[QUOTE=ScORp_LiON;1260257]Selam,
Forumda sürekli yazıyoruz ama okumuyorsunuz sanırım. Kullandığınız programlardan bilgisayarınızı arındırmadığınız sürece hapse düşmeye devam edersiniz. 3. parti yazılımları bilgisayarınızdan temizleyecek kadar durum kötüyse işletim sisteminizi sıfırdan tekrar kurunuz.
Başta andrepaul yazmışsınız ama onun bu konularla bir ilgisi bulunmamaktadır.[/QUOTE
Sayın ScORp_LiON siteniz güvenli değil uyarısı alıyorum normal bir durum mu?
[IMG][/IMG]
bak hocam durum tamamen cok farklı...basta kı yazıyı okudun mu bılmıyorum...okumadıysan sana kısadan soyle acıklayayım... ben bu lanet programı kullandım da... kullanmadım degıl... ınkar da etmedım zaten... en basta yazdım... sonrasında cezasını cektım paramı verdım cıktım... neden? sundan dolayı arkadasla oyun oynayalım dedık o kadar zaman sonra...bır de karakterın ısmı kalsın yenı bır ısım olmasın dedım..o charı cıkardım... bununla beraber chara dc pre de aldık... hayır dıyorum kı charla farm yapmamısım... ft bdw chaos hıc gırmemısım... eslantta 1 tane bıle boss kesmıslıgım yok.. clanım yok... clanım olmadıgı gıbı boss kesen clan arkadasım yok... oyunda 1 tane arkadasım var o da zaten telefonla konusuyoruz fr de bıle eklı degıl... bırısıne pm atıp boss var gelın kesın dıye bır yazım var mı yok mu loglara baksınlar... daha 1 defa eslantta town ın cıkısında sq ıle karsılastım.. o da townun onune gelmıs guardları kesıyordu... onun dısında daha bossla bıle karsılasmıslıgım yok...( hyde dısında questlerı yaparken) yanı gunduz belkı 1 saat gırıyorum gırmıyorum.. aksamda 1-2 saat quest yapıyoruz arkdasla beraber ondan sonra yatıyorum.. oyunu bıle acık bırakmıyorum dusun... pazar yapmıyorum ya..o derece... gb aldıydım ondan pazardan krowaz falan 1-2 defa +1 +4 falan onları basıp 2-3 kere sattıydım.. onlardan 15-20 tane degıl oyle 3-5 tane... yok yanı yok.. adamı delırtıyorlar o yuzden...
Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.
kardes mesele format atma meselesı degıl ki...sunu dusun.. eger xıngcode kafasına gore onu buldum bunu buldum dıye hapıse atacaksa mıllet oyunda neden report ıcın ugrasıyor... bununla beraber benım bılgısayarımda kı dosya kımı ılgılendırı kı?? bır de su acıdan bak... ben devlet adına calısıpta bu oyunu oynayamayacakmıyım??? ben devlet memuruyum dıyelım..bılgısayarımda gızlı yazısmalar var... sonuc olarak devletın gızlılıgı.. ee bu sekılde bu zaten cok sıkıntılı bır durum oluyor... bununla beraber ben zaten hapısten cıktıktan sonrasında hıcbırsey kullanmadıgımı soyluyorum... oncesını de kendım kabul edıyorum.. ıtıraz bıle etmedım..tıcket atmadım baslık acmadım... ama bu adaletsızlık..ve bu kadar kolay adaletsızlıgın oldugu bır yerde adaletsızlık doner dolasır bır gun herkesı bulur...