Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
    Junior Member Merthras's Avatar
    Nickname
    Raenues
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by choseyou View Post
    tl ile item almanin neresi illegal. nasl düzcez charı sıfırdan görev itemleriyle tek yiyoruz kendin upgrade yapmaya kalksan da yanıyor itemler. oyun içi piyasa yapsan da uzun yillar surer azar azar birikiyor cunku. Bu ne yaman çelişkidir. hem item almaya mecburuz hem ban sebebi hmm KOyu birakip pvp oynayalim o zaman..
    Nasıl da belli ediyor kendini

Junior Member hellwar069's Avatar
    Nickname
    RafaelSanchez
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    TheReborn
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    Karus
    Hep destek tam destek. Japonya serverinde olay tamda dediğiniz gibi. Itemler pus da satılıyor direkt olarak. Yakındır gelmesi.
    Adam yazılımla da değil donanımla klavye tuşlarına basacak tasarım geliştiriyor. Hemen 3.parti banlanırsın diyorsunuz. Genie ne o zaman ? Sana para ödeyince legal mi oluyor. Rüşvet vermekten farkı nedir ?

Member VitoCorleone's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Midgard
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ChevyLacetti View Post
    Kusura bakmayın ama dönem dönem kapatılması yetmiyor. Oyundan geçimini sağlayan mahlukatlar olmaya başladı. İlla da önüne geçmeyeceğiz diyorsanız resmi olarak GB yi siz satın. Alacak adam her türlü alıyor zaten. En azından NTT kazansın yine, belki ek GM alırlar, yada ek moraderatör.

Şuanda bile siteye baktım adamlar 2.serverlaarda sağ bankada teslim yapıyor hep. Siz 2. serverda bekleseniz, gün içinde illaki girip çıkan karakterler olacak, girdiği gibi karkaterleri kontrol edip takibe alabilirsiniz.

En fazla 3 gün sürer gbcilerin karakterlerini banlamanız.

Ama şundan da "EMİNİM" ki; bynogame den bir telefon gelir, ya Tayfun bey, bizim char banlanmış, açabilirmiyiz yüklü gb vardı orda. Dedikleri anda ne diyeceksiniz?
    "Aaaa, ama sizde çok oldunuz. E hadi bu son olsun !" mu?

İstense 3 gün içinde tüm gb satan karakterler kurutulur, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz sevgili :caner:.
    Bu yüzden yönetimi şu konuda bile savunmak yerine, gerçek görevinizi yapıp yönetime yaptığımız protestoya katılıp, sesimizi duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz.
    Siz gibi moderatörler bizi desteklemedikçe, bu oyun hiç bir zaman kalkınmayacak. Steam e de girdiğinde bunlar devam ederse, işte o zaman free2play ünvanınızı elinizden alırlar.

Ha, bana göre zaten free2play değil, ama şu eylül ayı forum etkinliğinde bile cash koklatarak millete reklam yaptırıyorsunuz. 3 kuruş için oynatıyorsunuz milleti.
    O reklamları yapan oyuncularınız, tatmin olmadıklarında yazdıkları yazıları değiştirmeye de üşenmezler unutmayın.

@yönetim;
    Oyun steam e girecekse sağlam girsin, oyunun son şansı bu. Oynanış, grafik, konu açısından önü çok açık bir oyun, eğer steam de patlatırsanız da Tarihe geçersiniz, son şansı batırırsanız da tarihe geçersiniz.

Kimileri anılarıyla, kimileri mgame gibi anılırlar...
    Adamın dibisin kardeşim ağzına sağlık.

Junior Member Merthras's Avatar
    Nickname
    Raenues
    Race
    El-Morad
    Kusura bakmayın ama dönem dönem kapatılması yetmiyor. Oyundan geçimini sağlayan mahlukatlar olmaya başladı. İlla da önüne geçmeyeceğiz diyorsanız resmi olarak GB yi siz satın. Alacak adam her türlü alıyor zaten. En azından NTT kazansın yine, belki ek GM alırlar, yada ek moraderatör.

