Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Junior Member

Angry Kurallarinizi bulamadiginiz karakterleri bularak uygulayin

KURALLARINIZI BULAMADIGINIZ KARAKTERLERI BULARAK UYGULAYIN BULAMADIGINIZ KARAKTERLERIN CEZASINI BEN VEYA BENIM GIBI INSANLAR ÖDEMEK ZORUNDA DEĞİL. BİLMEM NE KARAKTERI HILE YAPMIS SIZIN KARAKTERINIZE ULASTIK BANLADIK.
    DESENE BECEREMIYORUZ BECEREMDIGIMIZ ICIN USTÜNE TÜH DİKİYORUZ BİRİLERİ SORUMSUZCA DÜŞÜNCESIZCE İLLEGAL YOLLARA BASVURDUĞU İÇİN BURDA BENIM KARAKTERIMI BANLAMA HAKKINIZ YOK BAHSI GECEN KARAKTER(LER) HİLE YAPMISSA HEPSININ İLETİŞİM BİLGİLERİ HESAP BİLGİLERİ HATTA VE HATTA KONUM BİLGİLERİ BİLE VARDIR ARAYIN BULUN. BENI İSTERSEN BENIM ILETISIM BILGILERIMI KULLAN BENI BUL NOKTASINA VİRGÜLÜNE KADAR DOGRUDUR VE GECERLIDIR.
    KARAKTERIMIN USTUNDE BIR TANE KUFUR BILE YAZILMADI TEK PCDEN TEK INTERNETTEN TEK KULLANICI OLARAK TEK BASIMA GECEMI GUNDUZUME KATARAK KASTIM BEN SİZ BANLAYIN DİĞE ESN KODU YUKLEYİP Bİ TON GENİA/GENİA HUMMER CEKMEDIM O KARAKTERE HAZIR CEVAPLARINIZ SİZDE KALSIN

Senior Member OWPW's Avatar
    Nickname
    RONARK61
    Clan
    R61
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by KerpeteNN59 View Post
    KURALLARINIZI BULAMADIGINIZ KARAKTERLERI BULARAK UYGULAYIN BULAMADIGINIZ KARAKTERLERIN CEZASINI BEN VEYA BENIM GIBI INSANLAR ÖDEMEK ZORUNDA DEĞİL. BİLMEM NE KARAKTERI HILE YAPMIS SIZIN KARAKTERINIZE ULASTIK BANLADIK.
    DESENE BECEREMIYORUZ BECEREMDIGIMIZ ICIN USTÜNE TÜH DİKİYORUZ BİRİLERİ SORUMSUZCA DÜŞÜNCESIZCE İLLEGAL YOLLARA BASVURDUĞU İÇİN BURDA BENIM KARAKTERIMI BANLAMA HAKKINIZ YOK BAHSI GECEN KARAKTER(LER) HİLE YAPMISSA HEPSININ İLETİŞİM BİLGİLERİ HESAP BİLGİLERİ HATTA VE HATTA KONUM BİLGİLERİ BİLE VARDIR ARAYIN BULUN. BENI İSTERSEN BENIM ILETISIM BILGILERIMI KULLAN BENI BUL NOKTASINA VİRGÜLÜNE KADAR DOGRUDUR VE GECERLIDIR.
    KARAKTERIMIN USTUNDE BIR TANE KUFUR BILE YAZILMADI TEK PCDEN TEK INTERNETTEN TEK KULLANICI OLARAK TEK BASIMA GECEMI GUNDUZUME KATARAK KASTIM BEN SİZ BANLAYIN DİĞE ESN KODU YUKLEYİP Bİ TON GENİA/GENİA HUMMER CEKMEDIM O KARAKTERE HAZIR CEVAPLARINIZ SİZDE KALSIN
    sakin ol kardeşim, ip ban mı yedin yoksa telefon mu ?
    ona göre bir bilet gönderirsen ve haklıysan sorunun çözülür

10001111011

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Büyük harf kullanmak sanal ortamda bağırmak anlamına gelir ve forum kurallarına da aykırıdır. Hesap sorunlarınız için destek birimine bilet gönderebilirsiniz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Büyük harf kullanmak sanal ortamda bağırmak anlamına gelir ve forum kurallarına da aykırıdır. Hesap sorunlarınız için destek birimine bilet gönderebilirsiniz.

