Originally Posted by
ChevyLacetti
Kusura bakmayın ama dönem dönem kapatılması yetmiyor. Oyundan geçimini sağlayan mahlukatlar olmaya başladı. İlla da önüne geçmeyeceğiz diyorsanız resmi olarak GB yi siz satın. Alacak adam her türlü alıyor zaten. En azından NTT kazansın yine, belki ek GM alırlar, yada ek moraderatör.
Şuanda bile siteye baktım adamlar 2.serverlaarda sağ bankada teslim yapıyor hep. Siz 2. serverda bekleseniz, gün içinde illaki girip çıkan karakterler olacak, girdiği gibi karkaterleri kontrol edip takibe alabilirsiniz.
En fazla 3 gün sürer gbcilerin karakterlerini banlamanız.
Ama şundan da "EMİNİM" ki; bynogame den bir telefon gelir, ya Tayfun bey, bizim char banlanmış, açabilirmiyiz yüklü gb vardı orda. Dedikleri anda ne diyeceksiniz?
"Aaaa, ama sizde çok oldunuz. E hadi bu son olsun !" mu?
İstense 3 gün içinde tüm gb satan karakterler kurutulur, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz sevgili :caner:.
Bu yüzden yönetimi şu konuda bile savunmak yerine, gerçek görevinizi yapıp yönetime yaptığımız protestoya katılıp, sesimizi duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz.
Siz gibi moderatörler bizi desteklemedikçe, bu oyun hiç bir zaman kalkınmayacak. Steam e de girdiğinde bunlar devam ederse, işte o zaman free2play ünvanınızı elinizden alırlar.
Ha, bana göre zaten free2play değil, ama şu eylül ayı forum etkinliğinde bile cash koklatarak millete reklam yaptırıyorsunuz. 3 kuruş için oynatıyorsunuz milleti.
O reklamları yapan oyuncularınız, tatmin olmadıklarında yazdıkları yazıları değiştirmeye de üşenmezler unutmayın.
@yönetim;
Oyun steam e girecekse sağlam girsin, oyunun son şansı bu. Oynanış, grafik, konu açısından önü çok açık bir oyun, eğer steam de patlatırsanız da Tarihe geçersiniz, son şansı batırırsanız da tarihe geçersiniz.
Kimileri anılarıyla, kimileri mgame gibi anılırlar...