Quote Originally Posted by Fauwk View Post
Konuyu kontrol ediniz.

Durumunuz ile ilgili sizde giriş yaptığınız tarihi net olarak hatırlamadığınız için destek ekibiyle bilet üzerinden iletişime geçebilirsiniz, nihai kararı gerekli incelemeler sonrasında tarafınıza bildireceklerdir.
Evet Evet..Bu....Bu Tarihti...Bunu Gördüm Ve Bundan Önce Giriş Yaptım Fakat Hesap Yoktu... İşte Mesele O...Şimdi Size Şöyle Söyleyeyim... Hesaba Ait Hiçbirşey Hatırlamıyoruz... Yani Size Şöyle Diyeyim...Mail Adresi Bile Belki Artık Kullanılmıyor.... Fakat Id Pass Hatırlıyorum Ve Oyuna Giriş Yapabiliyorum... Fakat Hesap Ortalarda Yok.... Yani Ortada Olmayan Muallakta Bir Hesap İçin Ticket Atacağım Diye Premium Almak Bana Mantıksız Geliyor... Kaldı ki Ben Bu Tarihten Önce Giriş Yaptığım da Char Nasıl Ortada Olmaz... Bu Konularla İlgilii Sizden Bir Yorum Rica Edeceğim... Bir de Siz Dahil Bilen Arkadaşlar Sizlere Sorum Şudur... Cypher Server ı Bugüne Kadar Hangi Serverlarla Birleşti??? Bilen Varsa Lütfen Yardım... Yani Mesela Cypher Birleşti Hangi Server Oldu... O Birleştiği Server Sonra Başka Bi Serverla Birleşip İsmi Tekrar Değiti mi??? Lütfen @Fauwk Bu Kayıp Charla İlgili Yardımda Bulunursanız Sevinirim.... İnanın Manevi Değeri Yüksek... Gerek Char Olsun Gerek İtemler Olsun.... Cunku Bu İş Ticketla Falan Olacak İş Degil İnanın... Ayrıca Charın Nick e Kadar Hersey Ezberım de Dedigim Gibi...

Saygılarımla...