Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Post Gold Bar - İtem - Karakter Alış-Satışı

bildiğim kadarıyla bunların hepsi yasak tl ile alınması değil mi? ama sizin yetkili satıcımız dediğiniz

Bynogame
    Kopazar

siteleri gb satıyorlar, item ve karakter satışlarına aracı olup üstüne komisyon alıyolar. ve siz bunun yasak olduğunu söylüyorsunuz ya bu sitelerle görüşüp bu durumu kaldırın ya resmi yetkili satıcı yapmayın yada sizin güven dediğiniz siteden gb alıp satanlara hesabınız kapatılır fark edilirse tarzında yazı yazmayın. bunlar o sitelerden sadece 2 örnek tamamı gb alış satışı yapıyor.

Senior Member _:by:Caner_'s Avatar
    Merhaba
    Nttgame ilgili bayilere sadece Premium ve Cash ESN kodları için bayilik vermiştir. Diğer sattığı itemler için herhangi bir destek sağlanmamaktadır.
    Bilgi en büyük güçtür

Quote Originally Posted by _:by:Caner_ View Post
    Merhaba
    Nttgame ilgili bayilere sadece Premium ve Cash ESN kodları için bayilik vermiştir. Diğer sattığı itemler için herhangi bir destek sağlanmamaktadır.
    cevabınız için teşekkürler bunu zaten biliyorum oyuncular satıyor GB ve itemleri ama bunun yasak olduğunu söylüyosunuz ve yetkili satıcınız satıyor bu durumda yetkili satıcıya sattırmak yerine kendiniz satmanız yada satmamaları konusunda uyarmanız daha doğru olmaz mı? yetkili satıcı bile bu işi yaparken bizim yaptığımızda cezalandırılıyo olmamız saçma geliyorda bana

Senior Member _:by:Caner_'s Avatar
    Quote Originally Posted by midgardqai1231 View Post
    cevabınız için teşekkürler bunu zaten biliyorum oyuncular satıyor GB ve itemleri ama bunun yasak olduğunu söylüyosunuz ve yetkili satıcınız satıyor bu durumda yetkili satıcıya sattırmak yerine kendiniz satmanız yada satmamaları konusunda uyarmanız daha doğru olmaz mı? yetkili satıcı bile bu işi yaparken bizim yaptığımızda cezalandırılıyo olmamız saçma geliyorda bana
    NTTgame zaten kendilerine uyarıda bulunuyor. Onlarında dahil olmak üzere oyun dışı ticaret yapan hesaplar dönem dönem kapatılıyor.
    Bilgi en büyük güçtür

Banned
    Nickname
    Astra
    Class
    Warrior
    Clan
    ÇANAKKALE
    Server
    Athena
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    NTTgame zaten kendilerine uyarıda bulunuyor. Onlarında dahil olmak üzere oyun dışı ticaret yapan hesaplar dönem dönem kapatılıyor.
    Kusura bakmayın ama dönem dönem kapatılması yetmiyor. Oyundan geçimini sağlayan mahlukatlar olmaya başladı. İlla da önüne geçmeyeceğiz diyorsanız resmi olarak GB yi siz satın. Alacak adam her türlü alıyor zaten. En azından NTT kazansın yine, belki ek GM alırlar, yada ek moraderatör.

Şuanda bile siteye baktım adamlar 2.serverlaarda sağ bankada teslim yapıyor hep. Siz 2. serverda bekleseniz, gün içinde illaki girip çıkan karakterler olacak, girdiği gibi karkaterleri kontrol edip takibe alabilirsiniz.

En fazla 3 gün sürer gbcilerin karakterlerini banlamanız.

Ama şundan da "EMİNİM" ki; bynogame den bir telefon gelir, ya Tayfun bey, bizim char banlanmış, açabilirmiyiz yüklü gb vardı orda. Dedikleri anda ne diyeceksiniz?
    "Aaaa, ama sizde çok oldunuz. E hadi bu son olsun !" mu?

