Merhaba burdan knight online yöneticilerine sesleniyorum.eski bir knight online oyuncusuyum.2006-2009 yillarinda bu oyunla yatip kalktim.knighta aşik biriydim.sonra biraktim.şimdi tekrar oyuna girmek istedim ve başladim.çok zorlandim üye olmak için.önce id kabul etmedi nerdeyse pes ediyordum.sonra icp kodu falan güzel şeyler.ama daha kolay hale getirilmesi gerek.yeni oyuncular kazanmak için herşeyi daha da kolaylaştirmak gerek.bakin bu oyun tarihin gelmiş geçmiş en iyi oyunlarindan biri.nasil bu hale getirildi hala aklim almiyor.neyse asil meseleme gelelim.
çari zeroda açtim.63 lwl oldum.ama hala umutla ko yöneticileri trade mercantimi açar diye umut ediyorum.5 np point karşiliği açildiğini duydum.ben gerçek bir playerim ve şuan oyuna para yatirmak istemiyorum.geçmiş dönemimde çok paralar yatirdim.sadece şuan gitgel arasindayim ve devam etmek istiyorum bir süre ve beni kazanmak istiyorsaniz hesabimi trade mercanta açin.ya ne biliyim bir sinir getirin 70 lwlde açilsin bir görevle yada bir telefon numarasi sadece 1 trade mercanta sahip olsun.böyle olmaz böyle olmaz.para yatirmaya zorlayarak insanlari oyundan uzaklaştirirsiniz.eski knight kullanicilari bunu bilir.yeniler anlamaz.maksat para yatirmak değil.insani mecbur birakmaniz.ben kasmaya devam edicem ezik çarimla oyunu oyun gibi oynamaya çalişicam.eğer trade mercanti açmassaniz sıkıldığım yerde birakicam.tavrim nettir.oyuna şuanda para yatirmak gibi bir düşüncem yok.