Merhaba, ben de benzer bir durumdan muzdarip olduğum ve belki burada daha fazla yardım alabilirim umudu ile konu açmıştım ancak aynı dakika konuya bir moderatör
şu şekilde
''Merhaba,
11 yıldır oyun oynamanız, hesabınızın illegal bir aktiviteden dolayı ceza almayacağı anlamına gelmemektedir. Bilgisayarınıza format atarak temiz oyun hayatınıza devam edebilirsiniz.
Hesabınız ile ilgili nihai karar, gerekli kontrollerin ardından tarafınıza bilet sistemi üzerinden verilmiştir. Detaylı bir bilgi için tekrardan destek ekibi ile iletişim kurabilirsiniz.
Bu konuda açacağınız spam niteliğindeki konular hesabızın ceza almasına neden olacaktır, lütfen bu tür eylemlerden uzak durunuz.''
yanıt vererek kapattı.
Anlayamadığım, benzer konular bir süre açık kalabilirken, benim açmıs olduğum konunun altına mesaj dahi yazmam engellendi. En ilginç olanı da sanki foruma gelin onlarca aynı konuyu açma alışkanlığı olan biriymişim gibi
forum yetkilisi tarafından gonderilen ilk mesajın bile ''Bu konuda açacağınız spam niteliğindeki konular hesabızın ceza almasına neden olacaktır, lütfen bu tür eylemlerden uzak durunuz.'' şeklinde tepkili oluşuydu. Şİmdi ben bunu görünce
Art niyet olduğunu düşünüyorum. Bir çok kapanan konuya baktım hiçbiri ilk mesajda bu şekilde ve tehditle korkutarak kapatılmamıştı.

Reply With Quote