirt atlamada görev sıfırlanmasına da gerek yok. En azından olası bir exp kaybında fahiş rakamlara ulaşmazdı. Sonuçta 83 olan bir kişi ile 83/1 olan kişi bir de 83/5 olan kişi arasında ciddi exp farkı var. 83/10 da exp sınırı ne olacak 30 milyar mı 40 Milyar mı? . Bir kişi expe yattığında 1,5 - 2 Milyar exp mi kaybedecek ?.
Sadece şu PK alanlarındaki Guard Towerlara yatanlara acımıyorum. Hatta ordaki kaybı %10 bile yapabilirsiniz ama şu level ve exp sınırına normal koşullarda exp kaybının %1 e düşürülmesi de gerekiyor. Guard Towerlar hariç %20 bile yapabilirsiniz oraya yatanın exp kaybını. Hatta oraya yatanlar reslenemesin bile. Res kağıdı ise hiç kullanamasın.
Yaptığınız yorumlarda, oyuncuları ve forum kullanıcılarını provoke ettiğiniz için hesabınız ceza almıştır. Kanıt içermeyen suçlayıcı ithamlar ile yorum yapmaya devam ederseniz, bu forum hesabınızda aynı şekilde ceza alacaktır.
Yukarıda belirtildiği gibi rebirth 10 etkinliği ile ilgili düşünceniz var ise belirtebilirsiniz.
Destanda 72lv bir oyuncuyum görevler vs. suyunu iyice çekti, 72-80 arası exp premiumuz yoksa lv kasmak çok zor. Exp premiumlular belki bizden önce 83 oluyor ve anlamsızca aylarca slotta lv kasmak çok masraflı ve sıkıcı geliyor. Yani şöyle diyim ben 10 gbye pazardan 80 lv char almak yerine kendim kasmak istiyorum. Benim gibi çok çok iddaalı olmak istemeyen çok arkadaş var bu arkadaşlara kolaylık yapılmalı yani insanlar en azından 72 73 lv değil 77 lv 78 lv rahat şekilde olmalı.Bunun üzerine çalışma yaparsanız sevinirim. Reb 10 mevzusunun ilgili oyuncuları zaten belli şuan en az 83 lv insanlar, eslantta czde dolaşan bir alt ekibi de yok saymayın.
Özet:83Lv Reb 5 arkadaşlar artık tıkanmış exp kasmak istiyor. Bende diyorum ki 80 lv charlar ring parasına satılır hale gelmişken kendi emeğiyle belki hazır char fiyatından daha fazla gb cash emek harcayanlarında kolayca level atlatılması gerekir diye düşünüyorum.
Last edited by almedaabazi; 08-08-2017 at 03:58 PM.
Kesinlikle katılıyorum arkadaşın söylediklerine. Bende priest oyuncusuyum ve 83/5 %100 karaktere sahibim ama bana kazandırdığı hiç bir şey yok 10 hp bonus haricinde, ki o da bir işe yaramıyor. Max hp zaten 14 yı görüyorduk, reb ten gelen hp bonuslar bir işimize yaramıyor atak yapabilen karakterlere nazaran. Bu konu da daha önce konular da açmıştım, normal şartlarda her 1 hp bonus verildiğinde, 1 def te kazanılması gerekmekte. Rebirth seviyelere kadar level atlamalarda bu işlemekte, ancak reb 1 den itibaren hp bonusa ne kadar verilirse verilsin defans vermemekte. Daha önceki açtığımız konularda da bunu öncesinde bir hata var bunu halledeceğiz ve size duyuracağız diyerek kabul ettiler ama sonrasında beceremediler halletmeyi ve üstünü örterek geçiştirdiler ve halen aynı durum devam etmekte. Yani nitekim reb 5 değil reb 10 olsa da priest karakterler için çok bir anlam ifade etmiyor arttırılması.
PatrisyA