Evet arakadaşlar oyuna dönmek ne kadar mantıksızmış bugün anladım... burada bu akşam bu cümleleri yazacağım ve bu akşamdan sonra oyundan ayrılıyorum.... ama forumu takip edeceğim... bakalım benim kadar cesaretli bir tane gm moderatör çıkacak mı forumdan.... ben açık açık yazacağım...
bundan yaklaşık 1 hafta önce charım hapise düştü... charımın hapise düşmesi ile ilgili 1 tane bile ticketım var mı incelenip cevap verilebilir...atmadım çünkü neden hapise düştüğünü biliyorum... charımın hapise düşmesi benim suçum... evet lwl kasmak için program kullandım.. bakın açık açık kendi ağzımla söylüyorum kul-lan-dım...bunun sonucunda da yetkililer tarafından hapise atıldım...buraya kadar zannedersem ki herhangi bir problem yok???peki ya bundan sonrası...bu arada hesapta dc pre de var(ayrıntı)
gelelim bundan sonrasına....benım oyunu oynamamın sebebi eski bir arkadaşımın tekrar oynayalım mı demesiydi..onun gazıyla döndük oyuna...hesabı hapısten cıkardım... dc pre var... 1 haftadır gunde 1 saat oyun oynuyorsam oynuyorum... o da kendım yarım saat 1 saat oynuyorum.. onun dısında arkadas gece gırerse 3-5 quest yapıp oyundan cıkıyoruz... bakın ben bazı seylerı yureklılıkle soyledım...sımdı sunu ıdda edıyorum ve soruyorum... ben bu hesabı hapısten cıkardıktan sonra 1 defa bıle program kullanmadım... zaten hesapla dedıgım gıbı arkadasımla quest yapıp exp kasarsak lwl alsın dıye yapıyoruz..farm bıle yapmadım hesapla...
hatta ve hatta bu aksam kı besıktas macından oncesıne kadar esantta 4-5 quest yapıp dedım kı ben macı ızleyecegım... eslantta c ye basıp bıraktım charı... char oyundayken bır baktım dc olmus... oyuna bır gırdım hapısteyım.... bu kadar buyuk bır sacmalık olamaz...
Simdi benim iddam sudur... en basta sayın @andrepaul olmak uzere butun gm ve moderatorler.....
benım hesabımla ılgılı (hapısten cıktıktan sonra) illegal neye bulastıgımın 1 tane kanıtını cıkartın ben forumda kı 10 tane oyuncuya swıtch pre alayım....
sız bu ıspatı cıkartamazsanız hesaplarınızı kapatıp gorevlerınızı bırakacak kadar cesaretlımısınız????
ben bugun genıe acmıs bır sekılde emc de bır sure takılırken etrafıma gelıp ks atma muhabbetını ulu orta yapan ınsanlarla bıle ugrasmıyorum.... sız kalkmıssınız hapıse atıyorsunuz...
alın bu da kanıtı..... http://i.hizliresim.com/O0Br8Q.jpg
ben soyleyeceklerımı soyledım... yanı bugunku olayı yasadıktan sonra gecen kı vıdeoyu paylasan arkadasların neden haksız oldugunu dusuneyım kı?? bana bunun ıcın acık bır cevap verın...
(bu arada bu adam programla para goturuyor dıye kufur edecek arkadaslar... bu not sızın ıcın.. kalkıpta ne +8 yakmalık da ne uruk blade ne uruk tron ne de oyle para edecek bırsey de 2 saat farm yapmıslıgım yoktur ılk hapıse dusmemden once bıle... gorev dısında hıcbırsey yapmadım)
Ben Acık Konusuyorum Sayın Yetkililer... Bakalım Sız de Acık Olabilecekmısınız?? Ya da Herzaman ki Gibi Esrarengiz Bir Şekilde Perde Arkasında Devam mı....

Reply With Quote