Results 1 to 3 of 3
    Senior Member OuTPosTR's Avatar
    Nickname
    OuTPosT
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    No Clan™
    Server
    KO -> Gaia
    Race
    Karus

Thumbs up Artık 2 oyunda 1 bug trap hatası almaktayım yakın zamanda bırakmayı düşünüyorum.

Bomba kurulmuştu çözmek üzere gittiğimde öldüm sonra Lanet olası bug trap

http://s8.dosya.tc/server/k005nd/327...72002.zip.html

Senior Member SySTeM's Avatar
    Nickname
    SySTeM
    Merhaba

Bug trap hatası genellikle bilgisayarınızda bulunan 3. Party yazılımlar (auto click, yazılımsal makro programları, clash of clans vb. oyunların bot uygulamaları) dan dolayı alınmaktadır. Bu tarz programlar mevcut ise temizledikten sonra girmeyi deneyin. Ayrıca oyun dosyalarında değişiklik yapmanızda bu uyarıyı almanıza sebep olabilir. Eğer değişiklik yaptıysanız lütfen oyunu tekrar yükleyin.

Senior Member HuseyinG's Avatar
    Nickname
    BDT` GHTHRe3e
    Quote Originally Posted by SySTeM View Post
    Merhaba

Bug trap hatası genellikle bilgisayarınızda bulunan 3. Party yazılımlar (auto click, yazılımsal makro programları, clash of clans vb. oyunların bot uygulamaları) dan dolayı alınmaktadır. Bu tarz programlar mevcut ise temizledikten sonra girmeyi deneyin. Ayrıca oyun dosyalarında değişiklik yapmanızda bu uyarıyı almanıza sebep olabilir. Eğer değişiklik yaptıysanız lütfen oyunu tekrar yükleyin.
    Sanmam Bazen Bende de oluyo Ancak Ne 3. Parti Henhangi Bir Uygulama Nede Makrom Var Ki Mousem A4Tech 2x Ben Bir Tek 2x Tuşundan Şüpheleniyorum Bundan Dolayıda Oluşabilir mi?

Tags for this Thread