Destanda oynuyorum 82Level karus priestim vardı TheMooooooooon fakat 18.08.2015 tarihinde 12:20 civarları öğlen pkdayden hesabım dc oldu ve girdiğimde çar blocked olmuş. İlk önce siteye girdiğimde girebiliyordum Hacker account inv. yazıyordu ticket attım cevap geldikten sonra cevabı açmak için siteye girdim ve site girişimi engellendi başka çardan ticket attım aldığım cevap ;
Merhaba,
Hesabınız üzerinde yapılan incelemelerde başka bir oyuncumuzdan çalınmış bir eşyayı bedelsiz olarak almış olduğunuz tespit edildiği için hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.
NTTGame olarak sadece oyun içinde Noah karşılığı yapılan alışverişler konusunda destek vermekteyiz ve sadece oyun içerisinde Noah karşılığı alınmış çalıntı eşyalar silinerek hesaplar tekrar kullanıma açılmaktadır.Hesabınız tekrar incelendiğinde şüpheli bir biçimde hiç bir bedel karşılığı olmadan çalıntı eşyayı almış olduğunuz açık bir şekilde görülmektedir.
Yapılan incelemeler doğrultusunda hesabınız yeniden kullanıma açılmayacaktır.
Saygılarımızla,
ama ben kimseyle alışveriş yapmadım sadece droplar bölüşülürken trade aldım ve para karşılığı 1 kere chitin shield +3 aldım
sebepsiz yere emeklerimin gitmesini istemiyorum game master arkadaşlardan gerekeni yapıcağını bildiğim için yardım istiyorum
haksız yere bunca emek harcanmaz

Reply With Quote
haksız ben yok diyordum fakat wwar ama ntt ekibi geçde olsa telafi ediyor ve inanıyorum telafi ediceginede