Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 43
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Ber_tqDGx2Ny View Post
    AndrePaul hocam Nikimi Degistirmek istiyorum Yardimci Olurmusunuz

Nikimi BeRaNBeY Yapmistim Site Bug Oldu Nik : (
    Forum nickinizi alttaki linkten değiştirebilirsiniz.

http://www.nttgame.com/tr/account
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Junior Member SaRaR's Avatar
    Nickname
    SaRaR
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    ReNeVaTio
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    ScorPlion Hocam bu Sorunu veriyor
    An internal server error occurred. Please try again later. server number 2
    NTTGame.com

Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Ber_tqDGx2Ny View Post
    ScorPlion Hocam bu Sorunu veriyor
    An internal server error occurred. Please try again later. server number 2
    NTTGame.com
    Çerezleri silerek yeniden deneyiniz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member JeHaDeKBeR's Avatar
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Çerezleri silerek yeniden deneyiniz.
    Haluk abi benim clan arkadaşım OTP'li halde karakteri hacklendi bilgileri değiştirildi. OTP telefon üzerindeydi. 5 gün önce ticket attık ama herhangi bir cevap yok . Karakter bu zamana kadar boşaltılmadıysa en azından banlanmasını sağlasak geri alana kadar.

Nick: LeaderZOPACI
    Servar : Gaia
    Ticket No: #XPB-314-89645

Junior Member SaRaR's Avatar
    Nickname
    SaRaR
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    ReNeVaTio
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Abi nikim oldu tesekur ederim ilginize

Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Arcadius View Post
    Haluk abi benim clan arkadaşım OTP'li halde karakteri hacklendi bilgileri değiştirildi. OTP telefon üzerindeydi. 5 gün önce ticket attık ama herhangi bir cevap yok . Karakter bu zamana kadar boşaltılmadıysa en azından banlanmasını sağlasak geri alana kadar.

Nick: LeaderZOPACI
    Servar : Gaia
    Ticket No: #XPB-314-89645
    Mesai saatlerinde yazabilseydin olabilirlik durumunu öğrenmeye çalışırdım. CS hafta sonları çalışmıyor, bu yüzden muhtemelen hafta içinde geri dönüş olur diye tahmin ediyorum.

Senior Member JeHaDeKBeR's Avatar
    Mesai saatlerinde yazabilseydin olabilirlik durumunu öğrenmeye çalışırdım. CS hafta sonları çalışmıyor, bu yüzden muhtemelen hafta içinde geri dönüş olur diye tahmin ediyorum.
    Bilmiyorum abi ben cuma günü attım birde destek sistemi arızası araya girdi belki o yüzden cevap gelmemiş olabilir . Karakterin akibeti konusunda bir bilgimiz yok ama banlansa iyi olurdu.

Selam arkadaşlar,

İkili tartışma ve diyaloglara girmeden ben durumu izah edeyim. Kötü niyetli söylenmiş kelimeler değil ancak Mod Lead olarak arkadaşımıza gerekli uyarıları yaptım. Popüler bir tv programındaki bir kalıbı kullanmış fakat bu resmi forumda hoş görünür bir durum değildir. Bu gibi durumları direkt bana bildirebilir ya da forum kurallarına uygun bir konu açarak şikayette bulunabilirsiniz.
    öğe denetlemesiyle kolayca kendinde yapabilirsin öreneğin scorpion yazısını değiştirim resim alıcam

Junior Member
    @AndrePaul;

Yapacağınız yayında KABASAKAL'da olsun güzel espirileri var beğendik

Senior Member AndrePaul's Avatar
    Nickname
    AndrePaul
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    NTT Game
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by zodimaniaa View Post
    şimdi arkadaşlar siz hayırdır ? atıp tutuyorsunuz bakıyorumda, eline klavyesini alan klavyeşör oluyor arkadaş, ekran görüntülerini ben almadım, zaten hesabım forumada kapatıldı, he bide arkadaş ip ban atıyor sanki biz bilmiyoruz nasıl giriş yapılacağını, herneyse, ben bir kaç soru sormuştum, sorduğum konu silindi, sonra konulara yorum ile sordum onlarda silindi, en son baktım ki madde madde bişeyler saymış copy paste, madde 17 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, oyun yönetimini zedeleyici küçük düşürücü konular önce düzeltilir ısrarı sürdürülmesi halinde süreli süresiz ban atılır diye. bende or ekran görüntüsünün üstünde dedim ki madde 17ye bakın, ben gmleri zedeleyici laflar söyleyerek soru sormuş olabilirim ama beni uyarmadan banlıyosun, neden düzeltmiyosun konumu neden usturuplu bi dille uyarmıyosun ? kurallara kendiniz uymuyosunuz kendiniz! diyerek bi serzenişte bulundum, cevaplar gelmedi tabi bazı sorular sordum, ntt game ekibine kin kusarmışcasına itina ile sorduğum sorular silinip forumdan uzaklaştırıldım, pekte umrumda değil 10 hesap açıp yine girerim hani. neyse ntt game yönetiminide gm ekibinide mod ekibinide sevmiyorum, bunu beyan etmek benim özgürlük haklarım arasında, saygı duyabilirim lakin sevmiyorum, andre falan şimdi cevap verirse neden sevmiyorsun hatamızmı oldu diye açıklarım, aksi halde zaten yine o bana ban atan arkadaş yorumu düzeltmeden direk silerek beni forumdan uzaklaştırır. seviyeli bi münakaşa istiyorum.
    Sevip sevmemekte özgürsünüz tabii ancak forumun belirli bir düzeni var, ihlal edilirse moderatörler işlem yaparlar durum bundan ibaret. Ben konuyu çok fazla takip edemedim o yüzden pek yorum yapmayacağım ancak her zaman söylüyorum, sorunlarımızı doğru bir dille ifade edersek her sorun illa ki çözülür.
    "Her zaman başka bir seçenek vardır."

Tags for this Thread