Results 1 to 10 of 110

Threaded View

Senior Member BestVitaLity's Avatar
    Quote Originally Posted by NocturnalCreature View Post
    Hocam gördüğümü söylüyorum ben. Cs olayında evet kapıştınız kestiniz ona lafım yok. Ama 2. gün devam etmiş yapma allah aşkına. İşte o kısımda haksızsınız. Ceza sebebi olup olmaması değil olay. Devamı gelmiş o ya da bu şekilde. Bildiğin adam nerede siz oradasınız. Denk geldi kestik değil orası kusura bakma, basbayağı gıcıklık gördüm ben. Adamın hatası sizi banlatırım demesi, sizin de buna karşılık daha da azıtmanız. Doğruya doğru.
    Adam ghost kanıtı diye konuya bugün 10 video atti, 7si bowlda 3ü bizim aocta. Bowlda bir insanı ghostlamaya ihtiyaç var mı sence? Yani buna ghost demek bile ayıptır, ghost nasıl olur merak ediyorsan geçen sene domenicoya Maneste atılan ghostu bul izle.

Zaten diyorumya ghost atıyorum evet, ghostlamıyorum demiyorum ama bowlda kesilmesi ghost değildir. Gitse trollere saklansa, veya arkaya crocellere falan geçse orda kestirse kendini o videoyu koysa ona tamam evet bu ghost videosudur derim.
    Ama kalkıpta bowlda CS keserken öldüğün videoyu, 2 partye kafa attığın videoyu ghostluyorlar diye CRye atarsan iş değişir. Ben burda art niyet ararım.
    Last edited by Lord_Archer; 08-21-2019 at 10:20 PM.