Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 39
    Junior Member GamerZack's Avatar
    Nickname
    Zack
    Phantomers - En iyi vuruş etkinliği

Oyun içi ismim : Zack

Last edited by xZakku; 07-16-2015 at 06:34 PM.

Member HuNTeRLaV's Avatar
    Nickname
    HuNTeRLaV

Member HuNTeRLaV's Avatar
    Nickname
    HuNTeRLaV

Hepinize Başarılar Dilerim Arkdaşlar : D Buda Benden Gelsin . Kullanıcı İsmim :Ugur8234 veya bilmediğimden Ugu_WqBAw4D6 diye gözüküyo neyse yetkıliler gerekeni yapar : D Ama oyun içi isim:Hunter8234
    Last edited by Ugu_WqBaw4D6; 07-17-2015 at 06:54 PM.

Junior Member lMubarek's Avatar
    Nickname
    IMubareK
    Herkese başarılar arkadaşlar. Buda benden olsun

Burdanda izleyebilirsiniz

Çoğu kişi montaj yapmış yapmanız gereken şey en iyi yaptığınız vuruşu paylaşmaktı.

Nickname
    IMubareK
    Quote Originally Posted by First_Blood View Post
    Çoğu kişi montaj yapmış yapmanız gereken şey en iyi yaptığınız vuruşu paylaşmaktı.
    Kurallarda sadece 1 vuruş yada zaman kısıtlaması olmadığından bizde böyle bir şey çıkardık. Kurallar sadece 1 vuruş yada şu kadar süreyi geçmeyecek denseydi bende ona göre montaj yapardım

Şunuda belirteyim. Eğer senin dediğin gibi olacaksa belirtilmesi lazım. Yoksa bilmeden diskalifiye oluruz
    Last edited by MubarekOyuncu; 07-21-2015 at 10:31 AM.

Quote Originally Posted by MubarekOyuncu View Post
    Kurallarda sadece 1 vuruş yada zaman kısıtlaması olmadığından bizde böyle bir şey çıkardık. Kurallar sadece 1 vuruş yada şu kadar süreyi geçmeyecek denseydi bende ona göre montaj yapardım

Şunuda belirteyim. Eğer senin dediğin gibi olacaksa belirtilmesi lazım. Yoksa bilmeden diskalifiye oluruz
    En iyi olduğuna gore sadece 1 vuruş olur. Daha öncede yazmıştı benim gibi bir kişi sadece en iyi vuruşu paylasicaksiniz şeklinde.

Nickname
    IMubareK
    Quote Originally Posted by First_Blood View Post
    En iyi olduğuna gore sadece 1 vuruş olur. Daha öncede yazmıştı benim gibi bir kişi sadece en iyi vuruşu paylasicaksiniz şeklinde.
    Şu an yapacak bir şeyim yok. Yetkililer belirler artık. Ben öyle anladığımdan böyle yaptım. Bide gelen videoların %75 i nerdeyse montaj videosu. Bende çoğunluk böyle yapıyosa bende böyle yapayım dedim.

Junior Member GamerZack's Avatar
    Nickname
    Zack
    Ben bu soruyu sordum cevabı aşşagıdaki resimdeki gibi oldu.Dogru şekil montage videosu olması seklinde