Doğru Söylüyosun Bilgisayarcı Veya Programcıları İşe Alıp Ellerinin Altına Gm Char Verip Hiçbir Şeyden Haberleri Olmayan Arkadaslarla Calısıyolar Bunun Yerine Oyun Geçmişi Olup Knıght Onlineyi Oynayan Bilen İnsanlar Alınsa Bence Sorunlarda Ortadan Kalkar Ayriyetten Herkezinde Dilinden Anlarlar Sabit Ve Kopyala Yapıştır Ceveplar Yerine Acıklayıcı Cevaplar Verilir En Azından
Regina - Midgart
Konuya yazdığım tüm yorumlarda ve alıntılamış olduğunuz yorumun sonunda da belirtmiştim halbuki, paylaştığım linkte sağ alt köşe de tüm premiumlar için aynı uyarı bulunmaktadır.
*Sunucularımız tam kapasiteye eriştiği zaman ayrıcalıklı oyun erişiminin kullanılamaz olacağını dikkate alınız.
Last edited by Daeso; 12-09-2015 at 02:59 AM.
Abicim ben bu oyunu 2006 dan beri oynuyorum gelipde mod arkadaşlar oyunun doluluğundan bahsetmesin ben 2006 yılındaki oyuncu kitlesinin yüzde 10 luk kısmını dahi şuan oyunda göremeiyorum ne doluluğu diyorsunuz o zmnlar bile presiz girme imkanımız vardı zorda olsa ama pre olursa tek tık alıyordu yıl oldu 2016 pre olmazsa yeni açılan serverlara girişin yasak... neymiş server çok dolu 2006 yılındaki serverdeki oyuncu kalablığı ile şuanki midgardaki oyuncu kalabalığının istatisğini istiyorum madem çok dolu imiş serverlar ....
Haaaa birde şu var yaptınız oyun nasılsa artık ... 200 kişilik sıra bekliyoruz ve 10dk içinde oyuna giremezsen otomatik sistem dc veriyor hadi diyelimki dc yemeden karakter kısmına geldik bu seferde oyuna girerken bug hatası veriyor ŞAKA GİBİİİİ !!! işin gücün yok bir 10 dk daha bekle premium ile enayi gibi siz bu politakalara devam edin yakında 50-100 kişi kalınca anlarsınız oyuncuların ne demek istedğini
VE ŞUNUDA İDDA EDİYORUM Aresin açıldığı ilk dönemler şuanki tüm sunuculardan daha çok oyuncuya sahip idi ... tek Server olduğu halde ve o zamanlar nedense bu tarz olaylar olmuyordu oyuna girememe vs gibi
Amacınız pre sattırmak sözde oyun free to playgelde midgarda presiz gir
Free to play olayınızı kaldırın bari wow online gibi para ile key satın onlarda 60-70 tl ye 1 aylık key satıyor sizde aynı paraya 1 aylık pre veriyorsunuz ama o adamlar açık açık yazıyor ücretlidir bu oyun diye sizin gibi sağdan ücretsiz diye gösterip soldan milletin parasını almıyorlar
Last edited by bluen5699; 12-09-2015 at 02:01 PM.