Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
    Junior Member Myrelax77's Avatar
    Nickname
    Regina
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    Insurrection
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    El-Morad

Angry Premium Ayrıcalıklarının Umursanmaması

Herkeze Merhaba

Bilindiği Gibi Midgard Serverinde Başlıca Sorun Serverin Kalabalık Olması Ve Paranızla Rezil Olmanız
    Serverin Kalabalık Olması Mükemmel Bir Şey Amma Lakin Ben Her Ay Sadece Premiumuma 90 İla 80 Tl Para Bağlicam Bu Oyun Benden Sadece Aylık Premiumumdan Senede 2.700 Tl Kazanıcak Ve Ben Oyuna Kuyruk Beklicem Sakama Bu ? Yoksa Bizimi Salak Görüyorsunuz Acilen Bu Soruna Bir El Atılmasını Ve Düzeltilmesini İstiyorum VE İsteyen Bir Cok Arkadasımın Oldugunu Düşünüyorum Premiumları Satarken Acıklamalarına ''RAHATLIKLA GİRİŞ'' VEYA ''TEK TIKTA OYUNA GİRME'' Gibi Acıklamalar Yazıyo Premiumu Almamdaki Tek Amaç Oyuna Rahatlıkla Girmemdir Yoksa Trinayı Vericeniz %100 Expe Balıkcı Oltasına Pek İhtiyacım Yok Pusstada Var Cash Alır Cekeriz

İyi Çalışmalar
    İyi Oyunlar Dilerim

Senior Member
    Merhaba,
    Tüm premium paketlerinde "Ayrıcalıklı 7/24 oyun erişimi" özelliği bulunmaktadır. Bahsettiğiniz şekilde tek tıkta oyuna girme gibi bir özellik bulunmamaktadır.
    http://www.nttgame.com/knight/tr/store/webshop linkte sağ alt köşede bulunan uyarı da gerekli açıklama ve bilgilendirme yapılmıştır.
    *Sunucularımız tam kapasiteye eriştiği zaman ayrıcalıklı oyun erişiminin kullanılamaz olacağını dikkate alınız.

Nickname
    Regina
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    Insurrection
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    El-Morad
    Server Dolu Olmasa Zaten Giricek Olan Servere Neden Para Veriyoruz O Zaman Sayın Moderator ? Dolu Diye Giremiyoruz Diye Bu Premium Alınıyo Hatta Gidip En İyisini Alıyoruz Bronz Falan Alsak Dicem Tamam Bakın Karaktemin Geçmişine Hep Exp Pre War Pre Lütfen Biraz Mantıklı Konusun Sizde Diyosunuz 7/24 Oyuna Destek O Zaman DEdiginizi Yerine Getirin Beni Serverin Dolulugu Bağalamıyor Para Veriyosam Oyuna Tek Tıkla Girmek Hakkımızdır .
    Regina - Midgart

Senior Member
    Quote Originally Posted by Myrelax77 View Post
    Server Dolu Olmasa Zaten Giricek Olan Servere Neden Para Veriyoruz O Zaman Sayın Moderator ? Dolu Diye Giremiyoruz Diye Bu Premium Alınıyo Hatta Gidip En İyisini Alıyoruz Bronz Falan Alsak Dicem Tamam Bakın Karaktemin Geçmişine Hep Exp Pre War Pre Lütfen Biraz Mantıklı Konusun Sizde Diyosunuz 7/24 Oyuna Destek O Zaman DEdiginizi Yerine Getirin Beni Serverin Dolulugu Bağalamıyor Para Veriyosam Oyuna Tek Tıkla Girmek Hakkımızdır .
    Benim bahsetmeye çalıştığım premium paketlerinin hiçbirinde bahsettiğiniz özelliğin olmaması. Serverların kaliteli ve sorunsuz hizmet verebilmek için taşıyabileceği belli bir kapasite var, bunun üzerine çıkıldığında sorunlar yaşanmaya başlar bu yüzden kapasite tamamen dolduğunda sıra beklemeniz gerekmekte.
    Belirttiğim sebepler yüzünden bu uyarı belirtilmiş. -> Sunucularımız tam kapasiteye eriştiği zaman ayrıcalıklı oyun erişiminin kullanılamaz olacağını dikkate alınız.

Nickname
    Regina
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    Insurrection
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    El-Morad
    Bakin anlasamadik sayin moderator demek istedigim premiumlu bir oyuncunun premium alma sebebi oyuna tek tikta ve ya beklemeden girmesidir eskiden bu boyleydi yeni bir oyuncu degilim nedense bekleme olayi sonradan cikti premiumlu oyuncuya giriş konusunda öncelik taninmalidir benim düşüncem budur ...
    Regina - Midgart

Senior Member ProLes's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    Karus
    mesela serverin kapasitesi 10bin ise bunun 2-3 bini premiumsuz. Premium olmayan kişileri mesela Midgard1 serverine hiç almamalı ki premiumsuzlardan bi farkımız olsun Premiumsuzlar windows mode ile veya geceleri oyuna girip günlerce oyunda kalıyorlar.

Nickname
    Regina
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    Insurrection
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ProLes View Post
    mesela serverin kapasitesi 10bin ise bunun 2-3 bini premiumsuz. Premium olmayan kişileri mesela Midgard1 serverine hiç almamalı ki premiumsuzlardan bi farkımız olsun Premiumsuzlar windows mode ile veya geceleri oyuna girip günlerce oyunda kalıyorlar.
    şu anda premiumsuzlardan farkımı ex tirina ve olta bunları icin her ay 90 tl oduyoruz işte baska hiç bir farkımız yok
    Regina - Midgart

Senior Member 4rmy's Avatar
    Nickname
    4rmy
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Turkiye
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Daeso View Post
    Merhaba,
    Tüm premium paketlerinde "Ayrıcalıklı 7/24 oyun erişimi" özelliği bulunmaktadır. Bahsettiğiniz şekilde tek tıkta oyuna girme gibi bir özellik bulunmamaktadır.
    http://www.nttgame.com/knight/tr/store/webshop linkte sağ alt köşede bulunan uyarı da gerekli açıklama ve bilgilendirme yapılmıştır.
    *Sunucularımız tam kapasiteye eriştiği zaman ayrıcalıklı oyun erişiminin kullanılamaz olacağını dikkate alınız.
    SAYIN mod paylaştgınız linkte premium eşya sunucu dolu oldgunda bile oyuna girilebileceğini yazmakta bilginize yanlış bilgi vermeyiniz ..

Senior Member ProLes's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by 4rmy View Post
    SAYIN mod paylaştgınız linkte premium eşya sunucu dolu oldgunda bile oyuna girilebileceğini yazmakta bilginize yanlış bilgi vermeyiniz ..
    Bir daha asla sunucuda beklemek zorunda kalmayacaksınız! Oyuna 7/24 giriş yapma ayrıcalığına sahip olacaksınız!
    Şöyle bir yazı var ama malesef bekliyoruz

Nickname
    Regina
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    Insurrection
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    El-Morad
    Dicek Bişeyim Kalmadı Valla Sabahtan Beri Acıklama Yapıyorum Tek Söyledigi Server Doluysa Babamın Oğlunu Tanımam Diyo Adam
    Regina - Midgart

Tags for this Thread