Şuanda bile siteye baktım adamlar 2.serverlaarda sağ bankada teslim yapıyor hep. Siz 2. serverda bekleseniz, gün içinde illaki girip çıkan karakterler olacak, girdiği gibi karkaterleri kontrol edip takibe alabilirsiniz.

En fazla 3 gün sürer gbcilerin karakterlerini banlamanız.

Ama şundan da "EMİNİM" ki; bynogame den bir telefon gelir, ya Tayfun bey, bizim char banlanmış, açabilirmiyiz yüklü gb vardı orda. Dedikleri anda ne diyeceksiniz?
    "Aaaa, ama sizde çok oldunuz. E hadi bu son olsun !" mu?

İstense 3 gün içinde tüm gb satan karakterler kurutulur, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz sevgili :caner:.
    Bu yüzden yönetimi şu konuda bile savunmak yerine, gerçek görevinizi yapıp yönetime yaptığımız protestoya katılıp, sesimizi duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz.
    Siz gibi moderatörler bizi desteklemedikçe, bu oyun hiç bir zaman kalkınmayacak. Steam e de girdiğinde bunlar devam ederse, işte o zaman free2play ünvanınızı elinizden alırlar.

Ha, bana göre zaten free2play değil, ama şu eylül ayı forum etkinliğinde bile cash koklatarak millete reklam yaptırıyorsunuz. 3 kuruş için oynatıyorsunuz milleti.
    O reklamları yapan oyuncularınız, tatmin olmadıklarında yazdıkları yazıları değiştirmeye de üşenmezler unutmayın.

@yönetim;
    Oyun steam e girecekse sağlam girsin, oyunun son şansı bu. Oynanış, grafik, konu açısından önü çok açık bir oyun, eğer steam de patlatırsanız da Tarihe geçersiniz, son şansı batırırsanız da tarihe geçersiniz.

Kimileri anılarıyla, kimileri mgame gibi anılırlar...
    ++++++++++++

Quote Originally Posted by clandanlider View Post
    ...

Yani Kimse K2 Zamanın da K2 El Altından Edit İtem Satıyordu Demesin Bana... Evet Satıyordu En Çokta Ben Uyuz Oluyordum... Ama Farkıdnamısınız O Zamandan Beri O Zaman da İsyan Ettiğmiz Ne Var İse Şu Anda Legal e Dönyüyor???? Kendinize Bir Sorun... O Zamanlar Oyun Oynayanlar... Kaç Kişi +8 Shardı 1 Defa Bile Pazar da Gördü??? +3 Iron Neck Gören Varmıydı Düpe Dışında????

Peki Ya Şimdi... Bir Düşünün Sadece......

Saygılarımla

#Yönetimİstifa
    #YeniYöneticiler
    #DirenLegal
    #ModeratörlerDeğişsin
    İşte ben o dönemi özledim. Oyuna yıllar sonra tekrar başladım. Benim dönemimde Iron Neck'li adamın bir havası vardı. Şimdi bakıyorum da Iron Neck o kadar düşmüş ki, insanlar o itemi edineceğinden çok emin. Hele bir kalkan vardır, oyun gibi yıllar eskitemez : Chitin Shield.
    Dragon box nedir allah belasını versin onu oyuna getirenin, dragon box nedir ? İçinden +3 CS atıyor. Koskoca CS, o çocukluk hayalimiz CS şimdi tuşlara pat pat vuran, combo nedir bilmeyen adamların bile eline geçti. Ayıptır.
    Hazır başladım içimi dökmek istiyorum;
    Bu oyun açıldığında adam akıllı event yoktu, buna rağmen bu günlere kadar geldi, bu kadar sevildi. İnsanlar 70'e 1 tane dahi görev yapmadan kastı. Bu Genie varya genie ? İşte o playerlara yapılmış en büyük hakarettir bu. Exp kasmanın bir usulü vardır, expi zevkli yapan oradaki muhabbettir, arkadaş ortamıdır. Şimdi ? Şimdi genie kur, afk ol. Oh valla! Ondan sonra yeni gelen armorlar ve weaponlar. Bunlar ne ya ? Oyuna yenilik yapıcam diye yenilik yapılmaz. Mesela yeni bir class gelmiş, çok iyi olduğu söyleniyor fakat oynayan yok. Hoş, görüntüsünde de hayır yok zaten.
    Herkes bilmez, bu oyunun doğru düzgün bir videosu bile olmasa da bir hikayesi vardır. Çok çok önceden sitesinde yazardı, küçük bir kısmı Türkçe, kalanı İngilizce. O zamanlar ingilizcemiz olmadığı için Türkçe kısımla yetinmiştik. Artık üzerinden çok zaman geçti tam olarak hatırlamıyorum ama bu yeni class tamamen hikayeye aykırı
    GB, item, char satışı ise ülkemize mahsus gibi bir şeydir herhalde. Oyuncu dediğin adam, oyunu "oyun" gibi oynar; isterse en sağlam itemler, en sağlam karakter onda olsun, bırakacağı zaman bırakır gider. Oradan para kazanmaya bakmaz. Ama bu suya bir taş atmak gibi. Öyle bir yayıldı ki...

