Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 40
    Banned
    Infractions
    1/0 (0)

Forum Kurallarına Aykırı Hareket Lutfen Dıkkate Alınız...

Sayın ScORp_Lion..... Jon Snow Isımlı Kullanıcın Bır Cok Baslıkta Insanlara Forum Moderatoru Gıbı Yonlendırmeler Yaptıgı Ve Sankı Bır Forum Moderatoru Havasında Cevaplar Verdıgı Açık Olarak Gorulmektedır.....

Sızden Daha Once de Belırtılmıs Olan Forum Kurallarının 5. Maddesi Olan "Knight Online forumlarında üyelerin kendileri yetkili gibi göstermeleri, diğer üyeleri bu şekilde uyarmalarına izin verilmemektedir. Bu yetkiye sahip sadece forum moderatörleri ve oyunun yetkili personelidir. Bu tarz yaklaşımlarda bulunan kullanıcılar uyarılacak, uyarının dikkate alınmadığının ve devam edildiğinin tespit edilmesi durumunda forum moderatörleri veya oyunun yetkili personeli tarafından süreli/süresiz forumdan uzaklaştırılacaklardır." Maddesi Eşliğinde "JonSnow" İslimli Arkadaşın Forumdan Süreli Veya Süresiz Uzaklastırılmasını Talep Eder İyi Çalışmalar Dilerim....

Not:Bunu Birçok Arkadaşın Talep Ettiğini Düşünmekle Beraber Benimle Aynı Düşüncede Olan Arkadaşların Yorumlarını Ve Desteklerini Beklerim...

Saygılar...

http://www.hizliresimyukle.com/image/IdA

Resımde de Ne Kadar Moderator Havasında Ve Moderator Cevaplarıyla Konustugu Gorulmektedır...
    Last edited by madethernal31; 07-21-2015 at 04:01 PM. Reason: Edit Resim

Senior Member MoonKhaNnnnn's Avatar
    Nickname
    JusticeCASTRO
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Konu biraz zayıf olmuş bir kaç resimle bu konunu desteklettirebilirsin.
    Havada bulut yok bu ne dumandır
    Mahlede ölen yok bu ne figandır
    Şu yemen elleri ne de yamandır

Sanatçıyım diyebilmek için, ustanı geçeceksin ve kendini geçecek bir öğrenci yetiştireceksin.

Senior Member :JonSnow:'s Avatar
    Bu konu hakkında fikirlerimi beyan ettiğimi düşünüyorum. Konu için tıklayınız.
    Şunuda eklemek istiyorum.
    Quote Originally Posted by :JonSnow: View Post
    Ben Orion sunucunda oynayan KingRobb isimli playerim. Boş vakitlerimde forumda gezinerek bildiklerim kadarıyla insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Bilmediğim bir konu olursa konuya yanıt vermiyorum. Amacım ise insanlara yardım etmek. Yeterince sizleri aydınlattığımı düşünüyorum iyi forumlar diliyorum.

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Ben Gerekeni Yaptığımı Düşünüyorum....Gönderdiğim Resimde de Durum Gayet Açıktır....Gerisi Sayın GM ve Moderatörlere Aittir.... Çünkü Senın de Dediğin Gibi Sayın JonSnow.... "Kurallar Gayet Açık..."

Saygılar...

Senior Member MoonKhaNnnnn's Avatar
    Nickname
    JusticeCASTRO
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad

bir kaç resimde benden
    Havada bulut yok bu ne dumandır
    Mahlede ölen yok bu ne figandır
    Şu yemen elleri ne de yamandır

Sanatçıyım diyebilmek için, ustanı geçeceksin ve kendini geçecek bir öğrenci yetiştireceksin.

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Quote Originally Posted by MoonKhaNnnnn View Post

bir kaç resimde benden
    Tebrikler ve Teşekkürler....

Sayın GM ve Forum Moderatörlerimiz....

Forum Kurallarının 5.Maddesinde Belirtildiği Üzere Resimler Eşliğinde JonSnow İsimli Hesabın Forumdan Uzaklaştırılmasını Talep Etmekteyiz...

İyi Çalışmalar Saygılar....

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    GM lerimiz Bir Geri Dönüş Yapana Kadar Konumuz Günceldir....

Senior Member
    Burdaki amaç ne anlayamadım.
    Madalyonun öteki yüzünü öğrenmek isteriz.

Banned
    Infractions
    1/0 (0)
    Madalyonun Öteki Yüzü Şudur....Arkadaşın Sanki Forum Moderatörü Tarzında Olan Konuşmaları İnsanları Rahatsız Etmektedir.... Ve Bu Yasak Olmasına Rağmen Bunu Yapmaktadır...Forum Kurallarında Bunun Karşılığı Olarak Süreli Ya da Süresiz Uzaklaştırma Yazmaktadır...Biz Rahatsız Olanlar Bu Cezanın Uygulanmasını Talep Ediyoruz O Kadar.... Başka Bir Yüzü Yok Madalyonun...

Junior Member Castevian's Avatar
    Nickname
    Castevian
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Orion
    Race
    Karus
    Arkadaş yardım ediyor ve yönlendiriyor teşekkür etmeniz gerekirken böyle yapmanız biraz garip

Tags for this Thread