Merhaba, ben de benzer bir durumdan muzdarip olduğum ve belki burada daha fazla yardım alabilirim umudu ile konu açmıştım ancak aynı dakika konuya bir moderatör
    şu şekilde

''Merhaba,

11 yıldır oyun oynamanız, hesabınızın illegal bir aktiviteden dolayı ceza almayacağı anlamına gelmemektedir. Bilgisayarınıza format atarak temiz oyun hayatınıza devam edebilirsiniz.
    Hesabınız ile ilgili nihai karar, gerekli kontrollerin ardından tarafınıza bilet sistemi üzerinden verilmiştir. Detaylı bir bilgi için tekrardan destek ekibi ile iletişim kurabilirsiniz.

Bu konuda açacağınız spam niteliğindeki konular hesabızın ceza almasına neden olacaktır, lütfen bu tür eylemlerden uzak durunuz.''

yanıt vererek kapattı.

Anlayamadığım, benzer konular bir süre açık kalabilirken, benim açmıs olduğum konunun altına mesaj dahi yazmam engellendi. En ilginç olanı da sanki foruma gelin onlarca aynı konuyu açma alışkanlığı olan biriymişim gibi

forum yetkilisi tarafından gonderilen ilk mesajın bile ''Bu konuda açacağınız spam niteliğindeki konular hesabızın ceza almasına neden olacaktır, lütfen bu tür eylemlerden uzak durunuz.'' şeklinde tepkili oluşuydu. Şİmdi ben bunu görünce
    Art niyet olduğunu düşünüyorum. Bir çok kapanan konuya baktım hiçbiri ilk mesajda bu şekilde ve tehditle korkutarak kapatılmamıştı.

Senior Member AlonsoPedroLopez's Avatar
    Nickname
    alonso
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    petito
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by ispiyoncu View Post
    Merhaba, ben de benzer bir durumdan muzdarip olduğum ve belki burada daha fazla yardım alabilirim umudu ile konu açmıştım ancak aynı dakika konuya bir moderatör
    şu şekilde

''Merhaba,

11 yıldır oyun oynamanız, hesabınızın illegal bir aktiviteden dolayı ceza almayacağı anlamına gelmemektedir. Bilgisayarınıza format atarak temiz oyun hayatınıza devam edebilirsiniz.
    Hesabınız ile ilgili nihai karar, gerekli kontrollerin ardından tarafınıza bilet sistemi üzerinden verilmiştir. Detaylı bir bilgi için tekrardan destek ekibi ile iletişim kurabilirsiniz.

Bu konuda açacağınız spam niteliğindeki konular hesabızın ceza almasına neden olacaktır, lütfen bu tür eylemlerden uzak durunuz.''

yanıt vererek kapattı.

Anlayamadığım, benzer konular bir süre açık kalabilirken, benim açmıs olduğum konunun altına mesaj dahi yazmam engellendi. En ilginç olanı da sanki foruma gelin onlarca aynı konuyu açma alışkanlığı olan biriymişim gibi

forum yetkilisi tarafından gonderilen ilk mesajın bile ''Bu konuda açacağınız spam niteliğindeki konular hesabızın ceza almasına neden olacaktır, lütfen bu tür eylemlerden uzak durunuz.'' şeklinde tepkili oluşuydu. Şİmdi ben bunu görünce
    Art niyet olduğunu düşünüyorum. Bir çok kapanan konuya baktım hiçbiri ilk mesajda bu şekilde ve tehditle korkutarak kapatılmamıştı.
    Bu konuda forum üzerinden herhangi bir destek/yardım alamazsınız.
    Hesabınız ile ilgili detaylı bilgiyi destek ekibi ile devam ettirmeniz gerektiğini foruma açılan bir çok konuda dile getirmiştik. Tarafınıza gerek oyun içerisinden gerekse forumdan gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Forum kuralları gereği aynı konunun birden fazla bölüme yada aynı bölüme açılması yasaktır. Bu konuda siz yada başka bir kullanıcıya bu tölerans tanınmamaktadır. Bizler forum görevlileriyiz forumun düzenini sağlamakla görevliyiz.

