Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Exclamation Manes oyuna giriş sira bekleme

21.05.2018 Pazartesi günü saat 19:08 den beri sıradayım. İlk sıraya girdiğimde 26. sıradaydım şu an yani 22.05.2018 saat 13.57 de hala 6. sıradayım. Sahurdan beri sıra ilerlemedi. Acaba sorun bende mi? Tekrar sıraya girmeli miyim? Oyuna giriş yapabilmek için yardımlarınızı bekliyorum. Herkese iyi günler ve hayırlı ramazanlar.

NOT:Konu ile ilgili SS aşağıdaki linke eklenmiştir.

Senior Member cabbbaar's Avatar
    Nickname
    ASLANBEY
    Class
    Rogue
    Clan
    NO K0XP NO PEDAL
    Server
    Resurrection
    Race
    Karus
    pre al kurtul boşunamı 10 saat çalışıyon herşeyi oyundan bekleme yatır parayı gir oyuna bu kadar basit kocaman nttgame şimdi senın için daha iyi sunucularmı alıcak para verıp daha iyi hizmet için kotalarınımı yukseltecek

Çarın üstünde gb var zaten bronze pre alcam şayet oyuna girebilirsem

Sıra ilerlemez oldu. Başka arkadaşlar sırada bekleyip sırada ilerleme oluyorsa tekrar sıraya gireceğim.

Senior Member LiteraryLuckys's Avatar
    Sunucuların premiumsuz oyuncu limiti bulunduğu için limit aşılması durumunda sıraya girmekteyiz. Manes 2 sunucusunda bir çok oyuncu pazar alanında oldukları için oyundan çıkmıyorlar dolayısıyla da sıra çok yavaş ilerliyor, bazen ise hiç ilerlemiyor.

beklediğim taktirde oyuna giriş yapabileceksem sorun yok zaten ben sıranın ilerlememesinden endişelenmiştim bekleyeceğiz o zaman biraz daha

Senior Member MrRob0t's Avatar
    Race
    El-Morad
    Azmine hayran kaldım.

Elden birşey gelmiyor mecburum yani beklemeye

An itibariyle 5. sıradayım arkadaşlar

yardımlarınız ve konu hakkındaki düşüncelerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederim

Tags for this Thread