Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
    Banned
    Infractions
    1/0 (0)

GM Veya MOD lardan Cevap Bekleyen Bazı Sorularım Var... @ScORp_LİON @Fauwk @Brunof

Merhabalar.....

Öncelikle Soracağım Soruların Suçlama Amaçlı Değil Bilgi Almak Amaçlı Sorulduğunu Belirtmek İster Verebileceğiniz Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürü Bir Borç Bilirim....

Uzun Yıllar Öncesinde Bu Oyunu Oynuyordum.... Uzun Yıllardır Oynuyorum... Uzun Bir Dönemde Ara Vermiştim.... Ben Oyunu En Son Oynayıp Bıraktığım da Yanlıs Hatırlamıyorsam K2 Firmasında İdi.... Tabii Son 1 Yıla Yakın Zamandır Tekrar Oyundayım.... Öncelikle Sormak İstediğim Soru Şudur...Oyun K2 Firmasından NTTGAME e Geçtiği Tarihten İtibaren Kaç Defa Aktif Olmayan Hesap Silinmesi Olayı Gerçekleştirilmiştir....

Bu Soruya Vereceğiniz Bir Cevap İle Birçok Soruma Cevap Bulabilirim Belki....

Tabii Eğer Cevaplarımı Hala Bulamazsam Diye Bir Kaç Sorum Daha Olacak.... O Zamanlardan Kalma Bir Hesabımda 59 Lwl Ardream İçin Geliştirilmiş Bir Charım Bulunmaktaydı.... Şimdi Geliyorum Karışık Kısıma...Ben Oyuna Geri Döndükten Sonra Yanlış Hatırlamıyorsam En Az İki Veya Üç Defa Kullanılmayan Hesapların Silinmesi Durumu Oldu...Bunlardan İlki Son Bir İçerisinde Oldu Sanırım... İşte O Zaman Su Yazıyordu....Kullanılmayan Aktif Olmayan Hesaplar Silinecektir...Ben de O Donem Dedim ki Hesap Silinmesin... Girdim Fakat Bakıyorum Hiçbir Server da Bırakın 59 Lwl Hesabı 1 Lwl Bile Hesap Yok...Üzerinde ki İtemlerin Bir Çoğunun Manevi Değeri Vardı... İstendiği Takdirde İd Password Ve Charın İsmini Verebilirim... Bu Konuda Sıkıntı Yok...

Asıl Garipleşen Nokta....

Bu Hesap ve Charla İlgili Herşey İçin Olabilir mi Acaba Derken Şu Anda Bu Başlığı Açtığım Hesabı Oyuna Geri Döndükten Sonra Açtım... İlk Charımı Resurraction Serverında Açtım... Orada Bir Hesabım Vardı.... Fakat Ne Hikmetse Server Birleşimlerinden Sonra da O Charıma da Ulasamıyorum.... Hiçbir Server da Charım Yok... Bu Olaylar Nasıl Oluyor????

Eğer İlgilenen Bir GM veya MOD Olursa Cok Sevinirim... Şimdiden Teşekkür Ederim...

İyi Çalışmalar...

Saygılar......

Europa-NewManMAD

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Konu Günceldir....

Cevap Bekliyorum Sadece......

Saygılar....

Europa-NewManMAD

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Ya Allah Rızası İçin Küfür mü Ettik Bir Soru Sordum En Azından Bir Bilgilendirme... Bu mu Hizlı Yardım.. Bakın Bir Şikayette Bulunmuyorum Ya da Hesbım Bannlandı Kapatıldı Demiyorum... Bana Ticket At Demeyin Lütfen... Sizce Ticket Atılacak Bir Durum Var mı?? Bunu Öğrenmeye Çalışıyorum.... Son 1 Yıl İçerisinde Aktif Olmayan Hesapların Silinmesi Olayından Önce Hesabıma Girmeme Rağmen Eski Charı Bulamıyorum Bunun Nedeni Nedir??? Lütfen Yadım Konu Günce.....!!!!

Senior Member Fauwk's Avatar
    Merhaba,

Profilinizdeki konuları kontrol ettiğimde, bizim ile ilgili yazmış olduğunuz birçok şeyi görüntüleyebildim fakat yinede gönüllü görevimiz gereği sizin sorularınızı cevaplamaya çalışacağım.

Bahsettiğiniz hesabınıza en son giriş yaptığınız tarihi hatırlıyor musunuz ?

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Quote Originally Posted by Fauwk View Post
    Merhaba,

Profilinizdeki konuları kontrol ettiğimde, bizim ile ilgili yazmış olduğunuz birçok şeyi görüntüleyebildim fakat yinede gönüllü görevimiz gereği sizin sorularınızı cevaplamaya çalışacağım.

Bahsettiğiniz hesabınıza en son giriş yaptığınız tarihi hatırlıyor musunuz ?
    Çok Teşekkür Ederim Öncelikle.....

