Quote Originally Posted by eskotu78 View Post
Cr.arklı yani orjinal olmayan yazılımları da algılar ve oyunu kapatır ve illegal yazılım hazrılamak için kullanılan programlar da ne amaçla kullanılırsa kullanılsın (iş/okul) X3 tarafından algılanabilir dahilinde belki de ceza almanıza da yol açabilir bunu da hem yetkililer hem diğer forum üyeleri ve ben de defalarca dile getirdim konuyu uzatmanız aleyhinize olacak o yüzden bence artık yazmayın.
Sayın moderatör bu arkadaş moderatörmüdür?? gm midir?? bu nasıl bır tehdıttır?? konuyu uzatmak aleyhınıze olacak o yuzden bence artık yazmayın??? ne olacak beyfendı yazarsam... yazıyorum bakın hala ne olacak??? sayın moderatör bu arkadasın yaptıgı yetkılı gıbı cevap vermek suclarına gırmıyormu?? bu ılk konu....

ıkıncı konu ıse dedıgım gıbı ben suc ısleyıp cezasını odeyıp suc ıslemeden tekrar cezalandırlan bır oyuncuyum... yaptıgınız sıstem aynen su... bırısı sabıkalanırsa sabıkalıyı tekrar suclayıp ceza vermek... suc ısledıgı ıcın degıl... sabıkalı oldugu ıcın... bundan baska bırsey degıl yaptıgınız...