Originally Posted by
zodimaniaa
şimdi arkadaşlar siz hayırdır ? atıp tutuyorsunuz bakıyorumda, eline klavyesini alan klavyeşör oluyor arkadaş, ekran görüntülerini ben almadım, zaten hesabım forumada kapatıldı, he bide arkadaş ip ban atıyor sanki biz bilmiyoruz nasıl giriş yapılacağını, herneyse, ben bir kaç soru sormuştum, sorduğum konu silindi, sonra konulara yorum ile sordum onlarda silindi, en son baktım ki madde madde bişeyler saymış copy paste, madde 17 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, oyun yönetimini zedeleyici küçük düşürücü konular önce düzeltilir ısrarı sürdürülmesi halinde süreli süresiz ban atılır diye. bende or ekran görüntüsünün üstünde dedim ki madde 17ye bakın, ben gmleri zedeleyici laflar söyleyerek soru sormuş olabilirim ama beni uyarmadan banlıyosun, neden düzeltmiyosun konumu neden usturuplu bi dille uyarmıyosun ? kurallara kendiniz uymuyosunuz kendiniz! diyerek bi serzenişte bulundum, cevaplar gelmedi tabi bazı sorular sordum, ntt game ekibine kin kusarmışcasına itina ile sorduğum sorular silinip forumdan uzaklaştırıldım, pekte umrumda değil 10 hesap açıp yine girerim hani. neyse ntt game yönetiminide gm ekibinide mod ekibinide sevmiyorum, bunu beyan etmek benim özgürlük haklarım arasında, saygı duyabilirim lakin sevmiyorum, andre falan şimdi cevap verirse neden sevmiyorsun hatamızmı oldu diye açıklarım, aksi halde zaten yine o bana ban atan arkadaş yorumu düzeltmeden direk silerek beni forumdan uzaklaştırır. seviyeli bi münakaşa istiyorum.