İstense 3 gün içinde tüm gb satan karakterler kurutulur, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz sevgili :caner:.
    Bu yüzden yönetimi şu konuda bile savunmak yerine, gerçek görevinizi yapıp yönetime yaptığımız protestoya katılıp, sesimizi duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz.
    Siz gibi moderatörler bizi desteklemedikçe, bu oyun hiç bir zaman kalkınmayacak. Steam e de girdiğinde bunlar devam ederse, işte o zaman free2play ünvanınızı elinizden alırlar.

Ha, bana göre zaten free2play değil, ama şu eylül ayı forum etkinliğinde bile cash koklatarak millete reklam yaptırıyorsunuz. 3 kuruş için oynatıyorsunuz milleti.
    O reklamları yapan oyuncularınız, tatmin olmadıklarında yazdıkları yazıları değiştirmeye de üşenmezler unutmayın.

@yönetim;
    Oyun steam e girecekse sağlam girsin, oyunun son şansı bu. Oynanış, grafik, konu açısından önü çok açık bir oyun, eğer steam de patlatırsanız da Tarihe geçersiniz, son şansı batırırsanız da tarihe geçersiniz.

Kimileri anılarıyla, kimileri mgame gibi anılırlar...

Senior Member Polyana123's Avatar
    yetkili satıcı olunca serbest ama onlardan itemi alınca çalıntı item diye ban yiyorsn öyle bi çelişkide var resmi satıcılarına para kazandırıp itemi sana kullandırtmıyorlar ! Made item çalıntı çalan kişinin hesabını banlamak yerine alan kişinin hesabı banlanıyor.Yani adamı başka biri öldürüyor ancak sen hapise giriyorsun.

Banned
    Nickname
    Astra
    Class
    Warrior
    Clan
    ÇANAKKALE
    Server
    Athena
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Polyana123 View Post
    yetkili satıcı olunca serbest ama onlardan itemi alınca çalıntı item diye ban yiyorsn öyle bi çelişkide var resmi satıcılarına para kazandırıp itemi sana kullandırtmıyorlar ! Made item çalıntı çalan kişinin hesabını banlamak yerine alan kişinin hesabı banlanıyor.Yani adamı başka biri öldürüyor ancak sen hapise giriyorsun.
    Evet çıkıp GMlerde yasak diyemiyor. Dedikleri anda soracağız çünkü, neden izin veriyorsun bu satışa? Yasak diyemiyorsan banda atamazsın. Ama bizim milletimiz kendi başına gelmedikçe sesini çıkarmıyor, saatlerini verdiği oyunun yönetiminden habersiz kuzu kuzu para veriyor.

bu yönetim kim napıyor ne ediyor bilmiyorum ama güzelim oyunun sonunu el birliğiyle getirdiniz tebrik ediyorum önce G1 sonra siz

http://forum.nttgame.com/forum/showt...#axzz3mBbQPHYU

şu konudaki önerilerime eski playerların %99 u katılır buna eminim şuan oyun oynanmaz bir hal aldı hepsini orda daha detaylı açıkladım ama burdanda şunu söyleyim bu tarz şeyler eskiden yoktu oyuncu kitlesi mutluydu verdiği vakitten memnundu eline 8 cleaver alıp pk ya çıkardı herkes ardreamde herşeyden para kazanma derdindesiniz eski usül yapın oyunu en azından 1 serverı gerekirse wow tarzı olsun her ay para verelim paranızı yine kazanın pusdanda ayrı kazanın

Senior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Madem uyarıda bulunuyor nasıl durum devam ediyor farklı yöntemler düşünüyormu .

Senior Member choseyou's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    ßadßoyz
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    tl ile item almanin neresi illegal. nasl düzcez charı sıfırdan görev itemleriyle tek yiyoruz kendin upgrade yapmaya kalksan da yanıyor itemler. oyun içi piyasa yapsan da uzun yillar surer azar azar birikiyor cunku. Bu ne yaman çelişkidir. hem item almaya mecburuz hem ban sebebi hmm KOyu birakip pvp oynayalim o zaman..

Tags for this Thread