İlgili bölümlere konu açmadan önce lütfen Forum Kuralları'nı gözden geçirmeyi unutmayın.

Ben senden yardım istemiyorum, başka yöneticilerden yardım istiyorum, lütfen artık peşimi bırak alonso

üstelik sen benim yadığım il mesaja bile ''Bu konuda açacağınız spam niteliğindeki konular hesabızın ceza almasına neden olacaktır, lütfen bu tür eylemlerden uzak durunuz.'' bu şekilde yanıt veriyorsun. O yüzden ben senden yardım istemiyorum lütfen peşimi bırak. ben başka yöneticilerin ilgilenmesini istiyorum.

Registered Users
    Selam @ispiyoncu,

Hesap sorunları (ban, hapis, hack vb.) teknik inceleme gerektiren konularda forum üzerinden destek alamazsın. Bu noktada yetkili birim Müşteri Hizmetleri'dir. Eğer bir ceza aldıysan bunun sebebini öğrenmek ya da uygulanan cezaya itiraz etmek yine ticket üzerinden gerçekleştirebileceğin eylemlerdir ki gördüğüm kadarıyla gönderdiğin ticketa cevap verilmiş. Ticket'ta belirtilen sebepleri yeniden gözden geçir lütfen.

P.S: Bu konu altından daha fazla güncelleme yapmamalısın.

Junior Member
    mesele bir karakterin banlanması değil illegal bir uygulamada yer aldıysa tabikide banlanmalı burda gecesini gündüzüne katıp legal oynayan bir cok insan var ve hiç bir şekilde illegal bir durumun içindede olmama ragmen ban yedim bu konuyu acmammın sebebi bir destek almak için değil tepki göstermek içindir gerekli yazışmayı bilet üzerinden takip ediyorum benim gibi olan insanlarda burda tepkilerini dile getirebilirler ödeme bildirimi ödeme sorunları ile ilgili sıkıntım var desem 4köşe olurlar etrafımda ama hakkımı aramaya gelince nedense konular kapatılıyor

Quote Originally Posted by Perastis View Post
    Selam @ispiyoncu,

Hesap sorunları (ban, hapis, hack vb.) teknik inceleme gerektiren konularda forum üzerinden destek alamazsın. Bu noktada yetkili birim Müşteri Hizmetleri'dir. Eğer bir ceza aldıysan bunun sebebini öğrenmek ya da uygulanan cezaya itiraz etmek yine ticket üzerinden gerçekleştirebileceğin eylemlerdir ki gördüğüm kadarıyla gönderdiğin ticketa cevap verilmiş. Ticket'ta belirtilen sebepleri yeniden gözden geçir lütfen.

P.S: Bu konu altından daha fazla güncelleme yapmamalısın.
    Ama banlanmış birileri konu açmışlar ve orada yardım ve kontrol istiyorlar hatta gm rhales varmış o da konuyu okumuş bir şeyler yazmıi ilgine teşekkür ederiz gibi cevaplar vermişler, belki inceleyecekler. Bakın o konu kapanmamış oraya bir şeyler yazabiliryorlar ve ya konu sahibi yardım ebkeliyor, benim konumu neden kapatıyorsunuz peki? Ben de konumu açıp orada yetkili birilerinden yanıt almak istiyorum, bir sürü konu var aylardır kimse ilgilenmemiş illa konu kapatma kotanız varsa onunla doldurabilirsiniz mesela, benim konumu kapatıp yardım almamı bilgi almamı engelliyorsunuz, belki de ben buradaki tüm yöneticilerin fikirlerini almak istiyorum. Buna neden engel olunuyor ki? Sonra aynı konuyu yeniden açmak zorunda bırakıyorsunuz bu sefer de multi konu açmış cezası olacak durduk yere aynı konuyu açan kişi ilen ediliyor olacağım. Lütfen konumu kapatmayın. Yalvarayım mı artık?

Tags for this Thread