Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 43
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam arkadaşlar,

İkili tartışma ve diyaloglara girmeden ben durumu izah edeyim. Kötü niyetli söylenmiş kelimeler değil ancak Mod Lead olarak arkadaşımıza gerekli uyarıları yaptım. Popüler bir tv programındaki bir kalıbı kullanmış fakat bu resmi forumda hoş görünür bir durum değildir. Bu gibi durumları direkt bana bildirebilir ya da forum kurallarına uygun bir konu açarak şikayette bulunabilirsiniz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Selam arkadaşlar,

İkili tartışma ve diyaloglara girmeden ben durumu izah edeyim. Kötü niyetli söylenmiş kelimeler değil ancak Mod Lead olarak arkadaşımıza gerekli uyarıları yaptım. Popüler bir tv programındaki bir kalıbı kullanmış fakat bu resmi forumda hoş görünür bir durum değildir. Bu gibi durumları direkt bana bildirebilir ya da forum kurallarına uygun bir konu açarak şikayette bulunabilirsiniz.
    Sizin söylediğiniz şu cümleden sonra benim için konu kapanmıştır.böyle bir cevap yeterince güzel ve tatmin edicidir.teşekkürler.

Senior Member AndrePaul's Avatar
    Nickname
    AndrePaul
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    NTT Game
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    ScORp_LiON'ın da söylediği gibi ben de arkadaşımızın kötü bir niyetle söylediğini düşünmüyorum ancak genel olarak bakıldığında pek uygun olmamış. Gerekli uyarıları ScORp_LiON kendisine iletmiş. Sizler de forumda biraz daha dikkatli olursanız bu tip durumları tekrar yaşamayız. Moderatörlerin de insan olduklarını unutmamak gerek, bazen gergin anlar yaşanabiliyor. Karşılıklı anlayışla sorunlar çözülecektir.
    "Her zaman başka bir seçenek vardır."

Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)
    Quote Originally Posted by AndrePaul View Post
    ScORp_LiON'ın da söylediği gibi ben de arkadaşımızın kötü bir niyetle söylediğini düşünmüyorum ancak genel olarak bakıldığında pek uygun olmamış. Gerekli uyarıları ScORp_LiON kendisine iletmiş. Sizler de forumda biraz daha dikkatli olursanız bu tip durumları tekrar yaşamayız. Moderatörlerin de insan olduklarını unutmamak gerek, bazen gergin anlar yaşanabiliyor. Karşılıklı anlayışla sorunlar çözülecektir.
    Size kesinlikle katılıyorum.fakat bu biraz tek taraflı düşünmek olmuyor mu? yani adamın fotolarını ben forumlarda gördüm de bu başlığı açtım.adam bangır bangır bann yedim diye bagırıyor.tama mod arkadaslarda ınsan rencıde oluyorlar.fakat bu bann atılan adam rencıde olmuyormu?acaba ondan dolayı bu surtusme olmus olabılırmı?o halde adam gereksız yere bann yemıs olmuyormu? sadece soruyorum yanlıs anlasılmasın.sonuc olarak sayın @ScORp_LİON un verdiği cevap benım ıcın yeterınce tatmınkar.ama bu soyledgınızı dusunursek bıraz empatı yapmanın gereklı oldugunu dusunuyorum.

Nickname
    AndrePaul
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    NTT Game
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    İki taraf açısından da düşünerek yazdım zaten. Arkadaşımızın yazdığı doğru olmamış. Ancak genel olarak bazı durumlarda moderatörlere fazla yüklenildiğini düşünüyorum. O söylediğim genel bir konuydu yani.

Önceki mesajımda dediğim gibi, karşılıklı anlayışla sorunlar çözülecektir.
    Seviyorum sizi.

Senior Member
    Infractions
    0/1 (3)
    İki taraf açısından da düşünerek yazdım zaten. Arkadaşımızın yazdığı doğru olmamış. Ancak genel olarak bazı durumlarda moderatörlere fazla yüklenildiğini düşünüyorum. O söylediğim genel bir konuydu yani.

Seviyorum sizi.
    Sonuc olarak adam bann ı yedıgı ıle kalmıs... gecmıs olsun dıyecek bırsey yok.. ne dıyelım kı..

Senior Member JeHaDeKBeR's Avatar

Seviyorum sizi.
    Sayın Bıyık Promo kod etkinliği ne zaman olur acep

Nickname
    AndrePaul
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    NTT Game
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Arcadius View Post
    Sayın Bıyık Promo kod etkinliği ne zaman olur acep
    Canlı yayınlarda NPoint etkinlikleri oluyor, bu hafta da var yine 3 gün. Takip edin ki kaçırmayın ; )

twitch.tv/nttgame

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Canlı yayınlarda NPoint etkinlikleri oluyor, bu hafta da var yine 3 gün. Takip edin ki kaçırmayın ; )

twitch.tv/nttgame
    Keşke bizimde böyle bir şansımız olsaydı. Nttgame oyuncuları çok şanslı
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member JeHaDeKBeR's Avatar
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Keşke bizimde böyle bir şansımız olsaydı. Nttgame oyuncuları çok şanslı
    Haluk abi sende bunu diyorsan biz ölelim

Tags for this Thread