Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 51 to 60 of 77
    Quote Originally Posted by AndrePaul View Post
    Merhaba Şövalyeler!

Knight Online'ı daha temiz, daha kaliteli bir oyun haline getirmek ve sizlere daha iyi bir oyun deneyimi yaşatabilmek amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 10 yılı aşkın bir süredir aktif olarak devam eden Knight Online'da Mart ayı içerisinde önemli bir değişiklik yapılacaktır.

Buna göre, 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmayan tüm hesaplar, Mart ayı içerisinde sistemden tamamen silinecektir. Silinen hesaplara ise daha sonradan herhangi bir şekilde erişim sağlanamayacaktır. Şayet 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmadığınız bir hesabınız bulunuyorsa, bir an önce hesabınıza giriş yaparak silinmesini önleyebilirsiniz. Bu bağlamda, silinen hesaplarla ilgili olarak daha sonra yapacağınız itirazlar geçersiz olacaktır.

Herkese iyi oyunlar!
    NTT Game | Knight Online Ekibi
    Martın ortasını geçtik ve hala biletlere bir cevap gelmedi. Sanırım göz göre göre hesapları silecekler. Atılan biletlerin hiç bir faydası olmayacak.

Senior Member Experimenter's Avatar
    Nickname
    Experimenter
    Class
    Mage
    Server
    Gaia
    Race
    El-Morad
    Merhaba Şövalyeler!

Knight Online'ı daha temiz, daha kaliteli bir oyun haline getirmek ve sizlere daha iyi bir oyun deneyimi yaşatabilmek amacıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 10 yılı aşkın bir süredir aktif olarak devam eden Knight Online'da Mart ayı içerisinde önemli bir değişiklik yapılacaktır.

Buna göre, 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmayan tüm hesaplar, Mart ayı içerisinde sistemden tamamen silinecektir. Silinen hesaplara ise daha sonradan herhangi bir şekilde erişim sağlanamayacaktır. Şayet 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmadığınız bir hesabınız bulunuyorsa, bir an önce hesabınıza giriş yaparak silinmesini önleyebilirsiniz. Bu bağlamda, silinen hesaplarla ilgili olarak daha sonra yapacağınız itirazlar geçersiz olacaktır.

Herkese iyi oyunlar!
    İyi günler Sayın AndrePaul,

Oyunun Nttgame'ye geçişi sırasında bilgi güncellemesi istenmişti o zaman eposta adresini farkında olmadan yanlış girmiştim ve o zamandan beri oyuna giremedim o hesap ile.

Bununla ilgili geçtiğimiz günlerde Bilet ile iletişime geçtim ve tüm bilgileri eksiksiz gönderdim, onaylandı ve yeni eposta adresi istendi. Dün hemen gönderdim e posta adresi gönderdim .

Sizden ricam 2012 den beri girilmeyen hesaplar silinmeden önce eposta adresi bi an önce değiştirilmesine yardımcı olmanız .

Biliyorum Bilete cevap gelmesini beklemem gerekiyor fakat bu ay içerisinde silinecek dendiği için tam tarihi belli değil hesaplar silinmeden önce eposta değişirse ki herşey tamam Yeni eposta adresi istediler verdim. Rica ediyorum Yeni Eposta adresini bi an önce aktif edebilirmisiniz.

BİLET NO : #QYG-220-70807

Teşekkür ederim , iyi çalışmalar dilerim

Junior Member

Neden hapis yedim hesabimin incelenmesini istiyorum

HAKSIZ YERE HESABIMIN BAN YEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM PC BASINDAYDIM HAPİS YEDİĞİMDE HİÇ BİR ŞEKİLDE KOPX VEYA HİLE YOKTU NEDEN NEYE GÖRE HAPİS YEDİM HİÇ BİR FİKRİM YOK Elcburaq1907 İSİMLİ ÇARIM HAPİS YEDİ EN KISA ZAMAN DA İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM .S HESABIMIN İNCELENMESİNİ İSTİYORUM..

Senior Member DeaconFrosT's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Race
    El-Morad
    1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmayan tüm hesaplar, 02.04.2015 tarihinde sistemden tamamen silinecektir.

Senior Member IBlackWicked's Avatar
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by DeaconFrosT View Post
    1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmayan tüm hesaplar, 02.04.2015 tarihinde sistemden tamamen silinecektir.
    Entegre olamayan hesaplarda gidecek o zaman.

Junior Member
    Az ilgilenseler insanlarla. Bazıları silinmeyecek. Forumda okuyup desteğe mail atmaktan bir hal olduk. İnsan bir gıdım ilgi gösterir. Ne diye çalışıyorlar anlamıyorum. tek bildikleri asarız keseriz den ibaret. başımıza cellat oldular bir oyun için.

Junior Member
    peki banned yemişti carım

acılcaktı ama birturlu açılmadı 35hakan3336id

Banned
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Bu işlemin daha kaliteli oyunla falan ne alakası var ? adam belki o tarihten beri okuluyla işiyle meşgul haziran 2015 te oyuna dönecek diyelim bi girecek aaaaa hesabı silinmiş süpersiniz devam böyle işler yapmaya

Junior Member
    4 aydir ticketime cevap verilmedi klasik oç sunuz.

Junior Member
    Merhaba Şövalyeler!

Buna göre, 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmayan tüm hesaplar, 02.04.2015 tarihinde sistemden tamamen silinecektir. Silinen hesaplara ise daha sonradan herhangi bir şekilde erişim sağlanamayacaktır. Şayet 1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmadığınız bir hesabınız bulunuyorsa, bir an önce hesabınıza giriş yaparak silinmesini önleyebilirsiniz. Bu bağlamda, silinen hesaplarla ilgili olarak daha sonra yapacağınız itirazlar geçersiz olacaktır.

Herkese iyi oyunlar!
    burda tam açıklama olmamış sanırım oyuna giriş yapabildigim ama siteye giremedigim char varsa sadece oyuna girmek yeterlimi yoksa siteyede login olmamız şartmı acaba açıklarmısınız