Results 1 to 6 of 6

Thread: AnyOTP Hatası

Junior Member

Unhappy AnyOTP Hatası

Merhabalar konu belkide defalarca açılmış hepsini okudum hiçbir şekilde düzelmedi.
    ID ve Auth kodu gırıyorum kapanıyor tekrarlıyorum hesaptaki blokeyı falan herşeyı kaldırdım ama ne yazık ki olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca saat ile ilgili olanı da yaptım zaten bir sıkıntı yoktu program yüklüyken tekrar yükleyip denedim oda olmuyor..
    Last edited by NativeBrutal; 08-10-2021 at 06:44 PM.

Moderator NativeBrutal's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam,

ID'nin başındaki ko kısmını eklemeyi unutmayın. Doğru girdiğiniz halde kapanıyorsa uygulamayı yönetici olarak çalıştırmayı ve sağ tıklayıp uyumluluk ayarlarını w7 veya w8 olarak değiştirip yeni bir kod alarak tekrar deneyebilirsiniz.

AnyOTP Hata Kodları ve Çözümleri

Junior Member
    Quote Originally Posted by NativeBrutal View Post
    Selam,

ID'nin başındaki ko kısmını eklemeyi unutmayın. Doğru girdiğiniz halde kapanıyorsa uygulamayı yönetici olarak çalıştırmayı ve sağ tıklayıp uyumluluk ayarlarını w7 veya w8 olarak değiştirip yeni bir kod alarak tekrar deneyebilirsiniz.

AnyOTP Hata Kodları ve Çözümleri
    Söylediklerinizi yapıyorum Win8 e bağladım id auth kodu gırıyorum fakat Anyotp kapatıp gerı acıyor bu sefer id falan yazamıyorum saatlerdır uğraşıyorum gerçekten.

Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    DNS ayarlarınızı 4.2.2.1 - 4.2.2.5 veya 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yaptıktan sonra Başlat > Çalıştır > CMD gelen pencereden ipconfig /flushdns işlemini yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar dener misiniz?

Junior Member
    Quote Originally Posted by NativeBrutal View Post
    DNS ayarlarınızı 4.2.2.1 - 4.2.2.5 veya 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yaptıktan sonra Başlat > Çalıştır > CMD gelen pencereden ipconfig /flushdns işlemini yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar dener misiniz?
    Yardımlarınız için teşekkür ederim telefondan hallettim.

Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Sorunun çözülmesine sevindim. İyi oyunlar.

Tags for this Thread