Bakın Bazı Konularda MOD Ve GM Arkadaşlarla Aynı Fikirde Olmayabiliriz...Karşıt Fikir de Olabiliriz.... Bunu Belirtmiş Olmam MOD Veya GM lerin Tamamından Memnun Olmadığım Anlamına Gelmez... Ama Siz de Bilirsiniz ki Biz İnsanoğlu Haksızlığa Pek Dayanamayız... Hele ki Biz Türkler.... Bu Konuyla İlgili Bu Kadarlık Bir Cevap Verip Yardımınız İçin Şimdiden Tekrar Teşekkür Ediyorum...

Bahsettiğim Hesabım Şu Anda Yazdığım Hesabım Değil...Bundan Seneler Öncesinde Abimle Ortak Oynadığımız Hesabım... Hesap Hiçbir Ceza Almadı.... Oyunu Bırakmaya Karar Verdik Grup Olarak Bıraktık...Uzunca Bir Dönem Oynamadık... Fakat Eğer Hesaba Ne Zaman Giriş Yaptığımı Soracak Olursanız... Son 1 Yıl İçerisinde Giriş Yaptım Fakat Charı Göremedim... Hatta Cypher Serverını da Göremediğim İçin Diğer Serverlar da Baktım Yine de Yoktu.. ( Acaba Birşesimlerde Bir Server a Geçmişmidir Diye) En Son Giriş Yaptığım Tarihi Tam Hatırlamasam da Dediğim Gibi 8 Ay 1- Sene Önceydii... Yanlış Hatırlamıyorsam Geçen Eylül Aylarında Bir Aktif Olmayan Hesap Silinme Olayı Gerçekleştirilmişti( Tam Hatırlayamıyorum) O İlanı Gördüm... Aktif Olmayan Hesaplar Silinecek Diye... O Zaman Girdim Silinmesin Diye.... Fakat Hesap Yoktu... Eğer İsterseniz Id Pass. Verebilirim... İşin Garip Yanı, Hesap Duruyor... Id Pass.. Girdiğim de Girebiliyorum... Fakat Char Yok Hiç Ortada....

Senior Member MoonKhaNnnnn's Avatar
    Nickname
    JusticeCASTRO
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by madethernal31 View Post
    Çok Teşekkür Ederim Öncelikle.....

Bakın Bazı Konularda MOD Ve GM Arkadaşlarla Aynı Fikirde Olmayabiliriz...Karşıt Fikir de Olabiliriz.... Bunu Belirtmiş Olmam MOD Veya GM lerin Tamamından Memnun Olmadığım Anlamına Gelmez... Ama Siz de Bilirsiniz ki Biz İnsanoğlu Haksızlığa Pek Dayanamayız... Hele ki Biz Türkler.... Bu Konuyla İlgili Bu Kadarlık Bir Cevap Verip Yardımınız İçin Şimdiden Tekrar Teşekkür Ediyorum...

Bahsettiğim Hesabım Şu Anda Yazdığım Hesabım Değil...Bundan Seneler Öncesinde Abimle Ortak Oynadığımız Hesabım... Hesap Hiçbir Ceza Almadı.... Oyunu Bırakmaya Karar Verdik Grup Olarak Bıraktık...Uzunca Bir Dönem Oynamadık... Fakat Eğer Hesaba Ne Zaman Giriş Yaptığımı Soracak Olursanız... Son 1 Yıl İçerisinde Giriş Yaptım Fakat Charı Göremedim... Hatta Cypher Serverını da Göremediğim İçin Diğer Serverlar da Baktım Yine de Yoktu.. ( Acaba Birşesimlerde Bir Server a Geçmişmidir Diye) En Son Giriş Yaptığım Tarihi Tam Hatırlamasam da Dediğim Gibi 8 Ay 1- Sene Önceydii... Yanlış Hatırlamıyorsam Geçen Eylül Aylarında Bir Aktif Olmayan Hesap Silinme Olayı Gerçekleştirilmişti( Tam Hatırlayamıyorum) O İlanı Gördüm... Aktif Olmayan Hesaplar Silinecek Diye... O Zaman Girdim Silinmesin Diye.... Fakat Hesap Yoktu... Eğer İsterseniz Id Pass. Verebilirim... İşin Garip Yanı, Hesap Duruyor... Id Pass.. Girdiğim de Girebiliyorum... Fakat Char Yok Hiç Ortada....
    Pek fazla hatırlamıyorum fakat 2 kez karakter silme işlemi yapıldı diye biliyorum , o sırada karakteriniz bir işlem görmüş olabilir.

Dip Not : Game Master'ler dahil şifrenizi kimseyle paylaşmayın.
    Havada bulut yok bu ne dumandır
    Mahlede ölen yok bu ne figandır
    Şu yemen elleri ne de yamandır

Sanatçıyım diyebilmek için, ustanı geçeceksin ve kendini geçecek bir öğrenci yetiştireceksin.

Senior Member Fauwk's Avatar
    Konuyu kontrol ediniz.

Durumunuz ile ilgili sizde giriş yaptığınız tarihi net olarak hatırlamadığınız için destek ekibiyle bilet üzerinden iletişime geçebilirsiniz, nihai kararı gerekli incelemeler sonrasında tarafınıza bildireceklerdir.

