Yorumun İçin Teşekkür Ederim....
Aslında Bu Konuya Başka Yorum Yazmayacaktım Ama Sanırım Bunun Üzerine Yazmam Gerekiyor Diye Düşündüm.... Kimse Yanlış Anlamasın...Ben Bu Başlığı Açarken İnsanlardan Övgü Almak Ön Plana Çıkmak Ya da Birileriyle Uğraşmak İçin Açmadım... Derdim de Niyetim de Bellidir... Anlamayanlar İçin Tekrar Anlatayım Derdimi....Herşeyin Bir Kuralı Vardır...Hele ki Ciddi İşler de Herşey Kuralına Göre İlerlemelidir... Disiplin Kaybedilirse Düzen Bozulur.... Ve Olması Gerektiği Gibi Forumun da Bazı Kuralları Vardır... Bugün Şunu Düşünmekteyim... Forumlarda Herşey Kuralına Göre Olacak mı Yoksa Kurallar Kimileri İçin Esnetilecek mi...Kuralların Esnetilmesi Demek Her Anlamda Kuralların Esnetilme İhtimalini Doğurur... Bu da Otoriteyi Zayıf Gösterir...Gerçekten İnsanlara Elinizden Geleni Yaptığınızı Söylüyorsanız Gerçekten İnsanlara Uğraştığınızı Söylüyorsanız Şimdi de Kuralına Kitabına Uygun Olan Yapılmalıdır... Bir Arkadaş Oyunun Daha Ciddi Sorunları Var Demiş.... Sana Şunu Hatırlatmak İsterim Dostum...Biz Türklerin Bir Lafı Vardır...
"Balık Baştan Kokar"... İşte Olay Budur... Forumlarda Otorite Kuralları Uygulamazsa Kurallar Uygulanmazsa Oyunda Nasıl Uygulanmasını Beklersiniz??? Forumlarda Olan Illegaller Otoritenın Kuralları Uygulamadıgını Görünce Oyun İçin Ne Düşünürler... Sakın Bana "Amann Bu Adam Ceza Alınca Herşey Düzelecek mi Demeyin" Moderatörler Nasıl Diyiyor Bak... Yardımcı Olmak...Burada Kurallara Uymayan Birisi İçin Moderatörlere Biz de Yardımcı Oluyoruz...Fakat Kuralın Uygulanmaması Sonucunda Biz Ne Düşüneceğiz...İşte İnsanların Zihninde Birşeylerin Düzelebileceği İnancını Vermek İstiyorsan Herkese Eşit Mesafede Olmalısındır... Ben Moderatörlere Yardımcı Olurken... Kalkıp JonSnow İsimli Arkadasa Herhangi Bir Hakarette Bulundum mu??? Ya da Herhangi Bir Moderatör Cümleleriyle Konustum mu?? Fakat Yine de Moderatörlere Yardımcı Olmaya Calısıyoruz...Kurallara Uymayan Birisni Gösteriyoruz....
Daha Once de Dedigim Gibi "Balık Baştan Kokar".... Kimseye Saygı Ve Sevgimizi Kaybetmiyoruz..Fakat Bunun Yanında Herkese Eşiktlik Herkese Adalet Ve Herkese Aynı Mesafede Bir Otorite İstiyoruz....
Herkese Tekrar İyi Günler Dilerim...
Saygılarımla

Reply With Quote