Sizlerin de dediği gibi istense bunlardan kurtulunur. Şurada 2 hafta zor dayanan private serverlarda bile adamlar ister oyun içi, ister oyun dışında item dağıtılmasına, satılmasına engel olmaya çalışıyor. Siz neden olamayasınız ? GB satışına gelince, o bynogame midir nedir liseliyken koymuş herhalde o ismi, her neyse ona Cash, Premium kodu satmayı bırakırsanız ve GB vermiyoruz dediniz sanırım ben pek inanmıyorum ama (2 haftalık serverda adam nasıl gold bar gold bar satış yapabiliyor ? dupe ? bug ?) bu "bayii"miz dediğiniz adamlarla ilişkinizi keserseniz zaten onlar yavaş yavaş ortadan kalkar. Ya tamam, kalkmaz ama bu oyundan ellerini bi çeksinler de...
    Char satışı ise biraz daha tehlikeli. Daha geçen gün konusu vardı. Zekinin biri 8 farklı bilgisayarda 80 Level'e char kasıyormuş. Oradan para kazanacakmış. Bak sen! İşte böyle adamları tespit edeceksiniz, IP den mi nereden orası sizin bileceğiniz iş, istediği kadar cash, premiumu olsun atacaksınız banı. "kunt"a attığınız gibi, açılmayan cinsten. Bak bakalım char satışları da nasıl düşüyor. Gelip burada konuşuruz.
    Last edited by Echelos; 09-21-2015 at 04:03 PM.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _:by:Caner_ View Post
    Merhaba
    Nttgame ilgili bayilere sadece Premium ve Cash ESN kodları için bayilik vermiştir. Diğer sattığı itemler için herhangi bir destek sağlanmamaktadır.
    Eğer bu mantıkla yürüyorsa işler kurumsal bir firmada vah haline ko oyuncularının . Bir örnekle açıklamak gerekirse devlet tarafından haşhaş yetiştiriciliği yapılıyor . Tıp vb. dallarda kullanılmak üzere . Yetiştiren el altından satıyor . Yakalananada bize yetiştirecekti sadece siz suçlusunuz gibi bi durum ortaya çıkıyor . Umarım anlatabilmişimdir . Saygılar...

Banned
    Nickname
    Astra
    Class
    Warrior
    Clan
    ÇANAKKALE
    Server
    Athena
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by _SmauG_ View Post
    Eğer bu mantıkla yürüyorsa işler kurumsal bir firmada vah haline ko oyuncularının . Bir örnekle açıklamak gerekirse devlet tarafından haşhaş yetiştiriciliği yapılıyor . Tıp vb. dallarda kullanılmak üzere . Yetiştiren el altından satıyor . Yakalananada bize yetiştirecekti sadece siz suçlusunuz gibi bi durum ortaya çıkıyor . Umarım anlatabilmişimdir . Saygılar...
    Örnek budur işte. Teşekkürler! Bu konunun SSlerini çekip GM'lere elden vermek lazım )

Senior Member
    Örnek budur işte. Teşekkürler! Bu konunun SSlerini çekip GM'lere elden vermek lazım )
    Yakında hesabım kapatılacak . Hak aramaya devam ... Yorumunuz için ben teşekkür ederim .

Tags for this Thread