Quote Originally Posted by WakabayashiKun View Post
kusura bakmayın da sunu bır acıklıga kavusturalım... temızlenıp temızlenmemesı durumu oyunu hıc alakadar etmez... yanı onemlı olan varolması degıl oyun sırasında varolmasıdır... o halde kalkıpta ıstenılen herkese bu koxper bu program kullanıyor bu macrocu damgası vurmak normal olmalı... bu buyuk bır sacmalık..

bununla beraber oyun ıcınde ıspatlanan görüntülenen kullandıgıma daır en kucuk bır ıspat varmıdır... az once bır arkadasın yazısında da belırttım.. ben ısım geregı autocad programı kullanıyorum... neyse kı kendı bılgısayarım da yok... sızın xingcode un autocad programı ıcınde bıle hıle algılayabılecegı neler var bılgınız var mı??? bu da su demek... sen oyunu oynama... programı sıl oyle oyna... ıs bılgısayarını ayrı oyun bılgısayarını ayrı kullan... kusura bakmayın da o kadar uzun boylu degıl... bu yuzden de oyun ıcerısınde kendıme ayrıcalık yaratacak bırsey kullanmadıgım surece kımseyı alakadar etmez bılgısayarım da ne bulundugu...
Cr.arklı yani orjinal olmayan yazılımları da algılar ve oyunu kapatır ve illegal yazılım hazrılamak için kullanılan programlar da ne amaçla kullanılırsa kullanılsın (iş/okul) X3 tarafından algılanabilir dahilinde belki de ceza almanıza da yol açabilir bunu da hem yetkililer hem diğer forum üyeleri ve ben de defalarca dile getirdim konuyu uzatmanız aleyhinize olacak o yüzden bence artık yazmayın.