Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
    Junior Member
    Nickname
    Hunkpapa
    Class
    Rogue
    Server
    KO -> Orion
    Race
    Karus

Question Buydan trina aldim ve şimdi satamiyorum yetkili biri baksin.

Dün akşam buy dan trina aldim 2 tane bir tanesini rahatla pazara koydum ama diğerini koyarken hata aliyorum ama hepayni trinada bu hatayi aliyorum buy atmayi denedim o da olmadi hata şu : You are not able to trade because your level is 54 or less.
    Konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Iyi günler

Senior Member Fauwk's Avatar
    Quote Originally Posted by gizemvolkan View Post
    Dün akşam buy dan trina aldim 2 tane bir tanesini rahatla pazara koydum ama diğerini koyarken hata aliyorum ama hepayni trinada bu hatayi aliyorum buy atmayi denedim o da olmadi hata şu : You are not able to trade because your level is 54 or less.
    Konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Iyi günler
    +35Lv ve Pus üzerinden aldığınız envanterleri pazara koyabilmeniz için 72 saat geçmesi gerekiyor.

Junior Member
    Nickname
    Hunkpapa
    Class
    Rogue
    Server
    KO -> Orion
    Race
    Karus
    öyle de benim anlamadiğim iki tane trina aldim buy dan 2 dakika arayla olmuştur heralde fakat birini pazara koyuyorum diğerini koyamiyorum

öyle de benim anlamadiğim iki tane trina aldim buy dan 2 dakika arayla olmuştur heralde fakat birini pazara koyuyorum diğerini koyamiyorum
    Üzerinde ki para miktarını kontrol ederek tekrar pazar kurmayı dener misin ?

Junior Member
    Nickname
    Hunkpapa
    Class
    Rogue
    Server
    KO -> Orion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by SHN_GLNR View Post
    Üzerinde ki para miktarını kontrol ederek tekrar pazar kurmayı dener misin ?
    Yok olmadı yine aynı hatayı alıyorum

Yok olmadı yine aynı hatayı alıyorum
    Üzerindeki paranın tümünü bankaya bırakarak pazarını kurmayı tekrar dene. Örneğin üzerinde 10gb var ise pazara 11gb lik item koyabilirsin. Ek olarak eğer itemi buy üzerinden almış olsaydın o şekilde bir hata almazdın, Pus üzerinden almadığına emin misin ?

Junior Member
    Nickname
    Hunkpapa
    Class
    Rogue
    Server
    KO -> Orion
    Race
    Karus
    pustan almadığıma eminim dün akşam aldım 2 tanesini buydan ikisinide oazara koydum fakat sonra dc yedim sanırım bakım vardı sw de sonra tekrar girdim oyuna bu sefer birini koydum diğerini koyamadım. pustan almadığıma eminim buydan aldım ikisinide

pustan almadığıma eminim dün akşam aldım 2 tanesini buydan ikisinide oazara koydum fakat sonra dc yedim sanırım bakım vardı sw de sonra tekrar girdim oyuna bu sefer birini koydum diğerini koyamadım. pustan almadığıma eminim buydan aldım ikisinide
    Relog atıp tekrar deneyin. Veya yan karakterin varsa trinaları bankaya koyarak diğer karakterinde pazara koymayı dener misin ?

Junior Member
    Nickname
    Hunkpapa
    Class
    Rogue
    Server
    KO -> Orion
    Race
    Karus
    relog denedim olmadı yan char yok şuan da onu da deneyemem başka bir çözüm var mı

relog denedim olmadı yan char yok şuan da onu da deneyemem başka bir çözüm var mı
    Maalesef, aslına bakarsan buydan alınan bir item pazara koyulmaya çalışılırken o şekilde bir hata alınmaması lazım.

Bir süre sonra tekrar pazara koymayı deneyin ( 72 saat ) sorun devam ederse şayet bilet gönderebilirsin.

Tags for this Thread