Results 1 to 9 of 9

Threaded View

Angry Yeni Sunuculara Kayıt olamıyorum YARDIM !

Öncelikle Merhaba

Yeni sunucuya kayıt olamıyorum .

Problemde şu kendi telefonum Huawei Mate 20 Lite programı (NTTNOW) indiriyorum . Telefon numaramı başına 0 koymadan giriyorum . Next diyince program kendini kapatıyor.

Şirket telefonumu kullanıyorum . İphone 6S programa(NTTNOW) giriş yapabiliyorum . Şirket numaramı giriyorum. Fakat kod gönder diyince yeni kod gelmiyor. Mevcutta tek bir kod var yanında Not Used (kullanılmamış) yazıyor. Onu girince de siteye bu kod eski diyor . Yeni kod gelmiyor.

Kardeşimin telefonunda kardeşimin numarası ile denedim İphone X onda da aynı hatayı alıyorum . Tek bir kod var ve onu girince kabul etmiyor. Bu kod kullanılmış diyor .

Deli çıkacağım maddi pazarın bu kadar döndüğü bir oyunda herkesin girdiği kullandığı bir oyunda saçma bir sistem getirilmiş. Android kullanıcıları bir sıkıntı çekiyor. İos kullanıcıları başka bir sıkıntı çekiyor.

Yaklaşık 2 gündür bu işle uğraşıyorum. İyice darlık bastı. Mesleğim Programcılık hayatımda gördüğüm en saçma sapan program ve kayıt sistemi şunu düzgün hale getirecek bir tane yazılımcı yok mu ? Koskoca NTTGAME de . Yazıklar olsun.

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum . Kolay gelsin.
    Last edited by GamesDepot; 03-29-2020 at 10:55 AM.

Tags for this Thread