Quote Originally Posted by Wioletta View Post
Şu an da yapıyorlar ki, ben bdw'ye ne kadar hızlı tıklarsam tıklayayım hep 150-200'lerden falan başlıyor ama hep giriyorum zero'da, nadir yani boş çektiği. Çünkü çıktığı yer belli yazının, 10sn kala mouse oraya götürüp hazırda bekleyip tıklayınca sorun yaşanmıyor, ben de o yazılımlar kadar hızlı tıklıyorum neredeyse. Ama biraz karışık bir şey olsa, mesela o bdw yazısı random bir yerde belirse, ben onu algılayıp mouse'u oraya götürene kadar, adamın otomasyon yine tıklamış olacak benden önce. Demek istediğim ne kadar basit olursa el ile tıklayan insanın o kadar avantajına, öbür türlü zaten otomasyon hep kazanacak. Mantıklı sistemlere karşı değilim bu arada ama bu konuda aklıma hiçbir şey gelmiyor, çünkü biliyorum ki o otomasyon çıkan her şeyi benden daha seri yapacak, o yüzden en basit hali olsun ki ben de en hızlı şekilde tıklayayım mantığı, o yüzden BDW&Ultima bana en mantıklısı geliyor, yoksa farkındayım ona da oto tıklatacaklarının, hatta şu an bile tıkladıklarının.
Nasıl olur bilmiyorum ama çoğu oyuncunun bu durumdan rahatsız olduğunu biliyorum. Tıklama sorunu yaşayan insanlar özellikle JR etkinliğinde kaybedeceği sunuculara gitmeye mahkum oluyor. Coin tarzı birikim yapılan etkinliklerde ise biriktirmekte zorluk çekiyorlar. Yazdığımız her konunun yönetim tarafından incelendiğini biliyorum, geçmişte bahsettiğim bir çok şeye kulak verip gerekli düzenlemeler yapıldı. Umarım bunun içinde gerekli düzenlemeler yapılır.