Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Question Int battle priest hakkinda!

MERHABALAR;
    Ben aklıma takılan bi soruyu sizlere sormak istedim araştırma yaptım ancak tatmin edici cevaplar bulamadım.
    Bir priest int verdikçe AP artar mı? Yoksa sadece STR verdiği zaman mı AP artar yarı İNT atack priest hakkında bilgi verebilir misiniz? Takı konusunda İNT veren takı takarsa AP atar mı?
    Şimdiden çok teşekkür ederim...

Banned
    Nickname
    WithMeForever
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    STR verilirse ap artar ama ınt priestte str verilmediği için +9 ruhaue alman lazım ap bayağı fazla oluyor kitap basınca.

Junior Member
    Deneme yapmak için fp alıp bastım STR bonus AP yi artırmadı ama İNT bonusu AP artırdı. Lv kasmadım ama stat point de İNT verirsem AP artar mı?

Junior Member
    Merhaba ben şu şekilde int battle priest oynuyordum üstümde krowaz set vardı gerisini str ye veriyordum ap ve def çok iyi oluyor ancak hp sıkıntıları mevcut 78 79 lwl de yaklaşık 2k hp oluyor hp stat point veremiyordum o zaman malesef ama takılarla olsun bi türlü kapatıyordum veya undy ile ama undy silindiğinde db yediğinde çok sıkıntı çekiyorsun.

Senior Member IBlackWicked's Avatar
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Merhabalar Full+full int setli bp priestim var malesef 1 k damage bile göremiyorsun. Str olursanda tek yiyorsun. Bp oynanmaz halde üzgünüm.

Senior Member
    İnt Battle priest kullanıyorum.

Herhangi bir int silah taktığın zaman (Ruahue, Holy animor, Smite hammer vb.) int'e ne kadar çok verirsen o kadar atağın artar.

Örneğin Benim karakterimde.
    Dual Golden Earring +3 20 int
    Dual Platinum Ring +3 25 int
    Glass Belt +1 15 int
    Amulet Of Goddess +3 35 int
    Ruahue +8 151 ap

Kullanıyorum. Kitap int sc ağaç scleri ile 2900 civarı bir ap ye ulaşıyorum.

Statlar 255int 106 str gerisi hp olacak şekilde krowaz giyiyorum ve aegis 7 kalkan takıyorum.

Yukarıdaki arkadaş 1k dmg göremiyorum dedi ancak ben sağlam wariorlara bile kafa tutuyorum. Ayrıca Asas, Mage gibi karakterlere 1k dmg giriyorum.

Tabi hp konusunda biraz daha sağlam itemler kullanılırsa çok daha iyi olabilir. Örneğin Pontus ring +3 & WSE +3 alternatif olabilir.
    Başka merak ettiğin bişey olursa yardımcı olurum.

İyi Forumlar.
    Last edited by emrejm901990; 12-04-2015 at 10:51 PM.

Senior Member ResuLTURK's Avatar
    Nickname
    ResuLizm
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    Leader
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    El-Morad
    INT Battle Priest hakkında Europa serverında istediğin zaman R ya da ResuLizm hangisi açık olursa PM atarsan detaylı olarak anlatırım... emrejm 2900 AP demiş ama bende hemen hemen aynı itemler varken (Dual golden +3 plat ring +3 plat ring +1 3 parça +7 krowaz 1 parça +6 bir tane de troll +0 glass +8 Ruahue +2 AOG) 3070 AP oluyordu... CZ'de asla iş görmez, Moradon arena da 79 Levele kadar asasları orta halli warriorları BP'leri ve orta halli mageleri kesersin...
    Yensende , Yenilsende, Kalbimiz Hep Seninle..!

Senior Member
    evet pk konusunda biraz zayıf ancak vs için güzel oluyor.

Tags for this Thread