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Quote Originally Posted by Fauwk View Post
    Konuyu kontrol ediniz.

Durumunuz ile ilgili sizde giriş yaptığınız tarihi net olarak hatırlamadığınız için destek ekibiyle bilet üzerinden iletişime geçebilirsiniz, nihai kararı gerekli incelemeler sonrasında tarafınıza bildireceklerdir.
    Evet Evet..Bu....Bu Tarihti...Bunu Gördüm Ve Bundan Önce Giriş Yaptım Fakat Hesap Yoktu... İşte Mesele O...Şimdi Size Şöyle Söyleyeyim... Hesaba Ait Hiçbirşey Hatırlamıyoruz... Yani Size Şöyle Diyeyim...Mail Adresi Bile Belki Artık Kullanılmıyor.... Fakat Id Pass Hatırlıyorum Ve Oyuna Giriş Yapabiliyorum... Fakat Hesap Ortalarda Yok.... Yani Ortada Olmayan Muallakta Bir Hesap İçin Ticket Atacağım Diye Premium Almak Bana Mantıksız Geliyor... Kaldı ki Ben Bu Tarihten Önce Giriş Yaptığım da Char Nasıl Ortada Olmaz... Bu Konularla İlgilii Sizden Bir Yorum Rica Edeceğim... Bir de Siz Dahil Bilen Arkadaşlar Sizlere Sorum Şudur... Cypher Server ı Bugüne Kadar Hangi Serverlarla Birleşti??? Bilen Varsa Lütfen Yardım... Yani Mesela Cypher Birleşti Hangi Server Oldu... O Birleştiği Server Sonra Başka Bi Serverla Birleşip İsmi Tekrar Değiti mi??? Lütfen @Fauwk Bu Kayıp Charla İlgili Yardımda Bulunursanız Sevinirim.... İnanın Manevi Değeri Yüksek... Gerek Char Olsun Gerek İtemler Olsun.... Cunku Bu İş Ticketla Falan Olacak İş Degil İnanın... Ayrıca Charın Nick e Kadar Hersey Ezberım de Dedigim Gibi...

Saygılarımla...

Senior Member MoonKhaNnnnn's Avatar
    Nickname
    JusticeCASTRO
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by madethernal31 View Post
    Evet Evet..Bu....Bu Tarihti...Bunu Gördüm Ve Bundan Önce Giriş Yaptım Fakat Hesap Yoktu... İşte Mesele O...Şimdi Size Şöyle Söyleyeyim... Hesaba Ait Hiçbirşey Hatırlamıyoruz... Yani Size Şöyle Diyeyim...Mail Adresi Bile Belki Artık Kullanılmıyor.... Fakat Id Pass Hatırlıyorum Ve Oyuna Giriş Yapabiliyorum... Fakat Hesap Ortalarda Yok.... Yani Ortada Olmayan Muallakta Bir Hesap İçin Ticket Atacağım Diye Premium Almak Bana Mantıksız Geliyor... Kaldı ki Ben Bu Tarihten Önce Giriş Yaptığım da Char Nasıl Ortada Olmaz... Bu Konularla İlgilii Sizden Bir Yorum Rica Edeceğim... Bir de Siz Dahil Bilen Arkadaşlar Sizlere Sorum Şudur... Cypher Server ı Bugüne Kadar Hangi Serverlarla Birleşti??? Bilen Varsa Lütfen Yardım... Yani Mesela Cypher Birleşti Hangi Server Oldu... O Birleştiği Server Sonra Başka Bi Serverla Birleşip İsmi Tekrar Değiti mi??? Lütfen @Fauwk Bu Kayıp Charla İlgili Yardımda Bulunursanız Sevinirim.... İnanın Manevi Değeri Yüksek... Gerek Char Olsun Gerek İtemler Olsun.... Cunku Bu İş Ticketla Falan Olacak İş Degil İnanın... Ayrıca Charın Nick e Kadar Hersey Ezberım de Dedigim Gibi...

Saygılarımla...
    Cypher >> Resurrection >> Diez oldu en son
    Havada bulut yok bu ne dumandır
    Mahlede ölen yok bu ne figandır
    Şu yemen elleri ne de yamandır

Sanatçıyım diyebilmek için, ustanı geçeceksin ve kendini geçecek bir öğrenci yetiştireceksin.

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Quote Originally Posted by MoonKhaNnnnn View Post
    Cypher >> Resurrection >> Diez oldu en son
    Tamam Ben Tekrar Bakacağım Cypher Zaten Yok... Resurrection + Diez e Bakacagım Umarım Ben Yanlıs Bakmısımdır.... O Char Zamanında Cypher da Fazlasıyla Nam Saldı... MuhtarinArdream Clanı İle... Bayaa Saglam Nam Yapmıstı Yanı Hem Yaptıklarından Hem Nıckten Dolayı... Ve O Zaman Icın Cok Emek Harcadık... Manevı Degerı Cok Yuksek...Itemlerın %95ı de El Yapımı... Hıc Parayla Alma Pazardan Alma Item Yoktu...

Tags for this Thread